Doğuma Hazırlık esila'ya uygun ikinci isim arıyorum lütfen yardım...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ebrumemet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
239
0
96
Sivas
arkadaşlar esila ismine uygun ikinci bir isim arıyoruz. bana kalsa tek isim olsun istiyorum ama eşim pek beğenmediği için bu ismi ikinci isimde onların istediği tarzda ama güzel bir isim olsun istiyorum yardımlarınızı bekliyorum..

esila çok güzel bir isim bence yanına başka bir isme isim yok. olursada naz gibi kısa birşey olabilir. bu arada anlamı ne? anlamına görede arayabilirsiniz yanına yakışacak.

çeşitli söylentiler var anlamıyla ilgili ama bir ayette geçiyormuş ve sabah akşam rabbini an demekmiş ayet.. naz,su gibi isim istemiyorum kısa ama farklı olsa ..ela istiyorum oda uymuyor

Esila mina,esila sude,esila ecem,esila sena,esila alya,esila nida,esila miray,esila gonca,esila ravza,esila tuana,esila berra,esila sıla,esila nevra,esila rana,esila sahra,esila yüsra,esila sara..............................

Anlamindan emin olunmayan bir ismi koymak dogru degil bence. Esila bu isimlerden biri..

çeşitli söylentiler var anlamıyla ilgili ama bir ayette geçiyormuş ve sabah akşam rabbini an demekmiş ayet.. naz,su gibi isim istemiyorum kısa ama farklı olsa ..ela istiyorum oda uymuyor

SONUNA KADAR OKU CANIM

esil de olabilir

Esil :1.Şerefli, şanlı, namlı, haysiyetli, itibarlı ve otoriter kişi. 2.Parlak, uzun ve dolgun yüz. 3.Doğru şey. 4.(C.: Asal-Esail-Usul) İkindi sonrasından akşama kadar olan vakit. 5.Kavi, muhkem, sağlam.

kuzenimin adı liyya

bide bir sitede gördümm

Esila
Çoğu anne ve baba isim koyarken iki şeye dikkat ediyor: kulağa hoş gelmesine ve Kuran-i-Kerim’de geçmesine.
Bu yüzden son zamanlarda Esila ismi ön planda.
Fakat Esila Asila’yla karıştırılıyor. Asila Kuran’da geçen ve ‘akşam’ anlamına gelen bir kelimedir.
Araplar Asila kelimesini isim olarak kullanmıyorlar.
Esila ise Kuran’da geçmeyen ve anlamsız olan bir isimdir!

Asila'nın geçtiği ayet: وَاذْكُرِ اسْمَ رَبِّكَ بُكْرَةً وَأَصِيلًا (Vezkurisme rabbike bukreten ve asîlâ)
Türkçe’de anlamı: Sabah akşam Rabbinin adını an

bilgi edinebilrsin http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…