canım benim de saçlarım omuzumdaydı...bende erkek gibi kestirdim...sende istiyosan eğer eşinin yanısıra dene derim...ben hiç pişman olmadım çok enerjik şirin bi hava kattı doğrusu...hep aynı geziyodum cesaretimi toplayıp değişiklik yaptım..olumlu oldu çok:) şimdi uzatmaya karar verdim pişmanlıktan değil heves yine :) ama yıllarca fotoğraflarıma baktım hep aynı...hiç değilse ilerde bunu da denedim diyebilceğim için mutluyum:) hem bunu bi kere göze almak gerek hayatta :)
bence kısacık kestirmek istemesen bile,değişik bir model kestir saçlarını...omuz hizasında katlı bir model mesela,sonra güzel bir makyaj yapıp eşinin karşısına çık...
hem saçların çok kısa olmamış olur,hemde değişiklik yapmış olursun....
erkekler böyle şeyleri seviyor hayatım:) kendini tekrarlamıycaksın:) değişime açık olucaksın...eşinin seni değişik şekillerde görmek istemesi çok doğal... bir de bunu sana söylediği için şanslısın kimi söylemez ne beğenir ne beğenmez anlamaya çalışırsın:)
ya canlarım hepinize tşk.. iyiki üye olmuşum buraya benim düşüncemi değiştirmeye başladınız bile hepinize tşk..biraz cesur ve deli cesareti mi olmalı bende eşim için yapmalıyım değilmi???
canım bak benim saçım bundan da kısa düşün yani şimdi uzatmaya çalışıyorum böyle olsun istiyorum:) bence çok tatlı kısa düşünüyosan...sana yardımcı olur belki diye ekledim...
ya canlarım hepinize tşk.. iyiki üye olmuşum buraya benim düşüncemi değiştirmeye başladınız bile hepinize tşk..biraz cesur ve deli cesareti mi olmalı bende eşim için yapmalıyım değilmi???
kesinlikle canım benim ben eşim için herşeyi yaparım mesela.. ne isterse giyerim çünkü beni beğenmesi gereken kişi o başkaları değil...güsel görünmek için elimden geleni yaparım.. benim karımm harika diyebilmeli.. kestir canım ama ne kadar kısa istiyor ki ona da göstersen model beraber seçin hatta.
arkadaşlar kısalık olrak doktorlar dizisindeki bayanın sacı gibi kısalıkta istiyor eşim hatta bu oyuncuyu örnek göstermiş bu gibi victori gibi kısacık kestireblrsin demişti
tatlım senin en büyük şansın ne biliyo musun :) eşinin bunu kısa saçın en moda olduğu dönemde istemesi:) yıllardır kısa saç hiç bu kadar popüler olmamıştı:) bende zaten o cesaretle kestim:)