Arkadaşlar merhaba . Bu günlerde o kadar çıkmazdayim ki , kafayı yiyecegim. Kayınpeder öleli 1 sene olmadı daha . Eşinin yokluğunu gmfirsat bilip eve barka girmeyen bir kv var . Adam olunce kurtuldum diye dusjnup eve barka girmiyor kadin . Onu da gectim ogluna sirekli kendini acındırma, düşkünüm yalnızım kimsesizim diyen bir kadın . Oğluna vicdan yaptırarak istediği yapıyor aldırıyor. Şimdi diyeceksiniz ki ne var bunda . O kadar yapmacik davraniyor ki . Esimde anasina tapiyor nerdeyse . Onhn yaninda bana karsi tavirlari ,yokmusum gibi davranmalari var . Ve de surekli bana laf sokarak konusuyorgülerek. Güya konuşmuş oluyor . Bende karşılığını verince , eşim de anneme niye diyorsun diye , haksiz olan anasını savunuyor . Bu da beni o kadar uzuyor ki . Sanki eşimin hayatında yokum ya . Bu arada eşimle de yaklaşık 2 buçuk senedir cinsel hayatımız yok . Esimin bunu önemsediği yok umursamıyor ama ailesini arkadaşlarını benden daha çok önemsiyor. Ben ne yapacagimi şaşırdım. Çok çaresizim. Düzelmiyor koca miyim neyim diye hiç bakmıyor. Onun için varsa yoksa ailesi