Esi yakin ölen kv ve anasina duskun olan bir es , ve de karikoca bile olamayan ben ???

Sizin yani eşinizin durumunu anladım. Ana oğul ikisinde de oedipus kompleksi var ve sizinle ilişkiye girerse annesini aldatmış olacağını düşünüyor. Onlar ana oğul evli zaten, fazlalık sizsiniz, üzgünüm.
Biliyor musunuz bunu da düşünmedim değil anne oğul.iliskisinde. Acaba eşim bana yaklaşınca annesine ihanet ya da ne isim.var burada diye düşünüp te mi bana böyle davranıyor ya da erkek olarak bana bu konuda bağlanmak istemiyor mu diye düşündüm zaman zaman ?

Konuşup da öğrenmeyi deneseydin mesela.2.5 yıl cinsel hayasız durarak eşinin rahatsızlığı var mı karmaşasında olmak çok saçma bi bekleyiş. Ya söylesin de bekle en azından tedavisi için uğraşın yada bitir gitsin. Bence bu koskoca bi saçmalık olmuş evlilik değil
Konuştum, ama onun savunduğu bende anlamıyorum bende ne var ama olmuyor diyor sadece . Dr a gitti ilaç verdi onu da kullandı ama tam anlamıyla yine olmadı bisey .

2 yıl cinsel hayat yok????? 🤯😮Adam sizi resmen başka kadınla aldatıyor, erkek kısmı cinsel hayatı olmadan yaşayamaz artık anasını idare edeceksiniz kim etmiyor ki, ona uyup cevap verme, morelini bozma, allaha havale et, günah ona yazılsın şu aziz mübarek akşamımızda
Aldattığını düşünmüyorum ben . Anasını da idare etmeye çalışıyorum ama bazen sabrım taşıyor işte

Eşime sorsan biz iyiyiz , seviyor beni . Ha hep tartışmalı miyiz değil . Ama eksik birşey var yaa eksik bisey ???
Ne tam soyler misin? Evlilik degil ki bu. Ayni evi paylasip ev arkadasi olmakla evliligi karistiriyorsunuz. Hatta ev arkadasi olanlar birborine saygilidir. Oysa aiz surekli adamin ailesine sikayet de ediliyorsunuz.

Ne tam soyler misin? Evlilik degil ki bu. Ayni evi paylasip ev arkadasi olmakla evliligi karistiriyorsunuz. Hatta ev arkadasi olanlar birborine saygilidir. Oysa aiz surekli adamin ailesine sikayet de ediliyorsunuz.
Nasıl yani anlamadım? Ailesi değil asıl mevzu . Asli konu eşimin onları düşündüğü kadar bizi düşünmemesi, ben ne yapıyorum böyle dememesi .

Inanın bak , evimde misafir kv, gelsin başım gözüm üstüne ama geldiği andan itibaren , oğluyla bir nispet yapmalar laf çarpıtmalar, böyle oğlum bana kıyamaz halleri ve benim evime bile çaktırmadan eşyalarım hakkında karar vermesi. Bunlar belki çok komik gelebilir bazialrina ama insanın gururu incitiyor. Ama boşanmak da işte öyle karar verilmiyor ki malesef , vicdanen ve dinen elimden geleni yapmis olmak ve fevri karar vermemek icin dusunuyorum surekli . Sizlerle paylasmak istedim o yuzden . ben sadece bu konu ortaya atılırsa, ne olur nasıl.karsilanir , ailem ne der üzülürlerse diye korkuyorum, daha doğrusu boşanma adımını atarsam sonraki tepkiler ne olur bocaliyorum??? Tepkilerden korktuğumdan da değil asıl.mevzu , çok.sukur ayaklarım üzerinde dururum allahın izniyle . Sadcee keşke dememmek icin bugün bu soru işaretlerim??
Benim kaynanam seninkinden bin beter canım emin ol. Evet boşandıktan sonra keşke diyeceksin. Ama keşke daha önce boşansaydım bana bu yapılanları sineye çrkmeseydim diyiceksin.. Bunda utanılıcak birşey yok dinen zaten şuan kocan attığı her adımda lanetleniyor sana dokunmadığı için. Yani senin boşanmaya hakkın var şuan dinen de... Ne güzel işin gücün var bas tekmeyi ana ogul yasasinlar

