Esi yakin ölen kv ve anasina duskun olan bir es , ve de karikoca bile olamayan ben ???

Eşin hasta!
Zamanında ona çocuk vermedin diye seni böyle mi cezalandırıyor aklınca acaba?
Yahu böylelerini niye çekersiniz hiç anlamam

Kabul etmiyor eşim . Kaçıyor bu konudan . Psikaytri ya da evlilik danışmanına gidelim diyorum. O ne bilir boş işler onlar diyor . Hocaya gidelim diyorum ne hocası diye geçiştiriyor. Anlamıyorum ki . Hiç açmıyor bile konuyu . Oraya gidecek bir konu olsa değiştiriyor hemen .
Sizin evliliğiniz bitmiş :(

Sonu pek iç açıcı görünmüyor. Düşündünüz mü peki bu adam neden yaklaşmiyor, başka biri mi var yada geçici paralı ilişkiler mi? Size davranışlarından da hiç umursamadığı çok belli. Evlilik terapistine gitmek isteseniz kabul etmeyecek büyük ihtimalle. Kv de tuzu biberi bol bol. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Bilemiyorum . Eşime sorsan beni seviyor ilgileniyor . Benim bu tepkilerimi , ailesini istemedigime yorumluyor. Annesini istemediğimi sevmediğimi evime gelmesini istemediğimi düşünüyor.

Dr a bir kere gitti , dr bisey yok dedi , ilaç verdi , o dönem eşimle aramız limoniydi. Ilaci içmiş ama hiç bir etki olandı yani eşimde öyle gönülden isteye isteye yaklaşmadığını hissediyorum . Ya da aban öyle geliyor galiba .
Bu hiç normal değil.
Demek ki ona göre ortada sorun da yok çözüme yanaşmadığına göre.
Çocuğunuz var mı ?
İşiniz var mı ?
Ayrılmayı düşünmez misiniz.

Bilemiyorum . Eşime sorsan beni seviyor ilgileniyor . Benim bu tepkilerimi , ailesini istemedigime yorumluyor. Annesini istemediğimi sevmediğimi evime gelmesini istemediğimi düşünüyor.
Önemli olan verdiği cevaplar değil, davranışları. Sadece davranışlarını baz alarak karar verin

Bu evliliğin çekilir bir yanı kalmamış ki. Resmen fazlalıksınız onun hayatında. Cinsel sorunları öne sürerek kolayca boşanabilirsin. Bu hayatta herkesin değer görmeye hakkı var.

Önemli olan verdiği cevaplar değil, davranışları. Sadece davranışlarını baz alarak karar verin
[/QUOsimdi ben artık tam olarak karar veremiyorum neyin doğru neyin ya lisjoldiguna . Normal kendimiz iken iyi davranır düşünür ama ailesi devreye girince ya da onlardan bisey olunca beni unutuyor. Ama arastirdigimda , insan ev arkadaşı gibi davranıyor geliyor bana . Geçerken sadece öper normal olarak , ama hani bir erkek olarak beni arzulamadigini hissediyorum ya :( . Yanı nasıl olması gerektiğini de artık şaşırıyorum inanın .

Bu evliliğin çekilir bir yanı kalmamış ki. Resmen fazlalıksınız onun hayatında. Cinsel sorunları öne sürerek kolayca boşanabilirsin. Bu hayatta herkesin değer görmeye hakkı var.
Eşime sorsan .değer gösterir. Iyi davranır. Ne istesem yapar . Normalde öyle davranır ama insan eş ten beklediği böyle mi olmalı sizce ?

Bu hiç normal değil.
Demek ki ona göre ortada sorun da yok çözüme yanaşmadığına göre.
Çocuğunuz var mı ?
İşiniz var mı ?
Ayrılmayı düşünmez misiniz.
Çocuk yok . Eşime sorsan ilk zaman olmalıydı, bu sorunların sebebi hep.Benim yüzünden boyleymisiz.. çocuk olsaymış ilk 1 tane , seung sonra halledermişiz onun bakışına göre güya. Bi tartışmamızda da , herşey cinsellik mi evlilikte diye laf söylemişti . Sizce evlilik cinsellik mi sadece ya da ne için evli kalınır, kafam o kadar karıştı ki psikolojim kalmadı

Arkadaşlar merhaba . Bu günlerde o kadar çıkmazdayim ki , kafayı yiyecegim. Kayınpeder öleli 1 sene olmadı daha . Eşinin yokluğunu gmfirsat bilip eve barka girmeyen bir kv var . Adam olunce kurtuldum diye dusjnup eve barka girmiyor kadin . Onu da gectim ogluna sirekli kendini acındırma, düşkünüm yalnızım kimsesizim diyen bir kadın . Oğluna vicdan yaptırarak istediği yapıyor aldırıyor. Şimdi diyeceksiniz ki ne var bunda . O kadar yapmacik davraniyor ki . Esimde anasina tapiyor nerdeyse . Onhn yaninda bana karsi tavirlari ,yokmusum gibi davranmalari var . Ve de surekli bana laf sokarak konusuyorgülerek. Güya konuşmuş oluyor . Bende karşılığını verince , eşim de anneme niye diyorsun diye , haksiz olan anasını savunuyor . Bu da beni o kadar uzuyor ki . Sanki eşimin hayatında yokum ya . Bu arada eşimle de yaklaşık 2 buçuk senedir cinsel hayatımız yok . Esimin bunu önemsediği yok umursamıyor ama ailesini arkadaşlarını benden daha çok önemsiyor. Ben ne yapacagimi şaşırdım. Çok çaresizim. Düzelmiyor koca miyim neyim diye hiç bakmıyor. Onun için varsa yoksa ailesi
burada ki sıkıntı ne yazık ki eşiniz ciddi anlamda normal olmayan bir durum söz konusu,

Burda bir iki kişi değil herkes kv ile ilgili sormamış, esinizdeki anormalligi sormuş. Demek ki ciddi sorun var. Acaba biraz umursamaz davranin ilgilenmeyin, o konuşmadan konuşmayın, kendinize bakın,bakimli olun. Meditasyon yapın evde mesela, ilgilenecek bırseyler bulun hobi gibi sizi eglemdirecek şeyler. Bakalım size yaklaşımı değişecek mi?

Çocuk yok . Eşime sorsan ilk zaman olmalıydı, bu sorunların sebebi hep.Benim yüzünden boyleymisiz.. çocuk olsaymış ilk 1 tane , seung sonra halledermişiz onun bakışına göre güya. Bi tartışmamızda da , herşey cinsellik mi evlilikte diye laf söylemişti . Sizce evlilik cinsellik mi sadece ya da ne için evli kalınır, kafam o kadar karıştı ki psikolojim kalmadı
Bu adamdan şu şartlar altında baba olmaz.

Eşinizin çocuk istemesi sizi sevdiğinden ve sizinle evlat sahibi olmak istediğinden değil. Baştan çocuğu hemen yapıp, sizin elinize sizi meşgul edecek birşey vermis olacaktı. Sizde cinsellik ve başka konularda yakasından düşecektiniz. Adamin hesabi bu yönden. Yoksa çocuk isteyen care arar. Adam sorunun onda olduğunu bal gibi biliyor, ama bunu bastirmak icin şerefsiz gibi sizi sucluyor. Böyle oyunlara gelmeyin

Back
X