eşim tek erkek bide görümcem var ama hasta yani eşim tek çocuk gibi bişey biz eşimin ailesinede benim ailemede aynı mesafede oturuyoruz evlerimizin arası 5-10dk her ikisinede yakın olunca gelip gitmelerde çok fazla oluyo haftanın 2 günü benim aileme 2 günün eşimin ailesine gidiyoduk sonra bize bişey kalmıyo kendimize vakit ayırmaya ben artık çok sıkılmıştım bigün oraya git bigün oraya

yaklaşık 2 ay oldu karar aldık eşimle hatfada 1 olsun artık bizde alıştık onlarda alıştı diye.
zaten kayınpeder oraya her gidişimizde eve gelirken sorardı bize bidaha ne zaman gelceniz

bu kararı aldıktan sonra kendilerine uzun bi açıklama yaptık anlasınlar diye biz 2 tarafında gönlünü yapmaya çalışıyoruz yakın olduğu olduğu için zor oluyo sizde haklısınız anne baba olarak ama bizede hak verin bi sürü şey söyledik kp gönül istiyoki şimdi gelin 2-3 gün sonra yine gelin dedi bende diğer taraftadaa anne baba var onların gönlüde öyle istiyo o zamanda biz evimizde duramıyoruz dedim.kp çok özlüyomuş bizi görmeden duramıyomuş evin içinde duramıyomuş kv engelliyomuş rahatsız etme onları diye

kv öle anlatıyo. sonra kv sizde haklısınız ben size hak veriyom ama babanızın siz göreceği geliyo dedi

o günden beri her gidişimizde önce kv siz gelmiyonuz bi hafta oldu geleli bide yakınız diyipduruyo kp her zaman gelin böyle

sanki o kadar konuşmayı başkasına yaptık onlara değil o konuşmaları hiç duymamış gibi davranıyolar.en son dün yine dedi kv bi haftadır gelmiyonuz diye öyle kararlaştırdık annemlerde haftada 1 gidiyoz sizede dedim hiç bişey demiyo

sanki biz yurtdışından gelmişiz yıllardır görüşmüyomuşuz gibi davranıyolar

biliyorum beni seviyolar eşimden asla ayırmazlar içlerinde fitne fesat yok ama bu kadar abartmak niye hiç canım gitmek istemiyo zoraki gidiyorum susunda ağız tadıyla oturlım ama yok. allahtan eşim ana kuzusu değil çok şükür onları dinlemiyo dinleseydi ordan hiç evimize gelemezdik zaten

benim aileme gelince onlar hiç bizamN demedi demezde illede bize gelin yok siz bize hiç gelmiyonuz diye onlara bu haftada bir gitme kararımızla ilgili hiç bişey söylemedik bile zaten