- 9 Mayıs 2013
- 1.319
- 1.313
- 333
arkadaşım konularimi okumani tavsiye ederim. Bir nebze olsa da şükür etmen için.Mrb kızlar
4 yıllık evliyim 9 aylık kızımız var eşim öğretmn.ben de öğrtmnlk mezunuym kpss çalışıyorm
4 yıldır evimizdeki tartışmaların %80i eşimn ailesi yüzünden oldu.Onların sürekli maddi beklentileri,hiç bir desteklerinin olmayışı,eşimin tek maaşla sürekli onlara yetişmeye çalışması,çoğunu da benden gizli yapması.Resmen sömürü.O kadar olaylar yaşadmki anlatsam sığmaz buraya.En son 1 ay önce yine ailesi yüzündn çok kötü tartıştk ve 1 aydr aynı evde 2 yabncı gibiyiz.gerekmedkçe konuşmuyorz.İkimizn de haksız yanları var ama o bana hakaret ettiği içn adım atmıyrm
ilk defa bu kadar küs kaldok.en fazla 3 4gün küs kalırdk gelir konuşrdu.
bu sefer beni hiç umursamıyr görmezlikten geliyor ve ailesine daha sık gidip gelmeye başladı.Okey oynamayan adam üç dört günde bi gidip kahve köşelerinde okey oynuyr Arama kayıtlarını msjlrı iki ayda bi silen adam üç dört günde bi siliyor.bazen salonda yatıyor.bi anda değişti .
Sanki fırsat bu fırsat dermiş gbi hoşlanmadğm şeyler yapıyr.o kadar mutsuzmki.bu evliliği çok yıprattık.eşim aileci ve dengeyi kuramıyor.ben ise akıllı davranamadım fevri davrandm.politik olamadm.
Ne yapcağmı bilmiyorm.böyle bi evlilik sürdürmek istemiyorm.bu bir ayda bi iki kez tartştk yine beni tersliyr.neden çocuk gibi davranıyorsn diyorm.hakaret edip beni sen bu hale getirdin diyr.çok kırgınm.boşanmayı bile düşünüyrm.bi insan 1 ay boyunca eşine sırf ailesiyle ilgili bi şeye yok dedim diye böyle davranması tuhaf deil mi.Severek evlendik.en son yıl başında bi tartşmada senden ayrılcam dedim ve gelip bana sarıldı biz birbirimizden vazgeçemeyiz diyordu.ne oldu buna birden.aklıma kötü şeylr geliyor.ya birileri bunu dolduruyo ki kv kp öyle insanlr deil ama insan oğlu kim bilir.ya diyor ben artk ona böyle soğk davranayım da aklı başına gelsn ailem hakkında bi daha konuşmasın karışmasın.
Yada hayatında başka biri var.ondan beklemem ama erkek değil mi nihayetinde.beynim durmuş artk sağlıklı düşünemiyrm
Mektupta bari ailesiyle ilgili bişey yazmaBenim de aklıma bu yatıyor.Amacı bu bence.bir daha ailesiyle ilgili konuşturmamak.bende bi ili hafta dediğin hibi yaptım ama onun hiç umrunda deil.tam tersi adama fırsat olmuş gibi .çok uzaklaştık birbirimizden ve ben artık evliliğimin geleceğinden endişe duyuyorum.kopuyoruz artık sanki.sanki uzayacak bu böyle.erkekler pek yalnız bırakılmaya da gelinmiyor.telafi edilmicek hatalara düşebiliuorlar.bu duruma artık ni son vermek istiyorum.ona uzunca bi mektup yazacağım okusun düşünsün sonra yüz uüze konuşuruz.istiyorsan boşanabiliriz beni ailen için atıyorsan at diyeceğim
Sırf laf sokmak için gelmişsiniz hiç hoş değil bu tavrınız başkasına laf sokunca yücelmezsiniz aslında sizin ne kadar boş biri olduğunuzu gosterirOkuyamadım vallahi. Öğretmenlik mezunu olduğunuza emin misiniz? O kadar eksik harf, noktalama işareti vs var ki insanın tamamlayası gelmiyor. Rica etsem şu kelimelerinizi tamamlar mısınız? Biz de rahat rahat okuyalım, cebelleşmeyelim yazıyla.
Durumları gayet iyi. Şöyle söyliyeyim mesela abisi arar bana 500 borç ver der .hiç var mı yok mu demeden.eşimde de olmadığı için abi bi bakaym diip kapatır gider kendini borç altına sokar ve abisine verirAilesine ne kadar yardım ediyor? Onların durumu nasıl?
Dediğiniz gibi yapacağımMsjları çok sık siliyorsa başkalarına seni kötülüyor evdeki durumları başkalarına aktarıyordur ( görümcene kaynına fln).
