Esi yakin ölen kv ve anasina duskun olan bir es , ve de karikoca bile olamayan ben ???

Dinen günahta olan eşin
Attığı her adımda lanetleniyor. Öylr büyük bir günahki şuan sana dokunmaması tahmin bile edemez sin

Eşinize bir mecburiyetiniz yok, çocuk yok
Niye sürsün ki? Siz nereye kadar bu şekilde yaşayabilirsiniz mesela hiç düşündünüz mü?
Kaldıki mecburiyetler bile olsa insan bir yere kadar sürdürebilir bu şekilde sağlıklı bir ilişki sürdürmeniz imkansız bu şartlarda tartışmasanız bile

Ben başka bakış açısı getirmek istiyorum. Eşinizin gizli eşcinsel olmadigina emin misiniz? Bazı adamlar bunu gizlemek için evlilik yaparlarmış. Heteroseksüel bir adamın bir kadını arzulaması normal degil çünkü. Ya da hormonlarında bir sorun var baktırması lazım.

Evet dogru diyorsunuz. Normal hayata döndüğümüzde, aramız iyiyken , mesela bakıyorum, o evet iyi davranıyor, yardim e diyor kotunkonusmaz davranmaz , ama koca olarak iş o boyuta geçtiğimizde tık yok . Yakın davranışlar yok . Normal öpmekten bahsetmiyorum ama eş olarak sarılmak, istemek , öpmek yok . Aramız iyiken, öper sarılır yatar , bir adım yok atak yok. Bu normal değil ??

Valla gördüğüm kadarıyla öyle bir şeyi yok ama farkedemiyorsam bilemiyorum . Nasıl farkedilir bir fikriniz var mi yardımcı olmak adına??

Evet normal degıl.
Ilk sekiz ay kısmen sevıstık yazmıssınız konu basında

Kısmenden kastınız ne, cınsel bırlesme oldu mu hıc, kısmenı acar mısınız?

Evet normal degıl.
Ilk sekiz ay kısmen sevıstık yazmıssınız konu basında

Kısmenden kastınız ne, cınsel bırlesme oldu mu hıc, kısmenı acar mısınız?
Ya oldu oldu birleşme, ama sonradan ne olduysa olmadı bir daha. Kismenden kastim , hani o zamanlarda da acaba eşim zorlayarak mi biseyler yapıyordu diye kafam karıştığı için kısmen diyorum . Yanı tam anlamıyla, cinsel birliktelik yaşadım ama ne olduğunu anlamıyorum işte sonradan ?? Acaba o zmaan da eşim, şu ilaçlar var ya erkekler için, ondan mi kullandı diyorum içimden saklı saklı?? Ben tepki gostermiyim diye ??

Olabilir.. sonradan neden vazgecmıs olabılır orası muamma

Evlat olsa sevilmez bu adam ne dıyım.

Her kadın ya da her insan, deger görmeyi sevilmeyi hakeder
Arzulanmak sevısmek, anne olmak aile olmak ıcınde huzurla yasamak herkesin hakettıgı bisey.
Ne yapmak istiyorsun peki sen?

Bilmiyorum işte ne yapmak istediğimi? Nasıl bir yol.izlesem bilemedim? Anneme söylesem mi diye düşünüyorum ( kafaya takacak üzülecek ama annem kıyamıyorum ) yoksa nasıl hareket etsem bilemedim ... ??? Aramız iyiyken sinirolmuyorum ama ne zaman tartışsak yokmuşum gibi yapar ?? Nasıl bir yol izlesem bilemedim ki ??

Annene söyle, bırı mutlaka ailenden ne yasadıgını bilsin sonra şoka girince daha cok uzulur.
Annenın fıkrını de al.

Benım fikrim ben bu adama su vermem omrumu hıc vermem. Madem sevılmeyecegım oturur evimde huzurla tek basıma sevilmem.

Anneme söylemeyi düşünüyorum bende artık . En azından o bilsin. Çünkü aramız iyi olsa bile bu durum yine normal değil

Anneme söylemeyi düşünüyorum bende artık . En azından o bilsin. Çünkü aramız iyi olsa bile bu durum yine normal değil
Benim Bı ust komsu vardı. Bir yıl evli kaldı.
O bir yılda cehennem yasadı. Sadece ben biliyordum detayı, bazen duyuyordum cunku.
Ve kıza yalvarıyordum kız daha 24unde gencecık, nolur annenlere anlat bilsinler diye.
Babam cok sinirli annem cok uzulur, Barısınca cok ıyı kocam gibi bahaneler sıralıyordu.
Ve dayanamadı. Normalde bir yıl dayanması mucızeydı zaten. Evı terk ettı gıttı annelerine.
Actı Bosanma davasını.

Sahit lazım sahıt bulamıyor, ele gune karsı tatlı tatlıs durdukları ıcın millet Bosanma ları konusunda şokta zaten. Ve herkes gul gıbı evliligi vardı dıyıp kızı sucluyor
E cunku kalabalıkta el ele dızdızeler
Aılesı bile kiza inanmakta gucluk cektı.

Oyuzden yasadiklarinı bırı bilsin diyorum.

Annem zaman zaman eşimle tartismalarimizi veya kv yaptıklarını bilir anlatırım ismen anneme. Ama bu cinsel problemi hiç bilmiyor . Soyeleyemedim anneme.daha . Hem.mahremim nasıl anlatayım anneme ?? Ama biliyor musunuz dışarıdan bakan bize de öyle der yani . 7 24 lavgali degiliz tabi , degilse bu kadar nasil kalsin evlilik , ama Işte bende kendi kendime diyirum, aslında iyi adam bana kötü de davranmıyor ,felan diye eşim hakkında . Eşim normalde sakın iyi insan görünür, bana da bir fiziksel şiddeti yok ama psikolojik sideeti oluyir iste zaman zmaan .Belki de kendime bahaneler uyduruyorum

Yatak olayımız yok anne de. Kendine bahane uydurma. Genclıgıne guzellıgıne acı.

Ya sana 2.5 senedir kocalik yapmayan adamın annesini kafaya takmana değmez. Ortada koca yok ki asıl sorun senin evliliğinin kağıt üzerinde olması. Bak arkadaşım bu iş böyle Annem üzülür, millet ne der diye üstü ortulecek bir konu değil. Sen bir ömür evcilik oyunu oynayıp içten içe acı çekerek etrafa gülen surat ifadesi gosterecegine annen bir kez uzulsun . Bu hayat snin ve sen mutlu huzurlu bir yuvam olsun düşüncesi ile evlendin. Seninle birsey yaşamayacak kocaya ne gerek var hayatında?

Senin hiç bir şekilde kabahatin yok eşinle normal bir kârı koca ilişkisi yaşamak tabiki hakkın aksi zaten abes , eşinle ciddi bir konuşma yap cocuk yapıp paravan yapmasına izin verme, tedavi olsun diycem de m.. yapan adam neyin tedavisini olucak ancak psikolojik tedavi olabilir yada boşanacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…