Hayır kendi evimizde oturuyorduk.kardeşi aradı kapattı sonrA biz tartıştıkEsinle herkesin icinde mi tartistin. Onlarin yaninda mi hayir dedin. Bence sende soguk davranmissindir ondam oyle olmustur. Guzel yemekler yap oturun guzelce konusun sorunlarijizi cozun.
Eşim atandığı gbi evlendik ve tüm düğünü kendi yaptı krediyle.üstelik aynı yıl bedelli ödedik .tek kuruş destekleri olmadı.babası abisi ve kardeşleri bu kadar borç harcın içinde hergün arayıp bi şeyler istediler gerekli gereksz.eşim onlara sırf borç vermek için yeri geldi bizi borç altına soktu.ve tek maaşla.ailesi ise gayet ii durumda.çok şey yaşandı yüzeysel anlatıyrm sadece.bu son üç dört ay biraz ellerini eteklrni çektiler bizden maddi olarak.tam kurtuldum dedim en son kardeşi aradı.ders kayıt parasını eşime yaptırmaya çalıştı.babası ve evde 2 çalışan abisi varken.eşime üzerinde para yok nasıl yapcnki dedim o da bakacm dedi.ben de hafif kızgın bi tonla ama düşük ses tonuyla şuan üzerimizde para yok ara evdekileri onlardan biri yapsn neden herşeylerini sana yaptırıyolar dedim.ve bunun üzerine eşim bağırmaya çağırmaya başladı.o bakacam dedikten sonra ben niye ona tmm dememişim.konu bu
Bağırdı çağırdı sana ne her şeye burnunu sokma annem babamdır herşeyi yapcam onlara sen de kıskançlığından kal diye alakasız alakasz konuştu.kavga ettk .çıktı dışarı.1 saat sonra geldi.daha da konuşmadk
Ailesi kötü durumda olsaydı hiç ses etmez üstüne ben yardım ederdim.ailesi gayet iyi durumda evleri arabaları var üstelik bekar bi kardeşi de bu yıl atandı.çocuk atandığından beridir eskisi gibi yardım etmiyor farkındayım ama işte onlar yüzünden yıprandk ve en sonki olay kopardı resmen bizi.tabi dediğin gibi yine yapacaktır muhakkak.makul düzeyde tabiki yapsn.ama olan bize oldu.bunca yıl kavga gürültü sabretyim tam düzeleceğiz derken bu bi anda böyle değiştişimdi barışsan da ne olacak ki. en kısa sürede ailesine yine para verecek. ailesi çok mu kötü durumda ?
Benim de aklıma bu yatıyor.Amacı bu bence.bir daha ailesiyle ilgili konuşturmamak.bende bi ili hafta dediğin hibi yaptım ama onun hiç umrunda deil.tam tersi adama fırsat olmuş gibi .çok uzaklaştık birbirimizden ve ben artık evliliğimin geleceğinden endişe duyuyorum.kopuyoruz artık sanki.sanki uzayacak bu böyle.erkekler pek yalnız bırakılmaya da gelinmiyor.telafi edilmicek hatalara düşebiliuorlar.bu duruma artık ni son vermek istiyorum.ona uzunca bi mektup yazacağım okusun düşünsün sonra yüz uüze konuşuruz.istiyorsan boşanabiliriz beni ailen için atıyorsan at diyeceğimİyice burnun sürtsün de bir daha para meselesine karışma diye yapıyor bence
Ben olsam hiç sallamam yokmuş gibi davranırım
Al çocuğu süslen püslen gez toz
Taktığını belli edersen tepene çıkar
Burda geri adım atarsan ömrünün sonuna kadar her işine gelmediğinde bu taktiği uygular
Ben de tam onu yapacağımdan bahsettim bi arkadaşa.ona yazıp vereceğim.okusun düşünsün gelip yüz yüze konuşmak isterse konuşurKonusamiyorsaniz icinizden gecenleri yazin verin. Uzuluyorum sutun kesilcek diye de ekleyin.
Anlamıyorum neden sildiğini.aklıma trk gelen bi mesaj geldi baktım arkadaşı okeye çaüırıyor.ve daha önce de yazışmışlar.araşmışlar.zaten mesaj kutusu da doluydu baya.ben okey mesajını görmim die silmiş olabilir çünkü tlflarımızı gizlemeyiz birbirimizden.küs olunca da yanındadr ama arada sehpaya falan da bırakır almaz.ben görüp kızacağımı bildiği için silmiş olabilir.tabi bi ihtimal.aklıma başka da bi şey gelmiyorO konu eskiye dayanıyordur. Yani öyle tek kızgınlık değil, anladığım kadarıyla kinini kusmuş resmen. Çok korkunç bir insan değilse, boşanmayı değil düzeltmeye çalışmayı düşünün.
Ama sizinle konuşmuyor diye huylarını , alışkanlıklarını değiştirmesi hoş durmuyor.
