EsiLaCIM Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

EsiLaCIM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
274
2
118
42
Nevşehir
Kizlar bir cogunuzun bildigi gibi burnumdan memnun deildim:43:. Ilk ameliyatimi 24 subatta olmustum ve sonuctan memnun kalmamistim. Burnumdaki kemer hala belirgindi ve ucunda egrilik vardi. Doktorumla telefonda gorustuk ve randevu aldim. Orda tekrar $ikayetlerimden bahsettim, ve beni hemen ameliyata aldilar. Sonuc simdi nasil bilmiyorum, yani alcinin altindan ne cikacak hic bir fikrim yok. Insallah duzgun birsey cikar. Doktorum cok iyi ilgilendi benimle:21:. Doktorumu merak edenler, doktor Zuhtu Demir. Revizyon ameliyati hafif oluyor diye duymustum, ama benimki ilk ameliyatimki kadar buyuktu sanki. Ve yuzumde gozumde iyice $i$ti. Yani ilk ameliyattan sonra nasilsa simdi de ayni. Bakalim hayirlisi insallah saglikli ve duzgun bir burun cikar ortaya.

canım gecmıs olsun ıns.bu kez istediğin bi burna kavusursun darısı benımde basıma.kendıne ıı bak:))

canım inşallah bu sfer düzgün yapabilmiştir , ben aynı dr a revizyon olmakla hayatımın hatasını yaptım :37:

canım inşallah bu sfer düzgün yapabilmiştir , ben aynı dr a revizyon olmakla hayatımın hatasını yaptım :37:

bende aynı doktora revzyon olucam cnmm yaaaaaaaa ne durumda burnun neden öle dedin korktum şimdi burnunda ne gibi sorun kalmıstıı revizyondan snra neyi düzeltemedi

bebemmmm demek oldun..efet memnun deildin pek ilk ameliyatindan...insallah bu sefer istedigin giibi olur...gecmis olsun mucuksssssssssss:71:

Kizlar bir cogunuzun bildigi gibi burnumdan memnun deildim:43:. Ilk ameliyatimi 24 subatta olmustum ve sonuctan memnun kalmamistim. Burnumdaki kemer hala belirgindi ve ucunda egrilik vardi. Doktorumla telefonda gorustuk ve randevu aldim. Orda tekrar $ikayetlerimden bahsettim, ve beni hemen ameliyata aldilar. Sonuc simdi nasil bilmiyorum, yani alcinin altindan ne cikacak hic bir fikrim yok. Insallah duzgun birsey cikar. Doktorum cok iyi ilgilendi benimle:21:. Doktorumu merak edenler, doktor Zuhtu Demir. Revizyon ameliyati hafif oluyor diye duymustum, ama benimki ilk ameliyatimki kadar buyuktu sanki. Ve yuzumde gozumde iyice $i$ti. Yani ilk ameliyattan sonra nasilsa simdi de ayni. Bakalim hayirlisi insallah saglikli ve duzgun bir burun cikar ortaya.
ÇOk geçmiş olsun. Ben başka doktora ameliyat olmuştum ve revizyon içi zühtü demirde seçeneklerim arasındaydı. Ama şimdi gene kafam karıştı. Umarım revizyondan istediğin gibi bir burun çıkar.

Iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler kizlar:16:, evet insallah istedigim gibi olur, hayirlisi bakalim. Darisi olmak isteyenlerin basina. Alçinin altindan ne cikacak cok merak ediyorum, o kadar cabuk gelistiki o gun hersey, doktora ne gibi bir i$lem yaptigini bile sormayi unutmu$um:60:. Yani benim icin tam bir supriz olacak. Aman burnumdaki egrilik ve hafif gorunen kemerim gitsinde ba$ka bir$ey istemiyorum. Alçim ciktiktan sonra yeni resimlerimi eklerim kizlar.

Iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler kizlar:16:, evet insallah istedigim gibi olur, hayirlisi bakalim. Darisi olmak isteyenlerin basina. Alçinin altindan ne cikacak cok merak ediyorum, o kadar cabuk gelistiki o gun hersey, doktora ne gibi bir i$lem yaptigini bile sormayi unutmu$um:60:. Yani benim icin tam bir supriz olacak. Aman burnumdaki egrilik ve hafif gorunen kemerim gitsinde ba$ka bir$ey istemiyorum. Alçim ciktiktan sonra yeni resimlerimi eklerim kizlar.

geçmiş olsun cnm inşallah bu sefer memnun kalırsın.

geçmiş olsunn ınsallah bu kez ıstedıgın burun olur :) benım merak ettığım sey ameliyat öncesı doktorunla nasıl bır burun olacagına daır konusmadınmı_? ben doktorumla konustum bana bılgısayar uzerınde nasıl bır burnum olacagını gösterdı bunun uzerıne bırlıkte yorum yaptık ve sımdı harıka bır burnum ve cenem var :))))

geçmiş olsunn ınsallah bu kez ıstedıgın burun olur :) benım merak ettığım sey ameliyat öncesı doktorunla nasıl bır burun olacagına daır konusmadınmı_? ben doktorumla konustum bana bılgısayar uzerınde nasıl bır burnum olacagını gösterdı bunun uzerıne bırlıkte yorum yaptık ve sımdı harıka bır burnum ve cenem var :))))

Tesekkurler kizlar, bu ikinci ameliyatim celllin, evet ameliyattan once $ikayetlerimden bahsettim duzeltecegini soyledi, ama bilgisayarda tasarim yapmadi. Yapmasida gerekmiyor, cunki yaptigi burun genelde tasarima benzemiyor. Ne guzel canim gule gule kullan burnunu ve ceneni :) darisi benim ba$ima artik.

Cellincim sen kime amaliyat oldun canim???

ben de bir buçuk ay önce ameliyat oldum ve burnumda eğrilik var.. doktorum 6 ile 8 ay arası beklememizi söylediği ama ben bir ücret ödeyecek miyim revizyon için bilen var mı kızlar ?

şişliklerden bahsetmişsiniz ama ben ağrı oluyormu merak ediyorum çok ağrınız oldumu :27: rica etsem ne kadara amaliyat oldunuz yazarmısınız gönlünüzce olsun içinize sinsin dileğiyle:65:

Arkadaşlar bu revizyon ameliyatları için doktorlar ayrıca bi ücret talep ediyolar mı..Olur ya ameliyatımız istediğimiz gibi geçmezse tekrar bıçak altına yatmamız gerekirse diye..
Bi de memnnun kalıyo musunuz revizyondan sonra kişinin istediği gibi olma ihtimali gerçekten yüksek midir

Pek çok yerde sorulan bir soru REVİZYON İÇİN TEKRAR PARA ÖDEMEK GEREKİYOR MU?

Şöyle açıklayabilirim ki tekrar aynı doktora yaptırılırsa ücret almaz ama başka bir doktor mutlaka alır.Birde özel ve devlet hastanelerinde de durum farklı.Ben mesela 3 kez operasyon geçirdim ama hepsini kendi doktoruma oldum Devlet hastanesinde Plastik Cerrahtı.Ve sadece ilk başta ameliyat ücreti verdim sonrakilerde vermedim.Özelde bazen aynı doktora olsan bile verebiliyormuşsun yani tam bir netlik yok.Tamamen doktorunuzla alakalı bir durum.

Back
X