• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi tek oğlan olan bayanlar,yorumlarınızı bekliyorum..

Canim benim anladigim kadariyla cok engin yurekli birisin bundan sonra senin icin hayat umdugun gibi olur yaptigin fedakarliklar karsilik bulur insallah.- tavsiyelerini dinleyecegim cok iyi geldi hep olumsuz dusunyrum hem kendime hem nisanlima yukleniorum bu yuzden ayrilmayi bile dusundum ama nisanlim taraftar olmadi cpk kavga ettik ama hep bole basit nednelerden .. bizi bize kimse birakmiolar p buradayken okuldayken hersey ne kadar gzel oluo sadece biz varken.. insallah sonumuz guzel olur allah hepimize hayirlisini versin..

amin canım.. bak ne güzel demişsisn onlar yokken hersey güzel diye.. sevdiginle evlen kapanı kapat.. kulaklarını kapat . keyfine bakkk .. dünya sana güzel olsun :)

insallah sonumuz guzel olur allah hepimize hayirlisini versin.. AMİN CANIM güzel dileklerin için tsk ederimmm

Yalnız olmadığımı biliyordum...ama ben vazgeçtim saldım yani bi insanı zorla ne kadar tutabilirsiniz yanında...

Back