Esi yakin ölen kv ve anasina duskun olan bir es , ve de karikoca bile olamayan ben ???

Sorunlarınızı çözseniz evliliğe devam edebileceğinize inanıyor musunuz? Bir çift terapisi vs alın diyeceğim ama bunun için de karşılıklı istek ve gayret gerekli. Kayınvalide en son sorununuz. Zaten siz çözüm odaklı olduğunuzda ve karşıdaki de aynı düşüncede ise, toparlama aşamasında anneniz bir süre başka bir yerde kalabilir.
Eşini kaybetmek, baba kaybı zor gerçekten...

Cinsellik olmadan evlilik olmaz.Niye boşanmıyor sunuz?Ana oğul yaşasınlar işte

Kayınvalide senin evliliğinde ki en son unsur olmalı. Cinsel ilişki neden yok? Öncelikle bu sorunu aşmanız lazım. En son iş kaynana.

Yalniz çok merak ettim neden 2.5 senedir tık yok..
Ayrıca hanim teyzemiz gülerek lafını sokuyor sende gülerek lafını saydır biri bisey derse
"Kız sakalasiyoz beee" deyip geçin.
Hem bırakın teyzemizi bol bol gezsin belki bi damat adayı da bulur

2.5 sene mı????
912 gün olmus 1000 gün olunca ayrılın lütfen.

Suçlu sizsiniz adam cinsel olarak bitmiş, annesine sizi güzelce ezdirmiyor, annesinin yanında sizi yok sayıyor, arkadaşlarına çok değer ve önem veriyor.
Ve bu adamla siz hala evlisiniz.
Arkanızda desteğiniz var ise bu akşam o evden gidin...

Konu sahibi konuyu açıp gitmişsiniz. İnsanlar burda 2.5 sene boyunca sevişmeyen karı koca nasıl olur diye harap oldu. Hatta klasik "erkek duramaz" sonucuna da varıldı. Kadın durur, pipisi yok çünkü. Pipi önemli.

Aydınlatın bizi neden sevişmiyorsunuz? Fallik dönemde kalmıştır adam kesin. Yoksa gay mi? Hiç vuslata erdiniz mi sonradan mı düştü pipisi?

Kayınvalide umurumuzda değil şu an diğer konuya odaklandık.

sorun kayınvalideniz değill , farkında mısınız siizn daha büyük ve ciddi sorunlarınız var..
çok çok özür dilerim ama tabirleriniz bile hoş gelmedi bana anasaı vs .. diye ..
Umarım herşey yoluna girer deyip susuyorum ..

2,5 mu ?
Riskli bi hamilelik yaşadı 9 ay öyle olmadi desek lohusalık hadi 2 ay da öyle 11 ay .hesaplıyorum hesaplıyorum 2.5 sene denklestiremiyorum . Hemen arkasından hamile kaldı desem ( abinin ceketini atip hamile birakma gibi yetenekleri yoksa birlikte olmaları lazım) aynı süreç bi 11 12 ay tekrarlasa 2 sene oluyo. Kafam karıştı:/

Cinsellik neden yok, 2.5 sene cok uzun değil mi? Bu iki tarafada haksızlık. Cinsellik yok, anne kuzusu bir eş ve mutsuz olan siz.. biseylerin sonu gelmiş ama dile getiremiyorsunuz sanırım

2,5 sene aşırı anormal doktora gitmediniz mi
Kabul etmiyor eşim . Kaçıyor bu konudan . Psikaytri ya da evlilik danışmanına gidelim diyorum. O ne bilir boş işler onlar diyor . Hocaya gidelim diyorum ne hocası diye geçiştiriyor. Anlamıyorum ki . Hiç açmıyor bile konuyu . Oraya gidecek bir konu olsa değiştiriyor hemen .

2.5 senedir cinsel hayat nasıl olmaz ya,böyle evlilik olmaz ki..Siz çoktan bağları koparmışsınız sanki..bilemiyorum burada kv değil sorun, sizin ilişkinizde.
Hiç konuşmadınız mi neden böyle diye?
Konuşmaya çalıştım desem daha doğru . Eşimle biz iletişime geçemiyoruz hiç. Ne zaman konuşsak tartışıyoruz. O hep sesini yükselterek veya hiç susmayarak kendini haklı çıkarmaya çalışıyor. Saçmalıyor konuda. Saptiriyor ve beni suçlu buluyor . Bir keresinde tartsitik başka konudan ve konu cinselliğe daha doğrusu çocuğa geldi . Eğlendiğimizde hemen çocuk.istedi eşim. Bende hep daha erken dedim . Neyse sonradan bu sorun çıkınca eşim hep senin yüzünden diye beni suçluyor .neymiş bir çocuk olsaymış, ailesi torun bile sevememiş benim yuzumden. Bana bunları savundu ve biz tartsitik . Bende dedim ki , peki çocuktan meselesine gelene kadar , sorun var o nolacak dedim , ediminde bana söylediği şey, önce çocuk bir olsaymış da çaresine bakarmış, herşey cinsellikmiymis evliliğe felan dedi

Burada ki asıl sorun; iki yıldır olmayan cinsel hayat, evlilik temelden sarsılmış bırakın kv.yi de sorunu çözüp çözemiyeceginize odaklanın bunun için çaba sarf ediniz.....
Eşim yanaşmıyor ki . Kaçıyor bu konudan . Bir-kac kez konuşmaya çalıştım ama tartıştık. Anlaşamadık bile

Back
X