Yay Burcu 23 Kasım - 22 Aralık Eşi veya Sevgilisi Yay Burcu Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
J

Juliet

Ziyaretçi
Eşi veya sevgilisi yay burcu olanlar gelsin...

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-sengözlerimebaksanab:içelim:

Son düzenleyen: Moderatör:

vallahada billahada tillahada bizden bahsedion:delphin:

Nedücük nedücük şincikkkkhihoyyyt

ben kendim yay burcuyummm :1closedeyes: sanırım yay burçları çok kıskanç oluyoo kaydirigubbakcemile3 yay burçları iyi niyetli biraz da saf oluyolar heralde :) güler yüzlüdürler.. arkadas canLısı ve arkadasları taraından sevilen tiplerdir . hayvanları cok severler bide :))

evt benım eşimde yay kızımda zor insanlar yüzleri neden gülmüyo bunların yaylar hep gergimidir.. yauu..mirmirmirmir

ay şu özgürlüklerine düşkünlükleri beni öldürecek.. ne kaygısızlar şu yay erkekleri ...gamyoncuiremsu..

tıpkı bir çocuk gibiler....gamyoncuiremsu

evt benım eşimde yay kızımda zor insanlar yüzleri neden gülmüyo bunların yaylar hep gergimidir.. yauu..mirmirmirmir

kaydirigubbakcemile4

sanırım bnde veya sizinkilerde etrs tepmiş :jeyyar:

çok gülerim bazen konusmam bile azcık gülerek ne dmeek istedigimi bile belli ederim cevap veririm.. :jeyyar: yüzüm hep güleçtirr morlaim bozuk olsa bile pek yüzüme yansımaz yüüzmün yapısı güleç sanırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile4

sanırım bnde veya sizinkilerde etrs tepmiş :jeyyar:

çok gülerim bazen konusmam bile azcık gülerek ne dmeek istedigimi bile belli ederim cevap veririm.. :jeyyar: yüzüm hep güleçtirr morlaim bozuk olsa bile pek yüzüme yansımaz yüüzmün yapısı güleç sanırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

-tatlicadiarzu-..eşin hep gülermi ? senmı yay burcusun
???

Benim morukum suratsız dil ya.
Asıl suratsız benimşakkıdı

Çok gülec sevecandır.kaydirigubbakcemile
Akşamki loto cıksın bana değiştircem duymasın:icecream:

-tatlicadiarzu-..eşin hep gülermi ? senmı yay burcusun
???

evLi dğilim sengözlerimebaksanab

kendim yay burcuyum :sm_cool: . kahkaha atarak gülmem tabi mimik olarak gülerim yani hep gülerimmmmmmmm :jeyyar: biri bişey dese yine gülerim ama üstüne basa basa söylüyorum kahkaha seklinde değil ( a.s ) aynen bu smiley gibi

kaydirigubbakcemile5

evLi dğilim sengözlerimebaksanab

kendim yay burcuyum :sm_cool: . kahkaha atarak gülmem tabi mimik olarak gülerim yani hep gülerimmmmmmmm :jeyyar: biri bişey dese yine gülerim ama üstüne basa basa söylüyorum kahkaha seklinde değil ( a.s ) aynen bu smiley gibi

kaydirigubbakcemile5

ozman bütün yaylar farkı kalpleri çok temiz ama........yayların..sengözlerimebaksanab

ahanda geldim:)

sevgilim yay burcu, eski sevgilimde öyleydiii:delphin:

ne özgürlük manyağı şeyler bu yaylar yaadelikafadulden

aynen sana katiliyorum benim esimde yaydir
hic konusmayi sevmez pek gülmezkafamçokkarıştı ama cok saftir temizdir :1hug:

Sevgilim yok ama babam yay burcu.İnanılmaz derecede özgürlüğüne düşkün bu da annemi delirtiyor.

benimde sevgilim yay burcu.doğru tespit yay burcu özgürlüğüne düşkün.bende ikizler burcuyum aynı şekilde bende özgürlüğüme düşkünüm.o yüzden sorun yok:)

Yaylar özgürlügüne çok düşkün kısıtlamaktan hoşlanmazlar..

Ben onu kısıtlamıyorum o niye beni kısıtlıokaydirigubbakcemile
Bah şinci anadım bunu:lepi:

bende kısıtlıyorum ben çünkü aslan burcuyum bana karışılması hiç istemem...:dance:

oda tam tersi karışmaya bayılırı bende ona bende seni kısıtlamıyorum hadi sende beni kısıtlama derim ama yok illa karışıcak... huyu işte naparsın........delikafadulden

Back
X