Aşılama EŞİ VARİKOSEL ameliyatı olan arkadaşlar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

munes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
44
0
36
Sakarya
arkadaşlar ben bu sitenin 2 yıllık takipçisi ve yeni üyesiyim birçok arkadaşın güzel haberlerini aldım ve sevindim... eşim temmuzayında 7milyon ve %1 normal yapı ile ameliyat oldu şimdi 18 milyon ama normal yapı %2 nolvadex diye de bir ilaç kullanıcaz kadın doğum uzmanım bize ameliyat başarısız gibigörünüyor dedii başka doktorlara tabi görünücez ama sizce durum ne...
eşi varikosel olanlar lütfen acil cevap yazsın:60::60::60::60::60:

Son düzenleme:
doktorumuz ameliyatttan 8 ay sonra bu ilacı verdi buna takviye olarak neler kullanıyorsunuz ?
eşinize folik asit verdiniz mi? ne markalar erkekte kullanılan folik asit oluyor?
ve en önemli sorulardan biri kırmızı et yemeyin demiş bazı hastalarına bunun sebebini bilen var mı ? lütfen cevaplarınızı bekliyorum bize yardımcı olabilecek arkadaşlar yok mu?...

merhaba canım bizede 2007 de varikosel teşhisi konulmuştu ve kadın doğumcuların hatta eşimin böbrek taşı ameliyatını yapan üroloğun önerileri ile yıllarca ameliyatı erteledik ama bunca yıllık tecrübeler istinaden eğer çocuk olmuyorsa varikosel ameliyatından kaçınmak vakit kaybı
varikosel sayıda işe yarıyor ama morfoloji ve hareket konusunda pek faydalı olmayabiliyor ameliyatın başarısına gelincede kadın doğumcuların zaten tasvip etmediği bir durum varikosel ameliyatı bu durum kafanı karıştırmasın
bizim doktorumuz vitaminler ilaç firmalarını zengin etmek için henüz onların başarısı kanıtlanmadı desede biz evicap ve ace plus selenyum kullanıyoruz harekette günlük sıkılmış havuç suyu iyi geliyor ayrıca larginin ve proxeedplus ta tavsiye ederim

kaan aydaosa test sonuçlarımı mail olarak gönderdim ve ne durumda olduğumuzu anlatan birde mail attım ameliyatun başarısız geçtiğine inanmadığını ve vazı ilaçları kullanmamızı söyledi . Kesinlikle bizim doktorumuzdan daha çok güven verdi ama genede bu ay nolvadexi kullanıp bir kaç üroloğun da fikrini almak istiyoruz. keçiboynuzu kürünede başladım haftaya ilave olarak incire başlıycaz işallah tabi yerse ..
herkese allah gönlünce versin

keçiboynuzunu yedirmektense kaynatıp suyunu ılık olarak içirmen daha faydalı zaten onca keçiboynuzunu kemirmektense daha pratik bizim sayıyı ikiye katlamıştı koyu renkli olanlarını tercih et birde hareket için günlük taze havuç suyu çok faydalı nolvadexi ilk defa senden duydum ne faydası oluyormuş ?

benim araştırmam değil ama sperm sayısını artırdığını duydum ve zaten bunu bize doktor verdi. 3,5-4 ay kullanmamızı söyledi
keçiboynuzu kürünü 6-7 tanesini 500ml kaynayan suyun içine atarak 3dk belkyip 20dk da soğuttuktan sonra taneleri süzerek yapıyorum tabi ilk hafta sabah akşam sonra sadece gece yatmadan önce . umaraım bir yanlışlık yoktur çünkü tarifi yine netten almıştım

allah hayırlı haberlerinizi almayı nasip etsin :) :58:

evet gerçektende keçiboynuzu sayı için birebir havuç suyuda hareket iiçin başarılı ama havuç suyunu gece yatarken içmeyi tavsiye ediyorlar şu an hatırlamıyorum ama uyku gelince vücudun salgıladığı hormonla birleşince daha başarılı aktive oluyormuş
ben haşlanmış havuçta yedirdim çünkü pişmemiş havuçtan daha faydalıymış haşlanınca hücre çeperleri parçalandığı için daha başarılı sindirip faydalanabiliyormuşuz
proxeed-plus ı belki duymuşşsundur bu ilaçta sayıya ve harekete iyi geliyor

