Eşi Varikosel Ameliyatı Olan Varmı ???

Sizde bana umut oldunuz :) bzde 8.ayindayiz testlerde gelisme var ama hala gebelik yok insallah yakin zamanda darisi basimiza

benim eşim 5 ay önce 2.varikosel ameliyatını oldu.İlk seferdeki dr düz ameliyat etmemiş maalesef.Neyse bu seferki dr dan memnun kaldık.Korkulacak bir ameliyat değil.Sadece düzgün bir yerde yaptırdığınızdan emin olun.Ve ameliyattan sonra 1 ay ağır kaldırmasın yeterli.

ameliyattan 3 ay sonra falen değerlerde düzelme olmaya başlıyor zaten.Allah kolaylık versin..

Canım. Ameliyattan sonra keçiboynuzu kürü yapın cok faydası oluyor, ben ameliyattan altı ay geçmeden hamile kalmıştım , bir kızım oldu şimdide bir oğlum olacak hiç korkmayın beklemeyin rabbim sana da nasip etsin inşallah

Saoll cnm Allah razı olsun... Bu kür kaynatilip icilen dimi yoksa pekmezi flan mi

Kızlar varikosel in belirtileri neler benim eşimin sol yumurtalığında ağrı var ve öbüründen daha büyük 6 aydır bebek olmuyor 10 unda gidicez doktora korkuyorum varikosel çıkacak diye sizin eşlerinizin belirtisi neydi

Canimmm biz 3 ay denedik olmadi sonrasinda sebeplerini arastirdim varikoseli okudum bi yerde... esime soyledim oda tabi kontrol etti ve eline sertlik geldigini soyledi ... goruntu olarakta ayiptir soylemesi yumurtalarin biri yukarda biri asagida duruyodu ve kuculuyordu artik...ama elle tespit edilen bi rahatsizlik cok fazla agri veren bisey degil...

Eklemeyi unuttum sonuc olaak üroloji bolumune gittik doktor sol da 3.derece.oldugunu soyledi yani elle tespit ettigimiz yermis dogruymus.

Hımm anladım canım sağol o zaman bizim sorunumuz başka çünkü küçüleceğine büyüyor sertlikte yok zaten 2 ay önce gitti doktora bi sorun yok demişti üroloji doktoru şimdi ayın 10 unda hem sperm testi için gidecek hemde tekrar kontrol olacak motosiklet üstünde çalıştığı için olabilir mi acaba motorlu kurye eşim

Cnm buyume yapiyor mu bilmiyorum ama kuculme yapti... yinede testlerini yaptirin orda anormallik varsa cikiyor zaten...insallah bi sorun cikmaz..motordan kaynakli bi skntida olmus olabilir.

benim eşim de ameliyat oldu tek taraftan 10 ay oldu 2 kere test verdi aman aman bi düzelme yok bende gittim aktara karışım yaptırdım bir de çakşır suyu verdi günde 2 incir 2 badem 2 hurma 4 5 ceviz yesin dedi birde bir kabın içine 250 300 gr ceviz koyup suda beklet sabahları 4 5 tane de ondan yesin dedi bugün 3. gün bakalım başladık inşallah hayırlısıyla olur ..

Benim eşim de 3.derece varikoselden sol taraftan ameliyat geçirdi hanımlar ameliyat başarılı dedi doktor ama 1yıla kadar vakti var dedi kişiden kişiye farkediyormuş durum kiminin 3ay sonra kiminin 6 7 8 kiminin 1yıl sonra oluyormuş Bebeği İnşallah çabucak iyileşir herkesin eşi keçiboynuzu aldım bende yapacağım inşallah muz ve bitter çikolata da çok faydaliymis ve tabiki badem ceviz falan . Bunun yanısıra yenemedim gereken nedenlerden varmış ben maydanoz diye duydum nane falan ama tabi bunu başka bir abladan duydum bizim gibi durumlar geçirmiş. Hayırlısı ile herkese nasib olur inşallah

merhaba kızlar ben yenı katıldım aranıza. benim eşimde sol varıkosel amelıyatı oldu. suan da sayı olarak duzelme var ama spermler hareketsız. bebiş istiyoruz bizde keçi boynuzuna basladık hayırlısı bakalım RABBİM ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah hepimizin kucağını doldursun.

benim esiminkide 3. Derece ve ameliyat olcak lutfen bana soyleyin ne yapmaliyim ;(
Canım benim öncelikle ameliyat olmalı mikrocerrahi ile düzgün bir şekilde sonra sabretmek gerekiyor bu süreçte Çünkü 3.derece olduğu için hemen birden düzelmiyor 1sene içinde yavaş yavaş İnşallah. Mutlaka ilaç kullanın kür kullanın bunlardan asla vazgeçme umudunu kaybetme kafandan çıkarmaya çalış bu süreçte çok zor bir süreç Rabbim hepimizin sabrını versin

aminnn. PeKi kur olarak ne yesin ilac olarak ne yemeli yardimci olun lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…