- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.837
- 748
- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Duyulmuş şey değil ,normal mi diye sormuşsun ya kötü bir şaka gibi malesefEvet dogru diyorsunuz. Normal hayata döndüğümüzde, aramız iyiyken , mesela bakıyorum, o evet iyi davranıyor, yardim e diyor kotunkonusmaz davranmaz , ama koca olarak iş o boyuta geçtiğimizde tık yok . Yakın davranışlar yok . Normal öpmekten bahsetmiyorum ama eş olarak sarılmak, istemek , öpmek yok . Aramız iyiken, öper sarılır yatar , bir adım yok atak yok. Bu normal değil ??
Evet dogru diyorsunuz. Normal hayata döndüğümüzde, aramız iyiyken , mesela bakıyorum, o evet iyi davranıyor, yardim e diyor kotunkonusmaz davranmaz , ama koca olarak iş o boyuta geçtiğimizde tık yok . Yakın davranışlar yok . Normal öpmekten bahsetmiyorum ama eş olarak sarılmak, istemek , öpmek yok . Aramız iyiken, öper sarılır yatar , bir adım yok atak yok. Bu normal değil ??
Haklisiniz. Şimdi bana karsi böyle iyi yakın davranmaya çalışıyor. Beni bir başkasının yanında hesaba almaz , şimdiyi davranıyor. Aslında kötü değil sadece sahte samimiyetsiz geliyor banaYa sana 2.5 senedir kocalik yapmayan adamın annesini kafaya takmana değmez. Ortada koca yok ki asıl sorun senin evliliğinin kağıt üzerinde olması. Bak arkadaşım bu iş böyle Annem üzülür, millet ne der diye üstü ortulecek bir konu değil. Sen bir ömür evcilik oyunu oynayıp içten içe acı çekerek etrafa gülen surat ifadesi gosterecegine annen bir kez uzulsun . Bu hayat snin ve sen mutlu huzurlu bir yuvam olsun düşüncesi ile evlendin. Seninle birsey yaşamayacak kocaya ne gerek var hayatında?
Şimdi bana iyi davranıyor yani samimi , ben bir başkasının yanında mesafeli olup cesaret gösteremeyen adamı ne yapıyım diyirum içimden?Senin hiç bir şekilde kabahatin yok eşinle normal bir kârı koca ilişkisi yaşamak tabiki hakkın aksi zaten abes , eşinle ciddi bir konuşma yap cocuk yapıp paravan yapmasına izin verme, tedavi olsun diycem de m.. yapan adam neyin tedavisini olucak ancak psikolojik tedavi olabilir yada boşanacaksınız
Evet çok zor inanın . Belki başkası ne bekliyorsun diyor ama karar verme aşaması.bile.cok.kotu . Çünkü bunca yılınızı zamanınızı hayalleriniizi harcamışsınızDoğal işleyişe aykırı
Değil tabiki, eşin normalleştirmeye çalışıyor belli ki .. şuan güveniyorsun eşine ama bir zaman sonra gerekli gereksiz şüpheler başlayacak
Bu eksiklik seni yer bitirir..
çok geç olmadan ya çöz ya da kesmeni tavsiye ederim .. çok zor bir durum çünkü..
Evet öyle oluyoruz malesef ☹Siz karı koca değil ev arkadaşı olmuşsunuz.
Nikahlı ev arkadaşı..
Evet çok zor inanın . Belki başkası ne bekliyorsun diyor ama karar verme aşaması.bile.cok.kotu . Çünkü bunca yılınızı zamanınızı hayalleriniizi harcamışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?