canım inşallah bu sfer düzgün yapabilmiştir , ben aynı dr a revizyon olmakla hayatımın hatasını yaptım
ÇOk geçmiş olsun. Ben başka doktora ameliyat olmuştum ve revizyon içi zühtü demirde seçeneklerim arasındaydı. Ama şimdi gene kafam karıştı. Umarım revizyondan istediğin gibi bir burun çıkar.Kizlar bir cogunuzun bildigi gibi burnumdan memnun deildim. Ilk ameliyatimi 24 subatta olmustum ve sonuctan memnun kalmamistim. Burnumdaki kemer hala belirgindi ve ucunda egrilik vardi. Doktorumla telefonda gorustuk ve randevu aldim. Orda tekrar $ikayetlerimden bahsettim, ve beni hemen ameliyata aldilar. Sonuc simdi nasil bilmiyorum, yani alcinin altindan ne cikacak hic bir fikrim yok. Insallah duzgun birsey cikar. Doktorum cok iyi ilgilendi benimle . Doktorumu merak edenler, doktor Zuhtu Demir. Revizyon ameliyati hafif oluyor diye duymustum, ama benimki ilk ameliyatimki kadar buyuktu sanki. Ve yuzumde gozumde iyice $i$ti. Yani ilk ameliyattan sonra nasilsa simdi de ayni. Bakalim hayirlisi insallah saglikli ve duzgun bir burun cikar ortaya.
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler kizlar, evet insallah istedigim gibi olur, hayirlisi bakalim. Darisi olmak isteyenlerin basina. Alçinin altindan ne cikacak cok merak ediyorum, o kadar cabuk gelistiki o gun hersey, doktora ne gibi bir i$lem yaptigini bile sormayi unutmu$um . Yani benim icin tam bir supriz olacak. Aman burnumdaki egrilik ve hafif gorunen kemerim gitsinde ba$ka bir$ey istemiyorum. Alçim ciktiktan sonra yeni resimlerimi eklerim kizlar.
geçmiş olsunn ınsallah bu kez ıstedıgın burun olur :) benım merak ettığım sey ameliyat öncesı doktorunla nasıl bır burun olacagına daır konusmadınmı_? ben doktorumla konustum bana bılgısayar uzerınde nasıl bır burnum olacagını gösterdı bunun uzerıne bırlıkte yorum yaptık ve sımdı harıka bır burnum ve cenem var :))))
geçmiş olsunn ınsallah bu kez ıstedıgın burun olur :) benım merak ettığım sey ameliyat öncesı doktorunla nasıl bır burun olacagına daır konusmadınmı_? ben doktorumla konustum bana bılgısayar uzerınde nasıl bır burnum olacagını gösterdı bunun uzerıne bırlıkte yorum yaptık ve sımdı harıka bır burnum ve cenem var :))))
Kizlar bir cogunuzun bildigi gibi burnumdan memnun deildim. Ilk ameliyatimi 24 subatta olmustum ve sonuctan memnun kalmamistim. Burnumdaki kemer hala belirgindi ve ucunda egrilik vardi. Doktorumla telefonda gorustuk ve randevu aldim. Orda tekrar $ikayetlerimden bahsettim, ve beni hemen ameliyata aldilar. Sonuc simdi nasil bilmiyorum, yani alcinin altindan ne cikacak hic bir fikrim yok. Insallah duzgun birsey cikar. Doktorum cok iyi ilgilendi benimle . Doktorumu merak edenler, doktor Zuhtu Demir. Revizyon ameliyati hafif oluyor diye duymustum, ama benimki ilk ameliyatimki kadar buyuktu sanki. Ve yuzumde gozumde iyice $i$ti. Yani ilk ameliyattan sonra nasilsa simdi de ayni. Bakalim hayirlisi insallah saglikli ve duzgun bir burun cikar ortaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?