Bayaacnm medipol istanbul fiyat 1600 tl geçmiş olsun.....3 ay olacak nerdeyse...
Hayır devlet hastanesınde muayene oldu doktor kndı degıl baska hala ondan bileyler öğrenıyorum dedıgı doktorla gorustu ıste orta sewıyelı durumları dedı 2500 lırdan 1500 e dustu guyaa pazartesi görüşcez işte istanbuldamı oldunuuz mikro cerrahi nerde ya doktor bn yaparsam ücretsız zaten ama mıkro degıl bn mikro cerrahı ıstyrum sız nerde yaptınız 200 e ve bızım tek taaraflı varıkoselMerhaba tatlim.15000 coobfazla...biz 200 liray olduk
.mikrocerrahi yontemiyle...universite veya drvleyte tamamen ucretsiz..ozel hastane 200 400 arasi fiyatlat soylerler..siz ozrl muaynaneye mi gittiniz..
Ve basindasiniz insallh cok ugrasmazsiniz...ama ilaclar falnbkulndiriliyor..madfi olarak zorlaniyor insan..o yuzden
biz başkentte yaptıracaz cuma günü eşimde sperm bozukluğuda çıktı.toplam 1800 istiyo canım1bucuk yıllık ewliyim arkadaslar ve yenı uye oldum. Takıp edıodum ama yenı uye oldum. Kısa anlatmak gerekırse herkes gıbı cocuk ıcın doktora basvurduk bende bi sorun cıkmadı esımde varikosel.cıktı bu yuzdende spermler dusuk hareketı ve sayısı.ameliyat gerekıyo mikro cerrahi olucak daha ıyı sonuc alabılmek ıcın ucret 1500 sylendı fakat fazla geldi bize daha uyguna yaptıran varmı ve hangı hastanede bılgı verırsenız cok sewınırım lutfen
Canım biz salı günü yaptık güneşlide doktorda çok iyi medicine hospital urolojı ahmet doktor istersn sana detylı bılgı verırım cok ıyı dktrlarArkadaşlar İstanbul da hangi Dr a ne kadar a yaptirdi esleriniz bu ameliyatı bugün esimede ameliyat dedi biraz bilgi verirmisiniz
Juest canim hamile haberine cok sevindim..esimde ümraniye devlet hastanedinde olacak ameliyatini anadolu yakasında mikeocerrahi yöntemi uygulanan tek devlet hastanesi orasi..Dr ameliyat günü vericek bizede...bu arada sancaktepe VIA Hospital tek taraflı 900 çift tarafli 1200 TL ye yapiyor okuyanlarin bilgisi olsunKızlar eşim ameliyat oldu iki hafta oldu ama bugun hamile oldugumu öğrendım doktor bıze asılama bıle olmaz demişti cok şükür cok saskınım cok mutluyum allah herkese nasip etsinnn
merhaba canım tebrik ediyorum maşallah darısı başımıza inşallah kaç yıllık evlisin değerlerinizide yaz burayadaKızlar eşim ameliyat oldu iki hafta oldu ama bugun hamile oldugumu öğrendım doktor bıze asılama bıle olmaz demişti cok şükür cok saskınım cok mutluyum allah herkese nasip etsinnn
merhaba canım tebrik ediyorum maşallah darısı başımıza inşallah kaç yıllık evlisin değerlerinizide yaz burayada
bizlere umut olsun benim eşim 7 ay oldu ameliyat olalı bugün gittik doktora olur sizin diyo ama bekliyoruz bakalım nasp etsin Rabbim tüm isteyenlere[/QUOTE1
Bir buçuk yıllık ewliyim kızlar geçen gittim doktora ıkı gun once kese oluşmuş dedi on gün sonra gel kalp atışlarını grcm ve kan ıstedı haftaya pazartesi gidicem nette arastryrum sadce boş gebelik olmasındn fln korkuorum umarım öyle bişey değildır ole bişey demedı ama yınede korkuorumm. Ve testı bız sadce tek test yaptık spermı ozelde yapmştk bızım dktr pek gwenmıorum o hastnye hanı tekrar ıstemstı yapmamıştık zatn cok varıkosel çift taraflı cıktı hmn oldk amelıyat o amelıyattykn eşim bn hamıleymışım belkıde test ıkıncı testı yapsaydık farklıda olabılırmış bılemeyız ama yazım bn sıze testı bn pek anlamıorum bna anlıyan bılen arkadslr yorumlasın doktr pek acıklmadı hanı norml yolla olrmu vs dıe asılama bıle olmz dedı sadce ama oldu nrml yolla
canım total sayı 17 milyon yazıyo bu arkadaşa yorum yaptıysan eğerCanim sperm sayiniz yuksek seviyede 100 milyon spermi var esinin sadece ileri hareketliliği %5 hareketlilikte sorun varmis sizin birde morfoloji de 100 milyon spermin %50 si hareketsiz geri kalan %50si ise toplam hareketlilik gosteriyor .... Yani %5 asil hareketlilik olan değer hamile kalmama yetmiş.. Tadini cikar gebeliginin 6 ay sonunda bu %5 hareketlilik sahada yükselir ameliyatın etkisiyle
maşallah canım yaa bizim sayı nerdeyse 4 kat fazla sizden ama gebelik oluşmadı hala demekki nasip kısmet bu işler Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşAllah darısı başımızaVizkozite normal
1 cc de sayı 6 100 000 milyon
Total sayı 17 690 000 milyon
(a) hızlı ileri hareketli % 5
(b)yAvas ileri hareketli %31
(c)yerinde hareketli %7
(d)hReketsiz %57
Baş anomalisi %80
Boyun anomalisi % 13
Kuyruk % 6
Morfoloji * olarak yazıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?