- Konu Sahibi cennetciim051215
-
İnsallah bakalım zaman ne gösterecek, size de çok geçmiş olsun şimdidenBende oyle duymustum sperm kalitesi dusuk oldugu icin bebeginde düsme ihtimali yuksek oluyormus....insallah duzelmistir eşinin durumu...
Tsk ederim cnm ...İnsallah bakalım zaman ne gösterecek, size de çok geçmiş olsun şimdiden
Sizde bana umut oldunuz :) bzde 8.ayindayiz testlerde gelisme var ama hala gebelik yok insallah yakin zamanda darisi basimizameltemje ne güzel yazmış aynen dediği gibi korkulacak bir durum yok. eşim hayatında ilk defa ameliyat oldu kendisi bile söyledi bumuymuş ameliyat diye :) allah dermansız dert vermesin. ameliyat öncesinde doktor direk bebeğiniz olmaz dememişti sadece süre uzar dedi. ameliyattan 8 ay sonra hamile kaldım. inşallah eşin en kısa sürede sağlığına kavuşur ve güzel bebek haberleri alırsınız.
Saoll cnm Allah razı olsun... Bu kür kaynatilip icilen dimi yoksa pekmezi flan miCanım. Ameliyattan sonra keçiboynuzu kürü yapın cok faydası oluyor, ben ameliyattan altı ay geçmeden hamile kalmıştım , bir kızım oldu şimdide bir oğlum olacak hiç korkmayın beklemeyin rabbim sana da nasip etsin inşallah
Canimmm biz 3 ay denedik olmadi sonrasinda sebeplerini arastirdim varikoseli okudum bi yerde... esime soyledim oda tabi kontrol etti ve eline sertlik geldigini soyledi ... goruntu olarakta ayiptir soylemesi yumurtalarin biri yukarda biri asagida duruyodu ve kuculuyordu artik...ama elle tespit edilen bi rahatsizlik cok fazla agri veren bisey degil...Kızlar varikosel in belirtileri neler benim eşimin sol yumurtalığında ağrı var ve öbüründen daha büyük 6 aydır bebek olmuyor 10 unda gidicez doktora korkuyorum varikosel çıkacak diye sizin eşlerinizin belirtisi neydi
Eklemeyi unuttum sonuc olaak üroloji bolumune gittik doktor sol da 3.derece.oldugunu soyledi yani elle tespit ettigimiz yermis dogruymus.Kızlar varikosel in belirtileri neler benim eşimin sol yumurtalığında ağrı var ve öbüründen daha büyük 6 aydır bebek olmuyor 10 unda gidicez doktora korkuyorum varikosel çıkacak diye sizin eşlerinizin belirtisi neydi
Hımm anladım canım sağol o zaman bizim sorunumuz başka çünkü küçüleceğine büyüyor sertlikte yok zaten 2 ay önce gitti doktora bi sorun yok demişti üroloji doktoru şimdi ayın 10 unda hem sperm testi için gidecek hemde tekrar kontrol olacak motosiklet üstünde çalıştığı için olabilir mi acaba motorlu kurye eşimCanimmm biz 3 ay denedik olmadi sonrasinda sebeplerini arastirdim varikoseli okudum bi yerde... esime soyledim oda tabi kontrol etti ve eline sertlik geldigini soyledi ... goruntu olarakta ayiptir soylemesi yumurtalarin biri yukarda biri asagida duruyodu ve kuculuyordu artik...ama elle tespit edilen bi rahatsizlik cok fazla agri veren bisey degil...
Cnm buyume yapiyor mu bilmiyorum ama kuculme yapti... yinede testlerini yaptirin orda anormallik varsa cikiyor zaten...insallah bi sorun cikmaz..motordan kaynakli bi skntida olmus olabilir.Hımm anladım canım sağol o zaman bizim sorunumuz başka çünkü küçüleceğine büyüyor sertlikte yok zaten 2 ay önce gitti doktora bi sorun yok demişti üroloji doktoru şimdi ayın 10 unda hem sperm testi için gidecek hemde tekrar kontrol olacak motosiklet üstünde çalıştığı için olabilir mi acaba motorlu kurye eşim
Sağol canım inşaAllah önemli birşey çıkmazCnm buyume yapiyor mu bilmiyorum ama kuculme yapti... yinede testlerini yaptirin orda anormallik varsa cikiyor zaten...insallah bi sorun cikmaz..motordan kaynakli bi skntida olmus olabilir.
Kaynatılıp içilen canım internette çıkar keçiboynuzu kürü olarak yazarsanSaoll cnm Allah razı olsun... Bu kür kaynatilip icilen dimi yoksa pekmezi flan mi
benim esiminkide 3. Derece ve ameliyat olcak lutfen bana soyleyin ne yapmaliyim ;(Insallah cnm ya insallah 1 sene olma ihtimali yokmus dr oyle soyledi..cunku bizimki 3.seviyede..
Canım benim öncelikle ameliyat olmalı mikrocerrahi ile düzgün bir şekilde sonra sabretmek gerekiyor bu süreçte Çünkü 3.derece olduğu için hemen birden düzelmiyor 1sene içinde yavaş yavaş İnşallah. Mutlaka ilaç kullanın kür kullanın bunlardan asla vazgeçme umudunu kaybetme kafandan çıkarmaya çalış bu süreçte çok zor bir süreç Rabbim hepimizin sabrını versinbenim esiminkide 3. Derece ve ameliyat olcak lutfen bana soyleyin ne yapmaliyim ;(
aminnn. PeKi kur olarak ne yesin ilac olarak ne yemeli yardimci olun lutfenCanım benim öncelikle ameliyat olmalı mikrocerrahi ile düzgün bir şekilde sonra sabretmek gerekiyor bu süreçte Çünkü 3.derece olduğu için hemen birden düzelmiyor 1sene içinde yavaş yavaş İnşallah. Mutlaka ilaç kullanın kür kullanın bunlardan asla vazgeçme umudunu kaybetme kafandan çıkarmaya çalış bu süreçte çok zor bir süreç Rabbim hepimizin sabrını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?