kaan hocaya mail atmıştım oda proxeed plus ı önerdi. ama çok pahalıya geliyo. 1 aylık 230 milyon bu ay kendi doktorumuzun verdiğini deneyelim dedik artık olmazsa önümüzdeki ayada başlayabiliriz. gerçi ilaçlar üç ayda ancak etki ediyor ama ben artık nasip kısmına dahada inanıyorum . çok örnekler var bu sitede
gece yatarken keçiboynuzu içtiği için havuç suyunu sıkarak portakalla elmayla karışık 2-3günde bir veriyorum. zaten ace selenyum kullanıyoruz çok ta sıkmak istemiyorum 3 ay en azından bunlar kullanılacak...
burp sizin durumunuz nasıl ?
öncesi ve sonrası nasıldı ameliyatınızın kimle görüştünüz?

kaan hocaya mail atmıştım oda proxeed plus ı önerdi. ama çok pahalıya geliyo. 1 aylık 230 milyon bu ay kendi doktorumuzun verdiğini deneyelim dedik artık olmazsa önümüzdeki ayada başlayabiliriz. gerçi ilaçlar üç ayda ancak etki ediyor ama ben artık nasip kısmına dahada inanıyorum . çok örnekler var bu sitede
gece yatarken keçiboynuzu içtiği için havuç suyunu sıkarak portakalla elmayla karışık 2-3günde bir veriyorum. zaten ace selenyum kullanıyoruz çok ta sıkmak istemiyorum 3 ay en azından bunlar kullanılacak...
burp sizin durumunuz nasıl ?
öncesi ve sonrası nasıldı ameliyatınızın kimle görüştünüz?

ameliyat durumu 2007 den beri vardı o sırada böbrek taşı ile ilgili iki ameliyat olmuştu eşim ben kıyamadım üroloğuda gerek yok dedi daha sonra leon saportayla görüşüp ameliyat günü ayarladık ancak benim kadın doğumcum gerek görmeyince gene ertelendi ben iki aşılama iki tüp bebek yaptırdım ilk aşılamada kimyasal gebelik yaşadım tüm tedavilere ara verdiğimde geçen haziran ayında preesedle hamile kaldım ama onuda 7. haftasında kaybettim 30 aralıktada varikosel ameliyatı yaptırdık şimdi sperm değerlerini ölçtürmek için 31 martı bekliyoruz ama benim hazirandan önce beklentim yok yazada bir tüp bebek daha düşünüyoruz bizim problemimiz sadece eşimden kaynaklı değil bendede rezerv azlığı var erken menapoz kapımda ve vaktimiz yok 5 yıldır deniyoruz ve 8 yıllık evliyız

çok geçmiş olsun canım varikosel sonrası 8. ayda bizim yüzde yüz artış oldu ve 18 milyona çıktı.ama morfoloji yüzde 2de olduğundan harekettlilik 19 sanırım olmuyor.. sabır edip beklemekten başka çaremiz yok tabi beklerken sen mutlaka iyi bir kadın doğum uzmanına görün kadınlar 45 de hatta 50 sinde bile anne olabiliyorlar soğan kürünü hiç duydunmu? bir araştır istersen birde saraçoğluna telefonla ulaşan bazı arkadaşlar vardı sitede hem erkek hem kadın için bazı çaylar ve kürler öeriyormuş satmak da denilebilir.. faydasını görenler var okudum ama isimleri hatırlayamıyorum...
bize eşimin doktoru 4 ay daha bekleyin dediği için sabretmeye çalışıyorum yoksa tüp bebek için sonuna kadar şansımı zorlardım..

lütfen ümidini yitirme her ay yeni bir fırsat böyle düşün moral çok önemli diyor bütün doktorlar

bu gün bir başka okuduğum sayfadan kopyalarımı yapıştırıp bilgi kaynağı oluşturmak istedim umarım bunları okuyan arkadaşlara bir faydam dokunur... ilave ederseniz bilgilerimiz paylaştıkça çoğalır..yaralara merhem olur belkide...