Ayrıca arama kaydı , mesaj silmek neden onu anlayamadım. ilk defa duydum bunu. Yani saklayacak birşeyi olmayan insan silmez diye düşünüyorum.
Bir de şunu bir düşünün ; sizi gerçekten seviyor mu , sevmiyor mu?
Sevgi varsa ikinizde de savaşmaya değer.
Yüz yüze konuşunca toparlayamıyorum kelimeleri.içimden geçenleri yazıp vercem okusun.sonrasında konuşmak isterse konuşacağımKendinizce hakli yonleriniz olabilir ama bence kesinlikle oturup konusmaya calismalisiniz. Cunku bu sekilde birbirinizden gitgide uzaklasacaksiniz ve toparlamak daha zor olacak. Konusmak cok zor degil, bir yolunu bulup kendinizi toparlayip sakin ve durust bir sekilde konusun.
Ben çatlamak üzereyim...Bir ay ne demek ya taş olsa çatlar...
Başka türlü ne söyleyebilirim ki beni umursamıyor sanki hiç.ben de tam olarak boşanmak iatemiyorum ama o böyle davranmaya devam ederse nasıl düzeleceğiz ki böyle evlilik olmaz ki amacı ne anlamıyorumBosanma kelimesini alma agzina bence ya. Kiziniz var. Parcalanmis aile coxuklari her turlu riske daha acik olabiliyirlar.
Ben çatlamak üzereyim...
Siz calismiyorsunuz anladığım kadarıyla. Eşiniz her şeye tek başına yetmeye çalışıyor, düğünü bile kendisi yapmış. Küçük çocuğu var. Tek maaş yetmiyordur. Ailesi de belli ki para para diye yakasından dusmuyor. Stres olmuştur haliyle. Bence siz bir sure alttan alın, küçük çocuğunuz var, ayrılmamız doğru olmaz. Kpssye yoğunlaşın ya da başka bir iş bulabilir misiniz onu düşünün.
Canım müsait bir vakit belirle. Ve konuşmak istediğini söyle. 2 çay koy. Oturup sakince, kavga etmeden konuşun. Olumsuz düşünceleri katma konuya. Sadece seni rahatsız eden şeyleri tüm detayları ile anlat. Bu konuda senin tavsiyen nedir diye sor. Sen de onu dinle.Mrb kızlar
4 yıllık evliyim 9 aylık kızımız var eşim öğretmn.ben de öğrtmnlk mezunuym kpss çalışıyorm
4 yıldır evimizdeki tartışmaların %80i eşimn ailesi yüzünden oldu.Onların sürekli maddi beklentileri,hiç bir desteklerinin olmayışı,eşimin tek maaşla sürekli onlara yetişmeye çalışması,çoğunu da benden gizli yapması.Resmen sömürü.O kadar olaylar yaşadmki anlatsam sığmaz buraya.En son 1 ay önce yine ailesi yüzündn çok kötü tartıştk ve 1 aydr aynı evde 2 yabncı gibiyiz.gerekmedkçe konuşmuyorz.İkimizn de haksız yanları var ama o bana hakaret ettiği içn adım atmıyrm
ilk defa bu kadar küs kaldok.en fazla 3 4gün küs kalırdk gelir konuşrdu.
bu sefer beni hiç umursamıyr görmezlikten geliyor ve ailesine daha sık gidip gelmeye başladı.Okey oynamayan adam üç dört günde bi gidip kahve köşelerinde okey oynuyr Arama kayıtlarını msjlrı iki ayda bi silen adam üç dört günde bi siliyor.bazen salonda yatıyor.bi anda değişti .
Sanki fırsat bu fırsat dermiş gbi hoşlanmadğm şeyler yapıyr.o kadar mutsuzmki.bu evliliği çok yıprattık.eşim aileci ve dengeyi kuramıyor.ben ise akıllı davranamadım fevri davrandm.politik olamadm.
Ne yapcağmı bilmiyorm.böyle bi evlilik sürdürmek istemiyorm.bu bir ayda bi iki kez tartştk yine beni tersliyr.neden çocuk gibi davranıyorsn diyorm.hakaret edip beni sen bu hale getirdin diyr.çok kırgınm.boşanmayı bile düşünüyrm.bi insan 1 ay boyunca eşine sırf ailesiyle ilgili bi şeye yok dedim diye böyle davranması tuhaf deil mi.Severek evlendik.en son yıl başında bi tartşmada senden ayrılcam dedim ve gelip bana sarıldı biz birbirimizden vazgeçemeyiz diyordu.ne oldu buna birden.aklıma kötü şeylr geliyor.ya birileri bunu dolduruyo ki kv kp öyle insanlr deil ama insan oğlu kim bilir.ya diyor ben artk ona böyle soğk davranayım da aklı başına gelsn ailem hakkında bi daha konuşmasın karışmasın.
Yada hayatında başka biri var.ondan beklemem ama erkek değil mi nihayetinde.beynim durmuş artk sağlıklı düşünemiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?