Esim 15 gun sonra biri ile bulustu

Canini yakicam o is mahkemede.
Ben icimdeki mahkeme den çıkamıyorum ruyamda hasta görüyorum
Benim görüyorum eskisi gibi görüyorum. Nefret edemiyorum
bende siddet gördüm aldatıldımda düzelmez bu tipler. dahada kötü olurlar ama hiç düzelmezler. boşadım ben. birde yeni evlisin ondan sanırım suan sadece aklına iyi olan hayalleriniz geliyor. tam o hayalleri düşünürken aklına şiddet gördüğünü ve o kızla buluştugunu getir sonra nefret edersin zaten

Ben adina yuvam dedim yoksa dayak yedikten sonra neden durayim ev desem.
Maas kartimi vermem yuvam olsun demesem bende unutur baskalari ile yazisirim.

İşte yanlış orada başlıyor.
Yuva dediğimiz yerde kadınlar dayak yemezler ve eşleri maaş kartlarını ellerinden almaz.
Siz yuvam olsun demiş olabilirsiniz ama olmamış. Hal böyleyken bu adamla zaman kaybetmemek en mantıklı olanı. O da abaza abaza başkalarının peşine düşmüş zaten. Acırım tuzağına düşecek olan kadınlara.

Haklisiniz benim acizLigim hayal kırıklığı iste

Hala bosanmadiginiz için sadakat yükümlülüğü devam etmekte size karşı.

Yani lütfen hemen sosyal medya mesajlarının örneğini alın ve başka türlü kanit elde ederseniz bunları toplayın, mahkemeye sunun.

Hatırlıyorum sizi
Eşiniz ruh hastası bir manyak
O daha çok buluşur ne mal olduğunu bilmeyen saf kızlarla
Hem evde hem işte hem de ek işinde çalıştırıp yinede ağzına geleni sayabileceği,rezil edeceği birini bulması,hayata olan öfkesini çıkarabileceği masum birini bulması lazım piskopatın ne de olsa

Kırıcı oldu bu biraz

O da dunden raziymis bekliyormus gibi olmus resmen kusura bakmayinda cok zor bi durum sevdigini ayni yastogo paylastigin adami baskasiyla hayal etmek bile kotu!

Aldattığını dair ne kadar delil varsa toplayin maddi manevi tazminat isteyin. Bilezik takamadim vs demissiniz. Altin kadınındir. Altınlarını zi da isteyin mahkemede

O akliniza gelince sevmediginiZ birşey mi yediniZ anlayamadim tam olarak taktiği

Simdi ben bunu hipnoz teknikleri anlatan bi kitapta okumustum. Orda kadin alkolu birakmak istiyordu ama hipnozda almak istemiyordu kontrolsuz hissedecegi icin. Yazarda kendine telkin yani bi nevi kendi kensine hipnoz olarak boyle bisey onermisti. Sonunda da boyle not gibi unutulamayan iliskiler icinde falan demisti. Tabi ben guldum once. Universitedeydim. Derslerinde agir oldugu bi zamanda sizinki kadar olmasada beni yikan bi ayrilik yasadim. Icim yaniyodu ve hayatim sadece bu yangin yuzunden rayindan cikmak uzereydi. Bu geldi aklima. Hayatta kokusu bile beni kacirtan ikiseyin biri lahana biri bamya. Lahanayi yine yiyebiliorm koku almazsam ama bamyaya midem bulanirdi bende gittim 5 kilo bamya aldim. Yaptim corbasini. Ders calisirken aklima mi dustu gereksiz iciodum bi kase ogure ogure. Dizi izlerken mi gelsi bi tane daha. En son uykumdan uyandim ruyamda gordugumde inanirmisin gece soguk soguk ictim. En son artik vucudum bilincsel bi sekilde igrendi ondan ve aklima da isledi bunu. Yani bilmem sizdede ise yarar mi ama. Hem bamyadan hem ondan daha cok nefret ettim inanirmisin simdi hatirladim ya onu burnuma inceden bamya kokusu gelio

Siz niye canınız yanıyor gibi hissediyorsunuz ki asıl canı yanacak olan o kız. O kadın döven şerefsiz gene dövecek kesin bi şey. Keşke kız sizin niye boşandığınızı bilse de Kendini kurtarsa. Hoş resmî olarak haşa boşanmamış bi adamla buluşmak neyin nesi de. Belki kızcağızın adamın geçmişinden hiç haberi yoktur. Siz kendinizi kurtarmışsınız ne bileyim o kıza acıdım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…