- Konu Sahibi Juliet
benim uzmanlık alanım sanırım bu konu
hayatımda 4 erkekle çıktım ve hepside yaydı allahım bunları seçip seçipte mi bana gönderiyorlar bilmiyorum neler çektim neler bunlardan.. ukaladırlar kendilerini çok yakışıklı sanarlar ki hepsi öledir zaten
vicdanlıdırlar hemde çok kalastır hemde çok romantizm bilmez pata küte konuşur kırıcıdır. çapkınların kralıdır allahım çapkınlığın kitabını yazmışlar yüzleri hep güler hiç bir zaman somurttuklarını görmedim. onlarda şeytan tüyü vardır onların havası gülüşleri ukala davrnşları ve bakışları hemen alıp götürür insanı
beni götürdükleri gibi
yay erkeğiyle hayat her zaman neşeli geçer yani sevgiliniz yaysa kendinizi ormanda koşuda yada lunaparkta bulabilirsiniz işte böyle kızlar
şu an ki sevgilimde yay 3 buçuk yıldır çıkıyoruz çok mtlyz allah nazardan saklasın çok çektim yaylardan ama kopamıyorum napyim svyrm aşkımııı

hayatımda 4 erkekle çıktım ve hepside yaydı allahım bunları seçip seçipte mi bana gönderiyorlar bilmiyorum neler çektim neler bunlardan.. ukaladırlar kendilerini çok yakışıklı sanarlar ki hepsi öledir zaten

şu an ki sevgilimde yay 3 buçuk yıldır çıkıyoruz çok mtlyz allah nazardan saklasın çok çektim yaylardan ama kopamıyorum napyim svyrm aşkımııı