Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıkesila'ya uygun ikinci isim arıyorum lütfen yardım...
arkadaşlar esila ismine uygun ikinci bir isim arıyoruz. bana kalsa tek isim olsun istiyorum ama eşim pek beğenmediği için bu ismi ikinci isimde onların istediği tarzda ama güzel bir isim olsun istiyorum yardımlarınızı bekliyorum..
esila çok güzel bir isim bence yanına başka bir isme isim yok. olursada naz gibi kısa birşey olabilir. bu arada anlamı ne? anlamına görede arayabilirsiniz yanına yakışacak.
çeşitli söylentiler var anlamıyla ilgili ama bir ayette geçiyormuş ve sabah akşam rabbini an demekmiş ayet.. naz,su gibi isim istemiyorum kısa ama farklı olsa ..ela istiyorum oda uymuyor
çeşitli söylentiler var anlamıyla ilgili ama bir ayette geçiyormuş ve sabah akşam rabbini an demekmiş ayet.. naz,su gibi isim istemiyorum kısa ama farklı olsa ..ela istiyorum oda uymuyor
Esil :1.Şerefli, şanlı, namlı, haysiyetli, itibarlı ve otoriter kişi. 2.Parlak, uzun ve dolgun yüz. 3.Doğru şey. 4.(C.: Asal-Esail-Usul) İkindi sonrasından akşama kadar olan vakit. 5.Kavi, muhkem, sağlam.
kuzenimin adı liyya
bide bir sitede gördümm
Esila
Çoğu anne ve baba isim koyarken iki şeye dikkat ediyor: kulağa hoş gelmesine ve Kuran-i-Kerim’de geçmesine.
Bu yüzden son zamanlarda Esila ismi ön planda.
Fakat Esila Asila’yla karıştırılıyor. Asila Kuran’da geçen ve ‘akşam’ anlamına gelen bir kelimedir.
Araplar Asila kelimesini isim olarak kullanmıyorlar.
Esila ise Kuran’da geçmeyen ve anlamsız olan bir isimdir!
Asila'nın geçtiği ayet: وَاذْكُرِ اسْمَ رَبِّكَ بُكْرَةً وَأَصِيلًا (Vezkurisme rabbike bukreten ve asîlâ)
Türkçe’de anlamı: Sabah akşam Rabbinin adını an