Ne kadar umursamaz uzak davranırsan o kadar yapışır bu erkekler..
son kez konuşmayı bazı şeylerde orta yol bulmayı teklif et. Ve “ ya şmdi bazı şeyleri çözeriz yada bundan snra konuşmak istesende ben İstemicem ” de. Kararını versin olumsuz olursa gayret göremezsen sende düşünme ne hali varsa görsün . Konuşma umursama..
Peki neden aiesine karşı böyle olduğumu nasıl anlatacağım ki ona.Onlar yüzünden biz böyle olduk.benim bi şekilde anlatmam gerekiyorMektupta bari ailesiyle ilgili bişey yazma
Sırf laf sokmak için gelmişsiniz hiç hoş değil bu tavrınız başkasına laf sokunca yücelmezsiniz aslında sizin ne kadar boş biri olduğunuzu gosterir
Himm hiç bu açıdan düşünmemiştim haklısınız.Yazdıklarıma dikkat edeceğimEşinize yazdığiniz mektupta hakaret,ailesine yönelik suçlamalar olmasın."Bir konu ile ilgili karar verirken benimde fikrimi sormaman kendimi değersiz hissetmeme yol açıyor,aile olamamisiz gibi hissediyorum vs." diyebilirsiniz.Esinizin eline vereceğiniz mektubu iyi tasarlayin sonucta bir boşanma durumu yaşanırsa ve eşiniz de çin birisiyse eline bir kanıt vermiş olursunuz
Başka türlü ne söyleyebilirim ki beni umursamıyor sanki hiç.ben de tam olarak boşanmak iatemiyorum ama o böyle davranmaya devam ederse nasıl düzeleceğiz ki böyle evlilik olmaz ki amacı ne anlamıyorum
Çok haklısın.Durumları gayet iyi. Şöyle söyliyeyim mesela abisi arar bana 500 borç ver der .hiç var mı yok mu demeden.eşimde de olmadığı için abi bi bakaym diip kapatır gider kendini borç altına sokar ve abisine verir
Abisi de aldığı parayı ya eksik verir ya da geç. Abisinin de durumu iyi istese o da çevresinden başka birinden bulabilir
İşte bunun gibi tonlarca olay yaşadık
maksat aile değil.aikeyi sebeb yapmış seni yakasından atmusMrb kızlar
4 yıllık evliyim 9 aylık kızımız var eşim öğretmn.ben de öğrtmnlk mezunuym kpss çalışıyorm
4 yıldır evimizdeki tartışmaların %80i eşimn ailesi yüzünden oldu.Onların sürekli maddi beklentileri,hiç bir desteklerinin olmayışı,eşimin tek maaşla sürekli onlara yetişmeye çalışması,çoğunu da benden gizli yapması.Resmen sömürü.O kadar olaylar yaşadmki anlatsam sığmaz buraya.En son 1 ay önce yine ailesi yüzündn çok kötü tartıştk ve 1 aydr aynı evde 2 yabncı gibiyiz.gerekmedkçe konuşmuyorz.İkimizn de haksız yanları var ama o bana hakaret ettiği içn adım atmıyrm
ilk defa bu kadar küs kaldok.en fazla 3 4gün küs kalırdk gelir konuşrdu.
bu sefer beni hiç umursamıyr görmezlikten geliyor ve ailesine daha sık gidip gelmeye başladı.Okey oynamayan adam üç dört günde bi gidip kahve köşelerinde okey oynuyr Arama kayıtlarını msjlrı iki ayda bi silen adam üç dört günde bi siliyor.bazen salonda yatıyor.bi anda değişti .
Sanki fırsat bu fırsat dermiş gbi hoşlanmadğm şeyler yapıyr.o kadar mutsuzmki.bu evliliği çok yıprattık.eşim aileci ve dengeyi kuramıyor.ben ise akıllı davranamadım fevri davrandm.politik olamadm.
Ne yapcağmı bilmiyorm.böyle bi evlilik sürdürmek istemiyorm.bu bir ayda bi iki kez tartştk yine beni tersliyr.neden çocuk gibi davranıyorsn diyorm.hakaret edip beni sen bu hale getirdin diyr.çok kırgınm.boşanmayı bile düşünüyrm.bi insan 1 ay boyunca eşine sırf ailesiyle ilgili bi şeye yok dedim diye böyle davranması tuhaf deil mi.Severek evlendik.en son yıl başında bi tartşmada senden ayrılcam dedim ve gelip bana sarıldı biz birbirimizden vazgeçemeyiz diyordu.ne oldu buna birden.aklıma kötü şeylr geliyor.ya birileri bunu dolduruyo ki kv kp öyle insanlr deil ama insan oğlu kim bilir.ya diyor ben artk ona böyle soğk davranayım da aklı başına gelsn ailem hakkında bi daha konuşmasın karışmasın.
Yada hayatında başka biri var.ondan beklemem ama erkek değil mi nihayetinde.beynim durmuş artk sağlıklı düşünemiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?