Yay Burcu 23 Kasım - 22 Aralık Eşi veya Sevgilisi Yay Burcu Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim uzmanlık alanım sanırım bu konu:68:
hayatımda 4 erkekle çıktım ve hepside yaydı allahım bunları seçip seçipte mi bana gönderiyorlar bilmiyorum neler çektim neler bunlardan.. ukaladırlar kendilerini çok yakışıklı sanarlar ki hepsi öledir zaten:4: vicdanlıdırlar hemde çok kalastır hemde çok romantizm bilmez pata küte konuşur kırıcıdır. çapkınların kralıdır allahım çapkınlığın kitabını yazmışlar yüzleri hep güler hiç bir zaman somurttuklarını görmedim. onlarda şeytan tüyü vardır onların havası gülüşleri ukala davrnşları ve bakışları hemen alıp götürür insanı:69: beni götürdükleri gibi:4: yay erkeğiyle hayat her zaman neşeli geçer yani sevgiliniz yaysa kendinizi ormanda koşuda yada lunaparkta bulabilirsiniz işte böyle kızlar:6:
şu an ki sevgilimde yay 3 buçuk yıldır çıkıyoruz çok mtlyz allah nazardan saklasın çok çektim yaylardan ama kopamıyorum napyim svyrm aşkımııı:nazar:

nişanlım yay burcu işteyken çok gergin evet ama Allahtan işle özel hayatı ayırabiliyor.Özgürlüğüne düşkün gezmeyi tozmayı sever bende Aslanım benim için problem yok seviyorum birlikte yeni yerler keşfetmeyi:)

sevgilim yay bende aslan..yeni başladık ama şimdilik güzel gidiyo..bende pek karışmıyorum nerdesin niye aramadın falan yapmıyorum o da ihmal etmiyo beni:)))geçinip gidiyoz ama bakalım biraz zaman geçsin:)))bence yay erkeği çok eğlenceli..tam aslan bayanı için yaratılmışlar:))):1:

evt benım eşimde yay kızımda zor insanlar yüzleri neden gülmüyo bunların yaylar hep gergimidir.. yauu..mirmirmirmir

yok yha aslında öyle değiliz biz aşırı hatta derecede iyimser(umursamazlığımız burdan geliyo galiba) ve neşeli insanlarızdır :)

Bende yay burcuyum kızlar yazdıklarınızı okuyunca kıs kıs güldüm açıkcası ne güzelde tarif etmişsiniz bizi :)
Yaylar aslanlar ve koçlarla felaket iyi anlaşır bu arada belirtiyim.
Siz hangi burçsunuz biraz uyumlarınızı söyliyim :)))

Eskilerden bir yay vardı hayatımda mülayim olurlar suratsızlıklarını falan da görmedim haaa birşey geldi aklıma affedici tarafları yok galiba...

Şimdi ise kızım yay daha 1,5 yaşında bakalım nasıl taşıyacak özelliklerini...

Asla affetmezler kendimdende biliyorum çok zorlar bu konuda çookk :)

Back
X