Eşim 1 aydır konuşmuyor benimle

eş aileleri konusunda kavga ve inat ile bir yere varabilen olmamıştır.Eşinizin ailesine maddi yardımı sizi aç çaresiz ve aşırı zorda bırakmıyor ise esneklik göstermeniz gerekir.Bunu ciddi anlamda tecrübe etmiş olarak söylüyorum.Sanmayınki söylemesi kolay bilakis ne yaşaması nede söylemesi hiç kolay değil ama sonu yok..Tartışma boyutunu bilemiyorum.Anlattığınız kadarı var ama eğer ki devam edecekseniz durumu kabullenerek başlayın.Bunu yaşayan sadece siz değilsiniz üzülmeyin.

arkadaşım konularimi okumani tavsiye ederim. Bir nebze olsa da şükür etmen için.

Mektupta bari ailesiyle ilgili bişey yazma

soğk yazmakla soğuk yazmak arasında hiçbir fark yok. bu tasarrufa lüzum yoktu.

koskoca öğretmenin konuşuyorum yazmak yerine konuşuyrm yazmışlığını, kısaltmak amaçlı yaptığını iddia ederek açıklaması; berbat bir anlatım diline sahipliğinden daha vahim.

doktorlar, avukatlar, mühendisler yetiştireceksiniz. Allah aşkı için bu nasıl yazmak?

ben de yapacağım yazmam da yapıcam yazarım ama bu çok başka bişey ya.

anlatmyrm o drce ...

konuya gelince;

Allah yardımcınız olsun. küslükten nefret ediyorum. neyse derdi söyler insan..

Msjları çok sık siliyorsa başkalarına seni kötülüyor evdeki durumları başkalarına aktarıyordur ( görümcene kaynına fln).

Ne kadar umursamaz uzak davranırsan o kadar yapışır bu erkekler..
son kez konuşmayı bazı şeylerde orta yol bulmayı teklif et. Ve “ ya şmdi bazı şeyleri çözeriz yada bundan snra konuşmak istesende ben İstemicem ” de. Kararını versin olumsuz olursa gayret göremezsen sende düşünme ne hali varsa görsün . Konuşma umursama..

Sırf laf sokmak için gelmişsiniz hiç hoş değil bu tavrınız başkasına laf sokunca yücelmezsiniz aslında sizin ne kadar boş biri olduğunuzu gosterir

Ailesine ne kadar yardım ediyor? Onların durumu nasıl?
Durumları gayet iyi. Şöyle söyliyeyim mesela abisi arar bana 500 borç ver der .hiç var mı yok mu demeden.eşimde de olmadığı için abi bi bakaym diip kapatır gider kendini borç altına sokar ve abisine verir
Abisi de aldığı parayı ya eksik verir ya da geç. Abisinin de durumu iyi istese o da çevresinden başka birinden bulabilir
İşte bunun gibi tonlarca olay yaşadık

Dediğiniz gibi yapacağım

Sırf laf sokmak için gelmişsiniz hiç hoş değil bu tavrınız başkasına laf sokunca yücelmezsiniz aslında sizin ne kadar boş biri olduğunuzu gosterir

Ne diye üçüncü oluyorsunuz konuşmaya? Size ne?? Rica ettim ben okumayı bilmiyorsun sanırım? Ayrıca konu sahibiyle de hallettik biz meseleyi. Bilip bilmeden 'laf sokmaya' çalışma, malum sizin ne kadar boş biri olduğunuzu gösterir-miş ya!!

Eşinize yazdığiniz mektupta hakaret,ailesine yönelik suçlamalar olmasın."Bir konu ile ilgili karar verirken benimde fikrimi sormaman kendimi değersiz hissetmeme yol açıyor,aile olamamisiz gibi hissediyorum vs." diyebilirsiniz.Esinizin eline vereceğiniz mektubu iyi tasarlayin sonucta bir boşanma durumu yaşanırsa ve eşiniz de çin birisiyse eline bir kanıt vermiş olursunuz

Himm hiç bu açıdan düşünmemiştim haklısınız.Yazdıklarıma dikkat edeceğim

Bakin denemis biri olarak aileyi kotulemek ise yaramiyor benden tavsiye sadece esinizi daha cok sevin daha cok eskiden esim hep ailem derdi simdi ailem sizsiniz diyor yani sonunda farki anladi bide giderlerinizi arttirin eve yetisemeyen insan baskasina da yardim edemez sonucta ben boyle cozdum hatta hakli oldugum halde lohusayken bana kotu davrandigi halde sofra hazırladım barismak icin adim adim gittim ona kizimizin yaptiklarindan vs bahsettim yani kisacasi ona aile oldugumuzu hissettirdim kislari okeye giden adam gitmez oldu mesela demem oki o tarafa itmeyin esinizi es sofra kurun seni ozledim deyin mesela ki insan ozluyor bi evde yabanci biriyke yasiyormus gibi oluyorsun emin olun duzelecektir ama biz ofkeli oldukca erkekler daha bi öfkeleniyo alttan isleyeceksin cnm zamanla

Başka türlü ne söyleyebilirim ki beni umursamıyor sanki hiç.ben de tam olarak boşanmak iatemiyorum ama o böyle davranmaya devam ederse nasıl düzeleceğiz ki böyle evlilik olmaz ki amacı ne anlamıyorum

Canim guzelce suslen yemek hazirla hediye al alttan al hakliydin sen de plmadi. Esinin huyunu suyunu bilirsin ona gore guzelce davran gonlunu al bakalim olmadi ozur dile

Çok haklısın.

1 ay küs kalınır mı ya, nasıl küs durdunuz o kadar, bence araya daha fazla soğukluk girmeden bir şekilde orta yolu bulup konuşmalısınız,

maksat aile değil.aikeyi sebeb yapmış seni yakasından atmus

Bence konuşmanızın zamanı gelmiş artık gerekirse boşanın böyle evlilik olmazki büyük konuşmak istemem ama ben dayanamam eşim benimle yarım saat konuşmasa kavga dövüş konuşup barışmaya çalışıyorum..ailesiyle ilgili mevzuda nedenleriyle anlatmalısınız neden para vermek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…