Konu Başlıkları-Kore Ginsengi
-Antioksidanlar: A vitamini, C vitamini, E vitamini, Çinko, Selenyum
-Günde bir avuç fındık ve kuru üzüm
-Arı sütü polen balla karışımı
-Keçiboynuzu pekmezi

L-Argirine 500 Mg 90 Capsül
Arginin eksikliği
L- ARGININE MONOHYDROCHLORIDE: Beyaz, suda çok kolay eriyen , kristal yapıda esansiyel, doğal bir aminoasidtir. Protein yapıtaşıdır. Sperm üretiminde gereklidir. Meni sıvısının %80’i bu maddeden oluşur ve eksikliği kısırlığa yol açar. Sperm sayısını arttırdığı gibi, spermlerin canlı hareketli ve süratli olmasını sağlar.

Keçi Boynuzu
Keçiboynuzu aynı zamanda sperm sayısını artıran özelliğede sahiptir. Aktif sperm sayısı az olan ve az sperm sayısından dolayı çocuğu olmama riski yüksek baba adaylarının kullanmasında büyük fayda vardır. Keçiboynuzu kürünü kullananlar sperm sayılarının nasıl artış gösterdiğini hayretle göreceklerdir.

Uzmanlar, erkekler için maydanoz, nane, tarçın, kekik, vanilya, sivri biber, hardal, kereviz, susam, ayçiçeği, greyfurt, kuşkonmaz, enginar, bezelye, badem, ceviz, istiridye, hindi eti, roka, antep fıstığı, fındık, salatalık, soğan, fesleğen, karpuz, bal ve kivi önerirken, kadınlar içinse çikolata, ahududu, yoğurt, acılı baharatlarla çilek tavsiye ediyor.

Bu besinlerden en öne çıkanlarından istiridye ve hindi eti, barındırdıkları çinkonun, sperm sayısının çoğalmasını sağladığından, cinsel isteği arttıran en iyi afrodizyak olarak gösteriliyor. Antep fıstığı ve fındık ise, içerdikleri doymamış yağ asitleri ve E vitamini sayesinde afrodizyak olarak kullanılıyor. Baharatlar da, kalbi daha hızlı çalıştırdığı için, bir terleme oluşturarak afrodizyok görevi görüyor.

KISIRLIK
Eski Yunan ve Ayurvedikler Balı, yıllardır, erkeklerin spermalarını kuvvetlendirmek için kullanmışlardır.
Eğer kudretsiz bir erkek düzenli olarak uyumadan önce 2 kaşık bal yerse problemleri çözülecektir.
Çin,Japon ve uzakdoğu ülkelerinde ,gebe kalamıyan ve uterusunu kuvvetlendirmek isteyen kadınlar asırlardır toz Tarçın kullanmaktadırlar
Gebe kalamayan kadınlar bir tutam toz Tarçın ve yarım tatlı kaşığı balı gün boyunca bir bir sakız üzerine koyup çiğnediklerinde tükürükle karışarak yavaş yavaş emilerek etkili olmaktadır.

Arı Sütü: Cinsel fonksiyonları düzenleyici sperm sayısını artırıcı etkisi organizmaya hareket canlılık ve kuvvet verir.

KULLANIMI: Saf taze arı sütünün muhafazası zor olduğu için bal ile beraber kullanılması uygundur.Kullanım amacına göre günlük 500 mg ile 2000 mg arası alınır.Saf olarak kullanıldıgı gibi bal ile karışık kullanılması tavsiye edilir.Kurutulmuş arı sütü de kapsül olarak veya toz olarak kullanılır.

MUHAFAZASI: Saf taze arı sütü -2 derecede, bal ile karıştırılmışı +25 derece altında muhafaza edilmelidir. Kurutulmuş arı sütü ise +30 derece altında muhafaza edilir.Güneş ışınları sıcak ve metal kaşık arı sütünün özelliklerini bozar.