2.5 sene aynı evin içinde ne yapıyorsunuz ?
illaki hergün cinsellik olmaz ama 2.5 yıl evli bir çift için çok ama çok uzun bir süre hiç düşünmediniz mi bu adam 2.5 senedir benimle değilse kiminle diye ?
Üzmek istemem sizi ama hiçbir erkek 2.5 yıl cinsellik olmadan durmaz bırakın yılı 1 ay durmaz.
Belki de sizi görmemesinin nedeni başka bir kadındır lütfen eşinize dikkat edin sonra çok üzülürsünüz.

Benim kaynanam seninkinden bin beter canım emin ol. Evet boşandıktan sonra keşke diyeceksin. Ama keşke daha önce boşansaydım bana bu yapılanları sineye çrkmeseydim diyiceksin.. Bunda utanılıcak birşey yok dinen zaten şuan kocan attığı her adımda lanetleniyor sana dokunmadığı için. Yani senin boşanmaya hakkın var şuan dinen de... Ne güzel işin gücün var bas tekmeyi ana ogul yasasinlar
Sorsan ailesi güler yüzlü bi kötülükleri yok ama sinsi yılan gibiler . Baksan beni düşünürler bi zararlari yok karismazlar . Ama ben daha nisanliyken bunlardan boyle , beni kabulnememe hareketleirni gormeye başlamıştım . Emin olun şimdi boşansam, ailesi boşver kurtuldunondan ne guzuguldu ne bizim.icimize girdi diye eşimi desteklerler . Çünkü en ufak tartışmada bile kv oğlunu korur laf sokarak şakayla karışık. Ne biliyim ya hayat çok acımasız:((

Konuşmaya çalıştım desem daha doğru . Eşimle biz iletişime geçemiyoruz hiç. Ne zaman konuşsak tartışıyoruz. O hep sesini yükselterek veya hiç susmayarak kendini haklı çıkarmaya çalışıyor. Saçmalıyor konuda. Saptiriyor ve beni suçlu buluyor . Bir keresinde tartsitik başka konudan ve konu cinselliğe daha doğrusu çocuğa geldi . Eğlendiğimizde hemen çocuk.istedi eşim. Bende hep daha erken dedim . Neyse sonradan bu sorun çıkınca eşim hep senin yüzünden diye beni suçluyor .neymiş bir çocuk olsaymış, ailesi torun bile sevememiş benim yuzumden. Bana bunları savundu ve biz tartsitik . Bende dedim ki , peki çocuktan meselesine gelene kadar , sorun var o nolacak dedim , ediminde bana söylediği şey, önce çocuk bir olsaymış da çaresine bakarmış, herşey cinsellikmiymis evliliğe felan dedi
Cinsellik olmadan çocuk nasıl olacakmış o konuda bir önerisi var mı eşinizin ?

Sorsan ailesi güler yüzlü bi kötülükleri yok ama sinsi yılan gibiler . Baksan beni düşünürler bi zararlari yok karismazlar . Ama ben daha nisanliyken bunlardan boyle , beni kabulnememe hareketleirni gormeye başlamıştım . Emin olun şimdi boşansam, ailesi boşver kurtuldunondan ne guzuguldu ne bizim.icimize girdi diye eşimi desteklerler . Çünkü en ufak tartışmada bile kv oğlunu korur laf sokarak şakayla karışık. Ne biliyim ya hayat çok acımasız:((
Desteklesinler.. Gün gelir devran döner. . bence bu adamdan ve annesinden kurtul boylrsi senin icin hayırlıdır emin ol.

Kayinvalide belliki gerizekali birsey ama asıl problem eşinde.
Bir de 2.5 senedir kari koca hayatı yok acaba sizi ayni evde tutan nedir?
Cocuk mu?
Ve ya isiniz yok donecek aileniz yok yani para meselesi mi?
Boşan bu adamdan. Anasiyla otursun.

Back
X