Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb canım bızım 2 yıl oldu suan neofortıl evıcap caksır suyu vs kullanıyoruz..vallahı ben 2 yılda bısey bulamadım rabbım buyukKızlar degerleriniz nasil ne yapalim bundan sonra ???
Allah sifa versin canimmrb canım bızım 2 yıl oldu suan neofortıl evıcap caksır suyu vs kullanıyoruz..vallahı ben 2 yılda bısey bulamadım rabbım buyuk
amın canımAllah sifa versin canim
Canim benim eşim mayisda oldu çift taraflı doktor herhangi birşey vermedi ama biz yinede keçiboynuzu ve çakşır suyu kullandık 4 ay sonra test yaptırdik sonuç aynı dedi doktor iki ay önce prooxed plus şase verdi onu iciyoruz eczacimizda evicap e vitamini tavsiye etti bi de bir aydir her akşam taze havuç suyi içiyoruz bakalim bir ay sonra belli olacak hayırlısı ile ama benimde süt hormonum yüksek o sıkıntımız varKızlar degerleriniz nasil ne yapalim bundan sonra ???
canım peki değerleriniz hiç değişmedimi yani mayısdan bu yanaCanim benim eşim mayisda oldu çift taraflı doktor herhangi birşey vermedi ama biz yinede keçiboynuzu ve çakşır suyu kullandık 4 ay sonra test yaptırdik sonuç aynı dedi doktor iki ay önce prooxed plus şase verdi onu iciyoruz eczacimizda evicap e vitamini tavsiye etti bi de bir aydir her akşam taze havuç suyi içiyoruz bakalim bir ay sonra belli olacak hayırlısı ile ama benimde süt hormonum yüksek o sıkıntımız var
Canim bizim ilk özel hastaneye gittik sperm sayısı yeterli ama ileri hareketli 0 çıktı hareket sorunu vardı sonra muayene de varikosel çıktı çift taraflı doktor sperm hızını da faydasi olacağını umuyorum dedi hemde damarlar çok genişlediği için olsan iyi olur dedi biz tekrar bide devlet hastanesine gittik orasida ayni dedi ama oranin tahlilinde yüzde 0 gözükmüyor hiç hatta ameliyattan sonra doktor çok değişme olamis bu değerlerle normal yollada gebelik olur dilerseniz ilaç bittikten sonra aşılama yapalım dedi beklemek istemezseniz dedi tüp bebeğe hiç gerek yok şu durumda dedi canim işte bakalim bir ay sonra tekrar var kontrol hayırlısı artikcanım peki değerleriniz hiç değişmedimi yani mayısdan bu yana
Cok ilginc hic fayda görmemişsiniz rabbim size en kisa zamanda evlat hasretini dindirsin sağlıklı bir evlat versin canım .Canim bizim ilk özel hastaneye gittik sperm sayısı yeterli ama ileri hareketli 0 çıktı hareket sorunu vardı sonra muayene de varikosel çıktı çift taraflı doktor sperm hızını da faydasi olacağını umuyorum dedi hemde damarlar çok genişlediği için olsan iyi olur dedi biz tekrar bide devlet hastanesine gittik orasida ayni dedi ama oranin tahlilinde yüzde 0 gözükmüyor hiç hatta ameliyattan sonra doktor çok değişme olamis bu değerlerle normal yollada gebelik olur dilerseniz ilaç bittikten sonra aşılama yapalım dedi beklemek istemezseniz dedi tüp bebeğe hiç gerek yok şu durumda dedi canim işte bakalim bir ay sonra tekrar var kontrol hayırlısı artik