KISIRLARDA POLEN

Polen kısırlarda da en önde gelen bitkisel gıdalardan biridir. Kısırlık tedavisinin en güç olanı sinirsel kaynaklı hormonal olan şeklidir. Kadın ve erkek beyninin ortasında bulunan nohut büyüklüğünde ki hipofiz bezi, belli zamanlarda kadınlarda yumurtalıklara, erkeklerde ise husyelere, omur ilik sinir telleri kanalı ile emir vererek yumurta ve sperm üretmelerini sağlatır. Korku, şok, stres, beyin özürü veya hastalıkları gibi nedenlerle hipofiz bezi bu görevini yapamaz ise kadında "ovülasyon yokluğu", erkekte "ozosperm" denilen canlı sperm yokluğu ile kısırlıkları ortaya çıkarır. Dozajlı ve kaliteli bir Polenle birlikte alınan Arısütü, Karakovan balı ve Kırmızı Ginseng, vücuda hem olağanüstü doğal protein, aminoasit, vitamin, mineral sağlayarak destek vermekte ve beyinde hipofiz bezindeki "Spazm"ı çözerek yumurta ve canlı sperm üretimini tamamıyle üretmektedir.

*ANTİOKSİDAN TEDAVİ, İNFERTİLİTE TEDAVİSİNDE ÜMİT VERİCİ BİR YÖNTEM [/B]*ERKEK SUBFERTİLİTESİNDE OLASI BİR UYGULAMA: ANTİOKSİDAN TEDAVİ [/B]
Antioksidanlar infertiliteye karşı korur.

Vitamin ve mineral eksikliği
Gerekli vitamin ve minerallerin alınması halinde uzmanlar sorunların bir nebze çözüm bulduğunu açıklıyorlar. Özellikle A, E, B, ve C vitaminlerinin eksikliğinin yanı sıra Çinko eksikliği geçici kısırlığın başlıca sebeplerinden biri sayılmaktadır. Çünkü, çinko eksikliği spermlerin sayısı kadar, canlılığı ve hareketliliğinin azalmasına yol açar. Buna ilaveten et ve yağ, şeker ve un mamullerinin tüketiminin artması da Çinko eksikliğine neden olur. Önemli bir diğer element ise Selenyumdur. Bu vitaminlerle birlikte Selenyum, cinsel bezlerin ve cinsel hormonların düzenli çalışmasını sağlar. C vitamini spermlerin hareketliliğini sağlar. E vitamini ise testislerin küçülmesini engeller ve sperm üretimini arttırır.

SELENYUM: Üreme yeteneğinin korunmasını sağlar. Sperm sayısını ve erkekteki verimliği arttırır.

Bulunduğu yerler: Deniz ürünleri, böbrek, karaciğer, buğday tohumu, kepek, ton balığı, soğan, domotes, brokoli, sarımsak, susam, mantar, lahana, tavuk, kabak

ÇİNKO: Tüm mineraller vücut için önemli iken, çinko diğerleri içinde en ağır işçilerden biridir. Çinko sperm üretiminde çok önemlidir. Çinko azlığı .sperm sayısı azlığı ve testosteron seviyesinin azlığına sebep olmaktadır.

Bulunduğu yerler:istiridye, elenmiş undan yapılmış ekmek, et- özellikle koyun ve dana eti- ,peynir, yumurta sarısı, zencefil kökü, buğday ürünleri, karaciğer, susam, ayçiçeği çekirdeği, fostık ve fıstık yağı, kakao, esmer pirinç, badem, bezelye, turp.

Avitamini:Yetersiz alındığında sperm üretimi azalır, bağışıklık sistemi zayıflar

Bulunduğu Besinler: Balık ve sığır karaciğerinde, yumurta,buğday,mantar,baklagiller, fıstık, ceviz süt, yoğurt, tereyağı ve peynir gibi hayvansal ürünlerle, elma, şeftali, kayısı, havuç, avokado domates, ıspanak, fasulye, domates, kereviz, ve pancar gibi meyve ve sebzelerde bulunur. Isıya dayanıksız.

C Vitamini
Not: Aspirin C vitamini salgılama oranını 3 kat arttırır.

Bulunduğu besinler: Yeşil ve kırmızı biber, maydanoz, kivi, yeşil yapraklı sebzeler, domates, portakal, greyfurt, kavun, brokoli, karnabahar, lahana, Brüksel lahanası, çilek, limon, bezelye, soğan.

