Esi yakin ölen kv ve anasina duskun olan bir es , ve de karikoca bile olamayan ben ???

Arkadaşlar merhaba . Bu günlerde o kadar çıkmazdayim ki , kafayı yiyecegim. Kayınpeder öleli 1 sene olmadı daha . Eşinin yokluğunu gmfirsat bilip eve barka girmeyen bir kv var . Adam olunce kurtuldum diye dusjnup eve barka girmiyor kadin . Onu da gectim ogluna sirekli kendini acındırma, düşkünüm yalnızım kimsesizim diyen bir kadın . Oğluna vicdan yaptırarak istediği yapıyor aldırıyor. Şimdi diyeceksiniz ki ne var bunda . O kadar yapmacik davraniyor ki . Esimde anasina tapiyor nerdeyse . Onhn yaninda bana karsi tavirlari ,yokmusum gibi davranmalari var . Ve de surekli bana laf sokarak konusuyorgülerek. Güya konuşmuş oluyor . Bende karşılığını verince , eşim de anneme niye diyorsun diye , haksiz olan anasını savunuyor . Bu da beni o kadar uzuyor ki . Sanki eşimin hayatında yokum ya . Bu arada eşimle de yaklaşık 2 buçuk senedir cinsel hayatımız yok . Esimin bunu önemsediği yok umursamıyor ama ailesini arkadaşlarını benden daha çok önemsiyor. Ben ne yapacagimi şaşırdım. Çok çaresizim. Düzelmiyor koca miyim neyim diye hiç bakmıyor. Onun için varsa yoksa ailesi
İlerde bizimde eşimiz de vefat edebilir yalnız kalabiliriz o sebeple kınamayın lütfen o psikoloji cok kötü bişeydr eminim.asıl mevzu 2bucuk sene cinsellik olmaması bunu arastrmanz lazm

Eşime sorsan biz iyiyiz , seviyor beni . Ha hep tartışmalı miyiz değil . Ama eksik birşey var yaa eksik bisey ???

Siz boşanma konusuna henüz hazır değil gibisiniz ,
Ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum
Neden kesildi birliktelikleriniz , nasıl oldu
Bir erekte problemi falan mı oldu

Sizin ailesi ve onun arasına girmek istediginizi nerden çıkarmış? Bir aileye ayıt olmak herseye tamam eyavallah demek değildir. Yani rahatsız eden durumlar varsa bunları sadece konuşarak çözebiliriz. Adam dengeyi kuramadığı için ve asıl sorunlara odaklanmamak icin size sariyor. Nasıl tanışıp evlendiniz merak ettim.
Ailesi önceden öyle söylemiş, seninle aramıza giriyor seni soğutacak bizden demişler eşime. Öyle dedi tartışma anında. Bana dedi ki ; bana seni aramızdan alacak aramıza girecek dedilerdi de inanmamistim ailemle arama girmeyeceksin basaramiyacaksin dedi. Yanı eşimi alttan alttan doldurulup üstüme salıyorlar. Her hareketime bahane bulup ,eşimin bana cephe almasını sağlıyorlar .kac tane olayda bunu gördüm hissettim . Bir keresinde eşimle tartistigimiz bir durumda , ailesi de istemeden de olsa şahit oldu . Kv oğluna telefonda diyor ki , oğlum böyle ömür mu geçer tukenir mi hayat , ne bekliyorsun ayrıl o zaman diyor , eşimde tükenecek anne napalim yapacak bisey yok diyor annesine . Nasıl zoruma gitti bir bilseniz . Her ne kadar tartışırsak tartışalım eşimin öyle mi demesi lazım ya da annesinin öyle kiskirtmasi mi lazım??? Biz eşimle aslında bi aracı vasıtasıyla tanıştım. Ama bi sure konuştuk telde ( Çünkü aramızda mesafe vardi) . Sonra aile tanıştı 1 sene nişanlılık geçti. Sonra düğün yaptık

