Eşi varikosel ameliyatı olanlar toplanalim

Kızlar degerleriniz nasil ne yapalim bundan sonra ???
Canim benim eşim mayisda oldu çift taraflı doktor herhangi birşey vermedi ama biz yinede keçiboynuzu ve çakşır suyu kullandık 4 ay sonra test yaptırdik sonuç aynı dedi doktor iki ay önce prooxed plus şase verdi onu iciyoruz eczacimizda evicap e vitamini tavsiye etti bi de bir aydir her akşam taze havuç suyi içiyoruz bakalim bir ay sonra belli olacak hayırlısı ile ama benimde süt hormonum yüksek o sıkıntımız var

Canim benim eşim mayisda oldu çift taraflı doktor herhangi birşey vermedi ama biz yinede keçiboynuzu ve çakşır suyu kullandık 4 ay sonra test yaptırdik sonuç aynı dedi doktor iki ay önce prooxed plus şase verdi onu iciyoruz eczacimizda evicap e vitamini tavsiye etti bi de bir aydir her akşam taze havuç suyi içiyoruz bakalim bir ay sonra belli olacak hayırlısı ile ama benimde süt hormonum yüksek o sıkıntımız var
canım peki değerleriniz hiç değişmedimi yani mayısdan bu yana

canım peki değerleriniz hiç değişmedimi yani mayısdan bu yana
Canim bizim ilk özel hastaneye gittik sperm sayısı yeterli ama ileri hareketli 0 çıktı hareket sorunu vardı sonra muayene de varikosel çıktı çift taraflı doktor sperm hızını da faydasi olacağını umuyorum dedi hemde damarlar çok genişlediği için olsan iyi olur dedi biz tekrar bide devlet hastanesine gittik orasida ayni dedi ama oranin tahlilinde yüzde 0 gözükmüyor hiç hatta ameliyattan sonra doktor çok değişme olamis bu değerlerle normal yollada gebelik olur dilerseniz ilaç bittikten sonra aşılama yapalım dedi beklemek istemezseniz dedi tüp bebeğe hiç gerek yok şu durumda dedi canim işte bakalim bir ay sonra tekrar var kontrol hayırlısı artik

Canim bizim ilk özel hastaneye gittik sperm sayısı yeterli ama ileri hareketli 0 çıktı hareket sorunu vardı sonra muayene de varikosel çıktı çift taraflı doktor sperm hızını da faydasi olacağını umuyorum dedi hemde damarlar çok genişlediği için olsan iyi olur dedi biz tekrar bide devlet hastanesine gittik orasida ayni dedi ama oranin tahlilinde yüzde 0 gözükmüyor hiç hatta ameliyattan sonra doktor çok değişme olamis bu değerlerle normal yollada gebelik olur dilerseniz ilaç bittikten sonra aşılama yapalım dedi beklemek istemezseniz dedi tüp bebeğe hiç gerek yok şu durumda dedi canim işte bakalim bir ay sonra tekrar var kontrol hayırlısı artik
Cok ilginc hic fayda görmemişsiniz rabbim size en kisa zamanda evlat hasretini dindirsin sağlıklı bir evlat versin canım .
bizimde bu ay sonu tekrar yenilenecek spermler 5.ay dolacak çünkü ama yumurtlama günüm geçmiş oluyor ama olsun ocakta belki olur diye dua ediyorum inşallah.ocakta tahlil vercrk eşim rabbim sifa versin edlerimize ve bizlere....

merhaba kızlar benim eşim ameliyat olalı 1 yıl 1 ay oluyor bizimki ağır varikoseldi ameliyattan sonra ilk 3 ayı ve 6. ayı heyecanla beklemiştim ama sonuçlar çok yavaş ilerliyordu. ilk 3. ayda 7 milyon sperm ileri hareket 0 ve morfoloji %2 çıkmıştı. 8. ayda sadece sperm sayısı 16 milyon diğer değerler aynıydı. yeni ölçümde yani şimdi elhamdülillah 39 milyon oldu ileri hızdada yüzde 11 artış var fakat morfoloji hala 0. ve önemli olan morfolojinin yükselmesi o da kolay kolay yükselmiyor işte. proxceed iyi bir ilaç diyorlar eşim dönünce onu 3 ay kullanıp deneyeceğiz olmazsa aşılama olmazsa tüp bebek. demem o ki hemen çocuğunuz olmayabilir inşallah rabbim hemen nasib etsin ama olmazsa da üzülmeyin vakti zamanı vardır. sabır gerektiren bir süreç kendinize başka uğraşlar bulun. hakkınızı helal edin çok uzun oldu.:KK200::KK37:

Merhaba hanımlar yıllar önce açtığım konuya bir ekleme yapmak istiyorum📢

📌 yıllardır eşimin ileri hareketliliğini normal hale gelmesi için bir çok şey denedik olmadı şimdi ise normal hale geldi yıllar geçti ben çok şaşırdım inşallah şimdi bunu değerlendirecegiz vakti gelince her şey oluyor zor geçen yıllar sonrası umarım herkes kalbindeki duasına kavuşmuştur.

🙏🙏🙏

Back
X