Domates Suyu

Domates içerdiği C ve E vitaminleri, potasyum ve diğer mineralleri ile, insan sağlığı için oldukça yararlı bir sebzedir. Domates suyunda bol miktarda bulunan likopen adlı madde kısır erkeklerde sperm yoğunluğunu ve hareketliliğini arttırarak kısırlığı önler.

E Vitamini
Ayrıca sperm üretimini sağlar. Eksikliğinde sperm üretilemez

Bulunduğu besinler: Sıvı yağ (mısır,ayçiçeği, fıstık,susam, soya yağları, zeytinyağı, balık yağı) karaciğer, balık (ton balığı, sardalya, somon), tavuk, tereyağı, süt, soya, fıstık, fındık, badem, patates, yumurta sarısı, domates, balkabağı, koyu yeşil renkli sebzeler, esmer ekmek ve pirinçte de vardır. Besinlerin kızartma, kaynatma ve saklanması halinde vitamin özelliğini yitirir.

Kore Ginsengi
Kirmizi Kore Ginsengi (Extre) Kırmızı Kore Ginseng"inin faydaları nelerdir?
Ginseng’in tüm şifalı bitkiler içerisinde en etkili adaptogen (strese karşı direnci artıran bir ajan) olduğu düşünülür. Ayrıca fiziksel aktiviteleri ve vücut direncini artıran bir bitkidir ve fiziksel ve mental (zihinsel) dayanıklılığı artırır. Uzun bir süreden beri, özellikle erkeklerin üretkenliğini, erkeklik hormonu (testesteron) ve sperm miktarını, cinsel gücü arttırır. Sonuç olarak erkekte ve kadında doğurganlığı arttırır.

birde bize gnc firması çalışanları daha önce burda defalarca okuduğum arginmax mens i tavsiye ettiler günde 4 tane. sbh 2 akşam 2 ile iki hafta kullanıp 3. haftada 3-3 kullanacağız. gıda takviyesi olarak geçiyor içindekiler......

Vitamin A (as Retinyl Palmitate) 5000 IU
Vitamin C (as Ascorbic Acid) 60 mg
Vitamin E (as Natural d-alpha Tocopherol Succinate) 30 IU
Thiamin (as Thiamin Mononitrate) 1.5 mg
Riboflavin 1.7 mg 100% Niacin (as Niacinamide) 20 mg
Vitamin B-6 (as Pyridoxine Hydrochloride) 2 mg
Folic Acid 400 mcg
Vitamin B12 (as Cyanocobalamin) 6 mcg
Biotin 300 mcg
Pantothenic Acid (as Calcium d-Pantothenate) 10 mg
Zinc (as Zinc Gluconate) 15 mg
Selenium (as Selenium Selenate) 70 mcg
L-Arginine 3 g
Korean (Asian) Ginseng Root Extract 100 mg
American Ginseng Root (Panax quinquefolium) 100 mg
Ginkgo Biloba Leaf Extract 50 mg

umarım faydasını görürüz tabii keçi boynuzuna da devam ediyoruz..faydalı olursa not düşerim tekrar

Yeni üye oldum ve ne şekılde msj yazıp cvp alacgımı bılmıorum. Cocuk için başvurduk ve bende bi sorun çıkmadı eşimde varikosel çıktı doktor sperm sayılarının bu yzden hareketı ve sayısı düşük çıktı ameliyat için 1500 tl istedı. Bıze bıraz yuksek geldı ılk defa duyuyorum bole bişey amelıyatı daha uyguna olan varmı hngı hastanede

Yeni üye oldum ve ne şekılde msj yazıp cvp alacgımı bılmıorum. Cocuk için başvurduk ve bende bi sorun çıkmadı eşimde varikosel çıktı doktor sperm sayılarının bu yzden hareketı ve sayısı düşük çıktı ameliyat için 1500 tl istedı. Bıze bıraz yuksek geldı ılk defa duyuyorum bole bişey amelıyatı daha uyguna olan varmı hngı hastanede
cnm üniversitelerde bedava yapıyorlar iyi bir doktora denk gelirsen tabi benimde eşim varikosel bizde ne yereapacağımızı karar veremedik hala allah yardımcımız olsun:((

Back
X