İlerde bizimde eşimiz de vefat edebilir yalnız kalabiliriz o sebeple kınamayın lütfen o psikoloji cok kötü bişeydr eminim.asıl mevzu 2bucuk sene cinsellik olmaması bunu arastrmanz lazm
Ben samimiyetsiz davranışlardan , kendileri ne olduklarına bakmaksızın eşimi kendi yanlarına çektikleri için, eşimde haliyle bana cephe alıyor soğuyor bana karsi , inat yapıyor karşılık yapıyor. Ee bu da beni yaralıyor haliyle . Kendileri yapmadıkları davranışları benden bekliyorlar. Ben buna kızıyorum. Kinadigimdan değil yanlış anlamayın . Çünkü ben onların huylarını zihniyetlerini öğrendim artık . Zaman zaman görmezden gelsem de bana değişik gelen davranışlarını, içlerini biliyorum.

2 yıl cinsel hayat yok????? 🤯😮Adam sizi resmen başka kadınla aldatıyor, erkek kısmı cinsel hayatı olmadan yaşayamaz artık anasını idare edeceksiniz kim etmiyor ki, ona uyup cevap verme, morelini bozma, allaha havale et, günah ona yazılsın şu aziz mübarek akşamımızda

Arkadaşlar merhaba . Bu günlerde o kadar çıkmazdayim ki , kafayı yiyecegim. Kayınpeder öleli 1 sene olmadı daha . Eşinin yokluğunu gmfirsat bilip eve barka girmeyen bir kv var . Adam olunce kurtuldum diye dusjnup eve barka girmiyor kadin . Onu da gectim ogluna sirekli kendini acındırma, düşkünüm yalnızım kimsesizim diyen bir kadın . Oğluna vicdan yaptırarak istediği yapıyor aldırıyor. Şimdi diyeceksiniz ki ne var bunda . O kadar yapmacik davraniyor ki . Esimde anasina tapiyor nerdeyse . Onhn yaninda bana karsi tavirlari ,yokmusum gibi davranmalari var . Ve de surekli bana laf sokarak konusuyorgülerek. Güya konuşmuş oluyor . Bende karşılığını verince , eşim de anneme niye diyorsun diye , haksiz olan anasını savunuyor . Bu da beni o kadar uzuyor ki . Sanki eşimin hayatında yokum ya . Bu arada eşimle de yaklaşık 2 buçuk senedir cinsel hayatımız yok . Esimin bunu önemsediği yok umursamıyor ama ailesini arkadaşlarını benden daha çok önemsiyor. Ben ne yapacagimi şaşırdım. Çok çaresizim. Düzelmiyor koca miyim neyim diye hiç bakmıyor. Onun için varsa yoksa ailesi
2.5 senedir akliniz nerdeydi ya. Konu kv olunca mi dert edindiniz anlamadim. İliskiniz bitmis zaten, siz hala kv diyorsunuz

Siz boşanma konusuna henüz hazır değil gibisiniz ,
Ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum
Neden kesildi birliktelikleriniz , nasıl oldu
Bir erekte problemi falan mı oldu
Evet bir dönem, denedi ama etekte olamadı sürdüremedi . Bende hiç bozuntuya vermedim . Olabilir dedim .Sonra tekrar denedik yine olmadı, eşim niye böyleyim felan dedi . Ben yine rencide etmedim asla zmaana bıraktım . Sonra o da bıraktı zaman . Ama baktım gittikçe eşim ,bu konu aramızda yokmuş gibi davranıyor. Utanıyordur diye yine ses etmedim ama ta ki bana suç bulana kadar . Ondna sonra bende bir sorun yokmu sence aramızda diye konusu girdim artık .

