Eşim 1 aydır konuşmuyor benimle

şimdi barışsan da ne olacak ki. en kısa sürede ailesine yine para verecek. ailesi çok mu kötü durumda ?

size gücü yetiyor demek ki.

şimdi barışsan da ne olacak ki. en kısa sürede ailesine yine para verecek. ailesi çok mu kötü durumda ?
Ailesi kötü durumda olsaydı hiç ses etmez üstüne ben yardım ederdim.ailesi gayet iyi durumda evleri arabaları var üstelik bekar bi kardeşi de bu yıl atandı.çocuk atandığından beridir eskisi gibi yardım etmiyor farkındayım ama işte onlar yüzünden yıprandk ve en sonki olay kopardı resmen bizi.tabi dediğin gibi yine yapacaktır muhakkak.makul düzeyde tabiki yapsn.ama olan bize oldu.bunca yıl kavga gürültü sabretyim tam düzeleceğiz derken bu bi anda böyle değişti

İyice burnun sürtsün de bir daha para meselesine karışma diye yapıyor bence
Ben olsam hiç sallamam yokmuş gibi davranırım
Al çocuğu süslen püslen gez toz
Taktığını belli edersen tepene çıkar
Burda geri adım atarsan ömrünün sonuna kadar her işine gelmediğinde bu taktiği uygular

O konu eskiye dayanıyordur. Yani öyle tek kızgınlık değil, anladığım kadarıyla kinini kusmuş resmen. Çok korkunç bir insan değilse, boşanmayı değil düzeltmeye çalışmayı düşünün.
Ama sizinle konuşmuyor diye huylarını , alışkanlıklarını değiştirmesi hoş durmuyor.
Ayrıca arama kaydı , mesaj silmek neden onu anlayamadım. ilk defa duydum bunu. Yani saklayacak birşeyi olmayan insan silmez diye düşünüyorum.

Bir de şunu bir düşünün ; sizi gerçekten seviyor mu , sevmiyor mu?
Sevgi varsa ikinizde de savaşmaya değer.

Benim de aklıma bu yatıyor.Amacı bu bence.bir daha ailesiyle ilgili konuşturmamak.bende bi ili hafta dediğin hibi yaptım ama onun hiç umrunda deil.tam tersi adama fırsat olmuş gibi .çok uzaklaştık birbirimizden ve ben artık evliliğimin geleceğinden endişe duyuyorum.kopuyoruz artık sanki.sanki uzayacak bu böyle.erkekler pek yalnız bırakılmaya da gelinmiyor.telafi edilmicek hatalara düşebiliuorlar.bu duruma artık ni son vermek istiyorum.ona uzunca bi mektup yazacağım okusun düşünsün sonra yüz uüze konuşuruz.istiyorsan boşanabiliriz beni ailen için atıyorsan at diyeceğim

Anlamıyorum neden sildiğini.aklıma trk gelen bi mesaj geldi baktım arkadaşı okeye çaüırıyor.ve daha önce de yazışmışlar.araşmışlar.zaten mesaj kutusu da doluydu baya.ben okey mesajını görmim die silmiş olabilir çünkü tlflarımızı gizlemeyiz birbirimizden.küs olunca da yanındadr ama arada sehpaya falan da bırakır almaz.ben görüp kızacağımı bildiği için silmiş olabilir.tabi bi ihtimal.aklıma başka da bi şey gelmiyor

Yüz yüze konuşunca toparlayamıyorum kelimeleri.içimden geçenleri yazıp vercem okusun.sonrasında konuşmak isterse konuşacağım

Bosanma kelimesini alma agzina bence ya. Kiziniz var. Parcalanmis aile coxuklari her turlu riske daha acik olabiliyirlar.
Başka türlü ne söyleyebilirim ki beni umursamıyor sanki hiç.ben de tam olarak boşanmak iatemiyorum ama o böyle davranmaya devam ederse nasıl düzeleceğiz ki böyle evlilik olmaz ki amacı ne anlamıyorum

Siz calismiyorsunuz anladığım kadarıyla. Eşiniz her şeye tek başına yetmeye çalışıyor, düğünü bile kendisi yapmış. Küçük çocuğu var. Tek maaş yetmiyordur. Ailesi de belli ki para para diye yakasından dusmuyor. Stres olmuştur haliyle. Bence siz bir sure alttan alın, küçük çocuğunuz var, ayrılmamız doğru olmaz. Kpssye yoğunlaşın ya da başka bir iş bulabilir misiniz onu düşünün.

bence şu durumda çalışsa kendini daha kötü hisseder konu sahibi. o evi geçindiriyor diye bu sefer eşi ailesine daha rahat harcamaya başlarsa, evi ihmal ederse daha mutsuz hissedebilir.

ayni evin icinde küsmek iliskileri en cok yipratan sey bence küsmek niye anlamadim ki kusunce ne degisiyor herseyi daha kotu yapmak disinda iyiye goturmuyor bence 1 2 saat 1 gun konusmaz sakinlesirsin onu anlarimda 4 5 gun 1 ay cok uzun sureler cok yanlis boyle boyle yipraniyor birliktelikler

Canım müsait bir vakit belirle. Ve konuşmak istediğini söyle. 2 çay koy. Oturup sakince, kavga etmeden konuşun. Olumsuz düşünceleri katma konuya. Sadece seni rahatsız eden şeyleri tüm detayları ile anlat. Bu konuda senin tavsiyen nedir diye sor. Sen de onu dinle.
Erkeklerin kendi ailelerine bakış açılarını çözümlemek imkansız. Bazen 3 maymunu oynamak gerekiyor. Her ne kadar müdahale etmek gelse de içinden.

Eşin nasıl olsa beni bırakmaz diyor, inadını diretiyor, seni sindirecek aklınca, gözünü Korkut bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…