esim 1 senedir oglumla yatiyor

eda163

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
23
3
6
35
Fransa
Esim yaklasik bir senedir 8 yasindaki oglumla yatiyor ben ise oglumun yataginda neden boyle yapiyosun diye sordugumda oglum yalniz yatmaktan korkuyormus halbuki oyle bisey yok ondan sonra da bana karsi soguksun diyor ne yapicagimi sadirdim benim yanima sadece iliskiye girmek istedigi zaman geliyor e tabi haliyle benimde zoruma gidiyor gururuma dokunuyor o zaman da ben istemiyorum esime kardi gun gectikce soguyorum uzuluyorum, beni sevdiginden eminim ama nedense boyle yapiyor bimiyorum siz de bisey soyleyin siz olsaniz ne yaparsiniz cunku ben artik bilmiyorum aglamaktan basim catliyo

Oğluna büyük bir kötülük yaptığının farkında mı? 8 yaşındaki çocuk tek başına uyuyabilmeli. Uyuyamıyorsa korkuyorsa bunu aşmak için çaba gösterilmeli. Esas sorun sizinle yatmak istememesiyse gitsin salonda uyusun adama bak ya. Neden böyle yapıyor. Horluyo musun, hareketli mi uyuyosun. Sebebini söylesin yahu

daha öncede ayrı yatıyomuydunuz?
eşiniz ayrı yatmayı alışkanlık haline getirmiş sanırım.
çok ciddi bi sorun.inş bir an önce bu durumu aşabilirsiniz..

eminim konuşmuştursunuz ama bence böyle çok yanlış yapıyorsunuz..

ona açıkça neden birlikte odanızda yatmadığını sadece istediği zaman geldiğini ve senin buna bozulduğunu söyledin mi?

senden kaynaklanıyorsa bunu nedeni sorarsın düzeltmen gereken birşey varsa ve düzeltilecek birşeyse çözüm bulmaya bakarsınız.

yok mırın kırın vs derse o zaman dersin çocuğun güvenini yok ettiğini ona böyle çok zarar verdiğini söylersin.. illaki ayrı yatmak istiyorsa koltuk kanepede yatabileceğini söylersin..

Ben baska bi neden gormuyorum cocuklarina cok duskun bi baba aynisini kizimda da yapti onlarin yanliz yatmalarini istemiyor ama bu arada beni uzdugunun farkin da degilmi ya da umursamiyo mu bilmiyorum onunla bu konuda konusmak istedigim zaman beni ciddiye almiyo

Aynen yatacaksa sebebini soylesin gitsin salonda yatsin... 8 yasinda ki çocuğun yataginda yatmak da nereden cikarmis..

İlk oglunuzla yatmaya baslasiginda ne gibi bir şey yasadiniz yani mutlaka bir nedeni olmali...

Ayrı yatmak alışkanlık yapar,hatta aranızda soğukluk olmasına sebep olur.
Bence eşinizle ciddi bir konuşma yapın,sekiz yaşındaki bir çocuğun yanında yatması çok saçma.
Eşiniz okadar çok yalnız yatmak istiyorsa kendine başka bir oda bulsun.

İleride çocuğunuzda yalnız yatamama sorunu çıkabilir.çocuğun kendine olan güveni gider.

Oglum zaten 3 yasina kadar bizim odada besikteydi sonra 3uncu kizim dogdu ve ogluma yatak aldiktan sonra aksamlari onu uyutayim derken kendiside orda uyurdu sonra da bizim yatakta yatmaya basladilar

Sizi geçtim de çocuğunuzun kişilik gelişimi için önemli bir durum.

Bence bunu öne sürüp çocuğunuzla yatmaktan vazgeçirin.
Netten vs bununla ilgili bir takım yazılar okutabilirsiniz...

Biraz duygusal yaklasin olaya mesela ben de korkuyorum sen yokken veya gece beni yalniz birakma.... gibi ?

Sakin yanlis anlasilmasini da istemiyorum ben oglumu yada covuklarimikiskandigim icin uzulmuyorum ben aramizdaki daki mesafe git gide buyuyor insan esiyle yatmazsa ne olur e haliyle aramizdaki hersey etkileniyor bende ona karsi bi sogukluk var artik eskisi gibi degil onu hala cok seviyorum ama eskisi gibi degil

Yatak ayırma konusundaki insanlara ayrı bi sinir oluyorum. çocuğuda bahane ediyo bi de

En güzeli sarılıp uyumak oysa eşine.

Herkes çocuğunu sever ama sizinki abartmış.

Benimde 8 yaşında bir oğlum var bazen uykusu kaçıyo yanımıza geliyo ben gidip onun odasında yatimde siz rahat yatın diyorum eşim en uca gidip yer açıyo sığarız sığarız diye.

sizde gidin bi kaç sefer sıkış tokuş yatın ne dicek tepkisini merak ediyorum.

malesef bizdede var bu sorun 8 yaşındaki oğlum korkuyor ya aramıza gelecek yada babası onunla uyuyacak artık kızıyoruzda yok babası onu uyutup gelecem diyor o babasını uyutuyor artık eşim kızıyor yada uyutup gelse gece yarısı yine eeliyor oğlum korkuyormuş bende onun için tek yatıyorum o babasıyla yatıyor

eşinizin yaptığı hiç doğru değil
bence ne olursa olsun eşler yatağı ayırmamalı çünkü yataklar ayrılırsa eşler arasınada mesafe girer.
eşimle tartışsak bile yataklarımızı ayırmayız biz.

Back
X