Konuyu nereden tutsanız elinizde kalıyor. Birincisi kv istediği gibi gezer "adam öldü fırsat bildi" size ne ? Sizi yok sayıyorsa siz de yok sayın sizde yatılı mı kalıyor sanki ? Oğlunun yaninda laf sokmayın oğlu yokken dersiniz diyeceğinizi. Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz evden veya sizden kısmıyorsa harcamaları sizi ilgilendirmez. Boşanmayacaksiniz nasılsa 3.kişi olmayı kabul edip darlamayın.
Cinsellik konusuna bir ben takılmadım herhalde cinsel hayatım olmadığı için ama bence sevgi,sefkat,ilgi varsa cinsellik olmasa da olur. Ama konu sahibinin eşinde bunlarda yok sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
Kadında vajinismus gibi sorun olsa hemen ya boşanırlar ya tedavi olunur benim eşim 10 ay zor dayandı sonra tedavi oldum kavga gürültü ailelere varana kadar öğrendiler. Sorun kadında olunca çare bulunmalı kocası erkek ya yazık gözü dışarı falan kayar mazallah (!) Ama erkekte sorun olunca kadın dizini kırıp oturmalı öyle mi ? Canına yandığımın dünyası.Erkek kadar kadının da hakkı cinsellik.Eşini boşanmayla tehdit et tedavi olsun cinsellik oturunca sorunlar azalıyor

Sizin yani eşinizin durumunu anladım. Ana oğul ikisinde de oedipus kompleksi var ve sizinle ilişkiye girerse annesini aldatmış olacağını düşünüyor. Onlar ana oğul evli zaten, fazlalık sizsiniz, üzgünüm.

Çocuğun yok , ekonomik olarak özgürsün.
Seninle ilgilenmeyen koca , her fırsatta dolduruşa getiren kaynana...
Boşanmak için neyi bekliyorsun ki merak ettim açıkçası

2.5 senedir akliniz nerdeydi ya. Konu kv olunca mi dert edindiniz anlamadim. İliskiniz bitmis zaten, siz hala kv diyorsunuz
2.5 senedir ne yasadigimisiz biliyor musunuz benim de böyle yorum yapıyorsunuz? Konu kv değil ki anlamamışsınız siz olayı . Konu eşim ve bana karsi davranışları, kv da araya girince iş çıkmaza giriyor . Eşimin konu ailesi olunca ki tavrı hassasiyetini , bize gelince onemsememsiya da önemsiyormuş gibi yapması konu . Asıl mevzu o . Ve benimde artık birikince psikolojim bozuldu ve sadece kafamdaki soru işaretlerine, buradakilerden yardım fikir almak istedim sadece .

Onca senedir kocan duvara sen nereye tırmandınız? Ay mı demek istedin diye kendimi avutuyorum şuan. Kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın? Bu kadar eşten uzak kalınır mı? Kadın olarak 2.5 yıldır cinsel ilişki ihtiyacınız hakkında hiç eşinizle konuşmadınız mı? Bence sıkıntınız eşinizin anne sevgisi değil size ilgisizliğinin sebebini öğrenmek olsun. Yani ben sizin yerinizde olmuş olsaydım eşime cinsellik yüzünden bin kere patlamıştım

Çocuğun yok , ekonomik olarak özgürsün.
Seninle ilgilenmeyen koca , her fırsatta dolduruşa getiren kaynana...
Boşanmak için neyi bekliyorsun ki merak ettim açıkçası
Inanın bak , evimde misafir kv, gelsin başım gözüm üstüne ama geldiği andan itibaren , oğluyla bir nispet yapmalar laf çarpıtmalar, böyle oğlum bana kıyamaz halleri ve benim evime bile çaktırmadan eşyalarım hakkında karar vermesi. Bunlar belki çok komik gelebilir bazialrina ama insanın gururu incitiyor. Ama boşanmak da işte öyle karar verilmiyor ki malesef , vicdanen ve dinen elimden geleni yapmis olmak ve fevri karar vermemek icin dusunuyorum surekli . Sizlerle paylasmak istedim o yuzden . ben sadece bu konu ortaya atılırsa, ne olur nasıl.karsilanir , ailem ne der üzülürlerse diye korkuyorum, daha doğrusu boşanma adımını atarsam sonraki tepkiler ne olur bocaliyorum??? Tepkilerden korktuğumdan da değil asıl.mevzu , çok.sukur ayaklarım üzerinde dururum allahın izniyle . Sadcee keşke dememmek icin bugün bu soru işaretlerim??

