- 30 Ocak 2020
- 123
- 123
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar sureSelamlar herkese,
Eşim iş için yurtdışına gitti, 2 ay oldu gideli ama benim için süreç çok zor. Eşimden ayrı kalmak hiç istemiyorum. Ona da söylüyorum ama sabretmem gerektiğini söylüyor. Siz nasıl sabrediyorsunuz.öneriniz var mı?
Eşim değil ben uzaktayım maalesef ...Hem de evladımdan da ayriyim bu süreçte.Sabirdan başka çaresi yok ne yazık ki.Asker gibi şafak sayiyoruz,not defterimden gün işaretliyorum.Bu beni motive ediyor biraz.Zaman her şeyin çaresi.Ama bu bir kısır döngü diye düşünüyorum bazen. Çünkü hayat hep bir şeyleri beklemekle geçiyor. şu an eşinizin gelmesini bekliyorsunuz. O geldikten sonra başka bir şeyleri bekleyeceksiniz. Belki bebeğinizin doğmasını.Belki yürümesini.hadi artık büyüse okula başlasa diyeceksiniz.velhasıl hayat böyle biz bir şeyleri beklerken akıp gidiyor,anı yasayamiyoruz. zor ayrı kalmak evet ama bunun da size katacağı Sabra ve güce bir süre sonra aşık olacaksiniz,bu dediklerimi unutmayın.Selamlar herkese,
Eşim iş için yurtdışına gitti, 2 ay oldu gideli ama benim için süreç çok zor. Eşimden ayrı kalmak hiç istemiyorum. Ona da söylüyorum ama sabretmem gerektiğini söylüyor. Siz nasıl sabrediyorsunuz.öneriniz var mı?
Gün içinde o kadar kosusturmadan aklıma gelmiyor da akşam saatleri özlem hissi oluyor ben geliş tarihine odaklanıp bir gün daha geçti diyorumSelamlar herkese,
Sabah güne başlayıp hadi bugünü de sayma bugün de geçti diye diye günleri geçiriyoruzGün içinde o kadar kosusturmadan aklıma gelmiyor da akşam saatleri özlem hissi oluyor ben geliş tarihine odaklanıp bir gün daha geçti diyorum
Ben öyle diye diye 7 ay geçirdim birde doğum dan sonra gittiydi yurtdışına sonrasında tövbe dedim 2 ayı geçti mi ya sen gel ya ben geleyim diyorumSabah güne başlayıp hadi bugünü de sayma bugün de geçti diye diye günleri geçiriyoruzbir süre sonra hadi yarını da sayma moduna gireceğim sanırım
7 ay çok uzun bir süre ya tatil ya da izin durumu yoku hiç? Yurtdışı olduğu için mi o kadar uzun?Ben öyle diye diye 7 ay geçirdim birde doğum dan sonra gittiydi yurtdışına sonrasında tövbe dedim 2 ayı geçti mi ya sen gel ya ben geleyim diyorum
Evet karışık durumları olan bir ülkeydi geç gelmesine sebeb oldu bu durum aslında çocuklar yokken çok aramıyordum yokluğunu sevgililik modunda oluyor hayat uzaktayken...7 ay çok uzun bir süre ya tatil ya da izin durumu yoku hiç? Yurtdışı olduğu için mi o kadar uzun?
Ne güzel yazmışsınız yaaEşim değil ben uzaktayım maalesef ...Hem de evladımdan da ayriyim bu süreçte.Sabirdan başka çaresi yok ne yazık ki.Asker gibi şafak sayiyoruz,not defterimden gün işaretliyorum.Bu beni motive ediyor biraz.Zaman her şeyin çaresi.Ama bu bir kısır döngü diye düşünüyorum bazen. Çünkü hayat hep bir şeyleri beklemekle geçiyor. şu an eşinizin gelmesini bekliyorsunuz. O geldikten sonra başka bir şeyleri bekleyeceksiniz. Belki bebeğinizin doğmasını.Belki yürümesini.hadi artık büyüse okula başlasa diyeceksiniz.velhasıl hayat böyle biz bir şeyleri beklerken akıp gidiyor,anı yasayamiyoruz. zor ayrı kalmak evet ama bunun da size katacağı Sabra ve güce bir süre sonra aşık olacaksiniz,bu dediklerimi unutmayın.![]()
Allah hepimize güç kuvvet versin, sağlık olduktan sonra her şey çözülüyor,her zorluk aşılıyor ve her ayrılık bir gün bitiyor. Bence de bir şeylerle uğraşmak hem vaktin gecmesini sağlıyor hem de kafayı boşaltıyor.kafanizdakileri ertelemeyin,o an yapma imkanınız varsa yapın. Şeytan boşta kalan kişiyle daha çok uğraşıp,kalpte vesvese ve üzüntüye sebep oluyor.Ne güzel yazmışsınız yaaAllah size de sabir versin. Dediğiniz gibi hep bişeyleri bekleme ile geçiyor. Uğraş sanırım en büyük çözüm. Ama ben de inat o gelmeden bişeye başlama heycanı yok. O gelsin başlarım diye diye bu sefer onun gelmesine odaklanıp yaşam sevimcim gidiyor.
Allah herkese sabır versin
Siz iyimişsiniz ben haftayı saymıyorumSabah güne başlayıp hadi bugünü de sayma bugün de geçti diye diye günleri geçiriyoruzbir süre sonra hadi yarını da sayma moduna gireceğim sanırım
Eşimle 2019 Temmuzda tanıştık 1 ay içinde evlenme kararı aldık ve Ağustos ayında yurtdışına gitti. Aralık Ayında geri döndü. 3 hafta Cuma günleri, kız isteme, söz ve nikah kıyıldı. Ocağın 20 sinde tekrar gitti. Düğünümüz 26 Ağustos ayında idi. Düğüne 10 gün kala geri geldi. Ekimin 2'sinde geri döndü. Aralık ortasında geldi, 15 Ocakta geri döndü. 2021 Temmuzda beni yanına almaya geldi. O zamandan beri beraberiz.Selamlar herkese,
Hangi ülkede eşiniz. ben de 17 ay ayrı yaşadım eşimden. sadece düğünümüz için 15 günlüğüne geldi düğün yaptık ve gitti sonra ben de onun ynaına çalışmaya geldim. arada farklı görevler çıktı 4 ay ben yurt dışında başka bir şehirde çalıştım vs. alışılıyor aslında. maalesef ekmek aslanın kuyruğunda, maddi olanaksızlıklar yüüznden bu tür ayrılıkları artık hoş görüyor insan.Selamlar herkese,