Esi yakin ölen kv ve anasina duskun olan bir es , ve de karikoca bile olamayan ben ???

Duyulmuş şey değil ,normal mi diye sormuşsun ya kötü bir şaka gibi malesef

Doğal işleyişe aykırı
Değil tabiki, eşin normalleştirmeye çalışıyor belli ki .. şuan güveniyorsun eşine ama bir zaman sonra gerekli gereksiz şüpheler başlayacak
Bu eksiklik seni yer bitirir..
çok geç olmadan ya çöz ya da kesmeni tavsiye ederim .. çok zor bir durum çünkü..

Siz karı koca değil ev arkadaşı olmuşsunuz.
Nikahlı ev arkadaşı..

Haklisiniz. Şimdi bana karsi böyle iyi yakın davranmaya çalışıyor. Beni bir başkasının yanında hesaba almaz , şimdiyi davranıyor. Aslında kötü değil sadece sahte samimiyetsiz geliyor bana

Şimdi bana iyi davranıyor yani samimi , ben bir başkasının yanında mesafeli olup cesaret gösteremeyen adamı ne yapıyım diyirum içimden?

Evet çok zor inanın . Belki başkası ne bekliyorsun diyor ama karar verme aşaması.bile.cok.kotu . Çünkü bunca yılınızı zamanınızı hayalleriniizi harcamışsınız

Evet çok zor inanın . Belki başkası ne bekliyorsun diyor ama karar verme aşaması.bile.cok.kotu . Çünkü bunca yılınızı zamanınızı hayalleriniizi harcamışsınız

Çoçuğunuz yok , ya kalıcı çözümler için birlikte çabalayın ya da bitirin. Emin olun o yıllar sizden gidiyor .. evliliğin yarısını yaşamıyorsunuz ki diğer tarafında ne yaparsa yapsın..
siz değiştirmekten korkuyorsunuz , bilinmezliktense en kötü bilinen güvenli geliyor
Anlıyorum ama böylesi de çok acıtır , günden güne büyür ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…