Onca senedir kocan duvara sen nereye tırmandınız? Ay mı demek istedin diye kendimi avutuyorum şuan. Kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın? Bu kadar eşten uzak kalınır mı? Kadın olarak 2.5 yıldır cinsel ilişki ihtiyacınız hakkında hiç eşinizle konuşmadınız mı? Bence sıkıntınız eşinizin anne sevgisi değil size ilgisizliğinin sebebini öğrenmek olsun. Yani ben sizin yerinizde olmuş olsaydım eşime cinsellik yüzünden bin kere patlamıştım
Patladım kaç defa ama hep bir yönümdevicdan yaptım . Acaba bir rahatsızlığı varsa sırt çevirmeyeyim destek olayım diye sabrettim kendimce . Bilmem ne kadar doğur ne kadar yanlış??

2.5 senedir ne yasadigimisiz biliyor musunuz benim de böyle yorum yapıyorsunuz? Konu kv değil ki anlamamışsınız siz olayı . Konu eşim ve bana karsi davranışları, kv da araya girince iş çıkmaza giriyor . Eşimin konu ailesi olunca ki tavrı hassasiyetini , bize gelince onemsememsiya da önemsiyormuş gibi yapması konu . Asıl mevzu o . Ve benimde artık birikince psikolojim bozuldu ve sadece kafamdaki soru işaretlerine, buradakilerden yardım fikir almak istedim sadece .
Konunun detayini verseniz keske, bu kadarcik bilgiyle nerden anlayalim durumunuzu da yorum yapalim...

Kadında vajinismus gibi sorun olsa hemen ya boşanırlar ya tedavi olunur benim eşim 10 ay zor dayandı sonra tedavi oldum kavga gürültü ailelere varana kadar öğrendiler. Sorun kadında olunca çare bulunmalı kocası erkek ya yazık gözü dışarı falan kayar mazallah (!) Ama erkekte sorun olunca kadın dizini kırıp oturmalı öyle mi ? Canına yandığımın dünyası.Erkek kadar kadının da hakkı cinsellik.Eşini boşanmayla tehdit et tedavi olsun cinsellik oturunca sorunlar azalıyor
Gerçekten mi azalıyor mu ? Ya ben bunkonunun aile.boyutune da taşınmasını uygun bulmuyorum açıkçası bilmiyorum ne kadar doğru . Siz neler yaşadınız, ayıp olmazsa ?

Konunun detayini verseniz keske, bu kadarcik bilgiyle nerden anlayalim durumunuzu da yorum yapalim...
O da doğru ama burası uzun anlatinca sizleri sıkmayayım dedim . Kendimce ana hatlarıyla konuyu anlatıp çözüm aramak istedim belki de dertlesmek istedim bilemiyirum :( . Insan bir es olarak , karşı taraftan sen benim hayatımda olmazsan olmaz tarzında şeyler görmeyince bocalıyor . He diyceksinizki bu adam hiç mi iyi değil . Elbette iyi yönleri var ama ben birşeylerin eksik kaldığını düşünüyorum?

Patladım kaç defa ama hep bir yönümdevicdan yaptım . Acaba bir rahatsızlığı varsa sırt çevirmeyeyim destek olayım diye sabrettim kendimce . Bilmem ne kadar doğur ne kadar yanlış??
Konuşup da öğrenmeyi deneseydin mesela.2.5 yıl cinsel hayasız durarak eşinin rahatsızlığı var mı karmaşasında olmak çok saçma bi bekleyiş. Ya söylesin de bekle en azından tedavisi için uğraşın yada bitir gitsin. Bence bu koskoca bi saçmalık olmuş evlilik değil

Back
X