Eşi yoğun çalışan

o meslekler bilerek seçiliyor şartlarını.lise mezunu insan asker olarak mühendisten çok kazanıyor.ee hayati riski var biliyorlar işe başlarken de.eşlerimiz asker tehlikeli yerde polis değil diye çok mu şanslı oluyoruz?evet onların işi zor ama diğerlerinin de okuması zor .karşılaştırmak yanlış
Ben de bunu dedim zaten ama bakış açısı şurada yanlış benim eşim mesela itü insaat mezunu masterını ktüde yaptı. İşini bırakıp bu mesleği seçti 😁 herkesin hayata bakışı farklı. Bir çok böyle insan var asker-polis içinde olmayan da var. Yani karşılaştırma isteyerek seçilen mesleklerin şartlarından şikayet konusunda yanlış evet ama eğitim konusunda değil. Atanamamış öğretmenlerin bir çoğu da polis ya da Asker olmakta mesela.

Eşi çok çalışan var mı ? Bazen çok sinirleniyorum
Var.
12 saat çalışıyor.
Yolda da 2 saati geciyor.
14 saat yok evde.
Gelince de yüzümüze bakmasi zor oluyor yorgunluktan.
Kulaklığını takıp nette video film izliyor, oyun oynuyor. Ben de kocam yokmuş gibi davranıyorum.
Ne güzel evlilik.
Çoh mutluyum.
Sevgi patlaması yaşıyorum.
Bi gün sevgimden kulaklığını alıp çöpe atmayı düşünüyorum. Çünkü sordugum söylediğim her seyi cok iyi duyuyor, beni can kulağıyla dinliyor.

Sabredip anlayış gösterip işe gittiğine şükrediyorum, dinlenmesi icin yardimci oluyorum.
Ben de çocuğumu büyütüyorum, kuzuyla beraber takılıyoruz filan.

Kendinizce çok haklısınız ama en azından gecede olsa eve gelebiliyor.Benim eşim asker güneydoğuda şimdi iki çocuğumuz var ve senede 2 kere anca görebiliyoruz ve daha 1 sene böyle devam edecek..sonrada hep böyle yoğun gorevlerde zaten..Mesleğini bile bile evlendim gurur da duyuyorum ama herkesin zoru kendine tabiki..

Ben yoğun çalışıyorum. Eşim şikayetçi olmak yerine bana son derece destek oluyor.
Eşim gece klübünde şeflik yapıyor. O çalışırken de sabaha karşı geliyor. Bende ona ses çıkarmıyorum.
Para kazanmak, ev geçindirmek gerçekten çok zor. İşimiz olduğu için şükrediyoruz.

Ben de bunu dedim zaten ama bakış açısı şurada yanlış benim eşim mesela itü insaat mezunu masterını ktüde yaptı. İşini bırakıp bu mesleği seçti 😁 herkesin hayata bakışı farklı. Bir çok böyle insan var asker-polis içinde olmayan da var. Yani karşılaştırma isteyerek seçilen mesleklerin şartlarından şikayet konusunda yanlış evet ama eğitim konusunda değil. Atanamamış öğretmenlerin bir çoğu da polis ya da Asker olmakta mesela.
Ben uzman çavuşları kastetmiştim ve uzman erleri kastetmiştim. En riskli görevler onların. Bilerek seçiyorlar. Maaşı için seçen de çok fazla biliyorum. Onlarla evlenen de biliyor ayrı kalacaklarını görevlere gldeceklerini. O yüzden ben bu şikayetlere katılmıyorum.

Her gün mü böyle 😳
Yaz boyunca böyle çok nadir 9 da gelebiliyor ama çogunlukla 12 - 1 de geliyo kışın erken gelebiliyo yaz sezonunda işi çok yogun oldugu için mecbur kalıyor işte elinden geldigi kadar şimdi ben ailemleyim diye ben yokken 3 e kadar çalışıp işleri azaltmaya ugraşıyo ki döndüğümüz zaman bize vakit ayırabilsin diye

Allah yardimciniz olsun.

Ben kendim cok calisiyordum, is hayatima son verdim. Bayram, haftasonu yok, hatta özel günlerde en az 12 saat calisma durumu vardi ki 14 16 oldugu olurdu. Vardiyali sistem vardi.
Eger hayat kurtarsam, vatan savunsam bu tempoyla devam ederdim. Ögretmen olsam da donanimli bir nesil yetistirme motivasyonum olurdu belki devam ederdim.

Ama kutsal amaclara hizmet eden meslekler disinda haftalik yasal 45 saatlik calismayi asmayi cok gereksiz buluyorum. Cunku hayatimizdan caliyor, ailemizden caliyor. Doktor belki hayat kurtarir, ailesi onunla gurur duyar. Ama benim meslegim ancak kapitalizmi besleyecek, patronu zenginlestirmek disinda evrene hic bir faydasi olmayan bir seydi, ailemi ihmal etmeye degmezdi. Sartlar olgunlasana kadar devam ettim. Borc harc meselesi dengeye oturunca istifa ettim.

Ekmek artik aslanin midesinde evet. Gecici bir sureyse idare edilir ama surekli böyleyse mutlaka baska yollar dusunun. Aileni görmeden, uyku duzeni sifir, maximum sömürü, ne psikolojik ne fizyolojik saglik kalmadiktan sonra paranin da anlami olmaz, allah korusun.
Ne kadar güzel yazmışsınız

Back
X