- 25 Ağustos 2014
- 21.064
- 50.360
- 798
- Konu Sahibi carmina000
Bu öneri herkeste basarili olmaz yalniz.. Aksine cok fena ters de tepebilir Allah korusun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben öfkeliyim ama sinir krizi gelmiyo hiç. Anca bağırıp çağırma. Rol yapamam gülerim gibime geliyo. Anlasılırsa da güzelim planin bütün kredisi 1 defa da biterben de merak ediyorum yerler mi acaba? Hayatimda hic sinir krizi geçirmedim cok sakinim
Kriz geciremiyorum da bazen yukselip paylamak lazim ki sinirlarimizi bilsinlerBen öfkeliyim ama sinir krizi gelmiyo hiç. Anca bağırıp çağırma. Rol yapamam gülerim gibime geliyo. Anlasılırsa da güzelim planin bütün kredisi 1 defa da biter
Valla tebrik ediyorum donsizin hakkindan imansiz gelirmis demek bi zamana kadar siz psipisladiginiz icin oyle davraniyormusEşinle 1.5 yıldır evliyiz ikimizde kamu kurumda çalışıyoruz.ailelerden uzak bir şehirde yaşıyoruz.çok büyük sıkıntılar geçirdim .eşim yontulmamış bir odun aile reisliğini tüm idareyi elinde tutmak olduğunu sanan son söz bana aittir diyen bir despot. Hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda küser günlerce tavır yapar trip atar .sanar ki bizi izleyen ben erkek o kadın. Artık yeter bitsin bu izdirap dediğim bir gün eşim yine bana küs .bir sinir kirizi geçirdim.daha önce bir iki kere daha panik atak olmuştum ama bu çok güçlüydü.lanet olsun seni tanıdığım güne .seni sevdiğim güne lanet olsun ne aşk bıraktın ne sevgi.yaklşama bana dokunma diye büyük bir isyan yaşadım hem kendi içimde hem artık sözlü olarak büyük bir patlama diyebilirim.kendi kendime babamdan annemden özür diledim sizi dinlemedim affedin beni diye.yankış yaptım dedim.hatırladıklarım bunlar.bitti dedim eşime de.ben öldüm eski ben değilim.sen yoksun artık.bu çok korktu ağladı ne yapacağını bilemedi çok seviyorum seni herşeyi düzelteceğim affet beni.yalvavarım iyi ol seni böyle görmeye alışık değilim.aynı benim gibi oldun.nolursan seni çok seviyorum. Diyorumki konuşma insan nefret ettiği insana böyle eziyet eder sen benden nefret ediyorsun. Sen benim ailemsin ben sensiz ne yaparım benim senden önce sevgilim bile olmadı nasıl davranacağımı bilmiyorum bir bayana bu kadar sıkıntı yaptığını düşünmedim.ağladı yalvardı .kızgınlığım geçmesçdi uzun süre sonra saroldı bana.yattık .nasıl şükrediyor teşekkür ediyor bana .diyorum bu çocuk beni seviyor.görebiliyorum yani.2 hafta geçti ne küsme ne trip bir şeye kızıyor 1 saat geçiyor ne küsme ne trip.konuşuyoruz bitiyor orda.Dünya varmış diyorum .ama korkuyorum bir yandan sonuçta aynı kişi ya ilerde yine böyle olursa diye.nasıl bir insan 180 derece döner anlayamıyorum .adam gitti sevgisini dışarda yaşayan bir adam geldi.şimdi görebiliyorum ben sürekli altan alıp idare etmişim.