Eşi varikoselli olanlara müjde olsun hamileyiiiim :)

Miryem

Süüüüpriz bebiş
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
1.311
6
116
İstanbul
Yarada bin şükür!

Yaklaşık üç yıllık evliyim eşimin değerleri çok düşüktü varikosel ameliyatı oldu tam umudu kesmişken aşılama yolunda ilerlerken miniciğim bana süpriz yaptı çok mutluyum.

Sat tarihim 31/12/2010 dün akşam evde yaptığım idrar testiyle öğrendim şok oldum hemen hastaneye küçücük bir kese ve kan tahlili sonucum 992.3 Allah her kese nasip etsin heyecanımdan uyuyamadım bile çokmutluyum çok

Konuyu eşi varikoselli olanlara umut olsun diye açıcaktım şaşkınlığımdan ne yazdığımı bilememişim.

ayyyy çok sevındın arkadaşım guzel gunler beklıyor artık senı desene bende 5 yıllık evlıyım benımde eşım varkosellıydı değerlerı çok duşuktu 3 ayrı doktor amelıyat dedı ayrıca bende de polıkıstık over vardı yanı 2 yada 3 ayda bır adet oluyordum bendende rahım fılmı ıstedıler çok sıkılmıştık bır karar verıştık ne ben fılm çektırcektım nede eşım amelıyat olcaktı bırakalım kendı halıne dedık unuttum anne olmayı çıkardım aklımdan kurslara gıttım ışe başladım ustunden 8 ay geçtı yıne 2 ay adet olmadım ve bır testle baktımkııı ben gebış olmuşum bıle şımdı 4 aylık hamıleyım .................

endleeslove - balböceğim tebrikler sağlıkla kucağınıza alırsınız inş
boncuk boncuk darısı başına

Ayy tebrik ederim sizi Allah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin

Tebrik ederim, darısı tüm isteyenlerin başına...

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin... Amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…