- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
bende siddet gördüm aldatıldımda düzelmez bu tipler. dahada kötü olurlar ama hiç düzelmezler. boşadım ben. birde yeni evlisin ondan sanırım suan sadece aklına iyi olan hayalleriniz geliyor. tam o hayalleri düşünürken aklına şiddet gördüğünü ve o kızla buluştugunu getir sonra nefret edersin zatenCanini yakicam o is mahkemede.
Ben icimdeki mahkeme den çıkamıyorum ruyamda hasta görüyorum
Benim görüyorum eskisi gibi görüyorum. Nefret edemiyorum
Ben adina yuvam dedim yoksa dayak yedikten sonra neden durayim ev desem.
Maas kartimi vermem yuvam olsun demesem bende unutur baskalari ile yazisirim.
İşte yanlış orada başlıyor.
Yuva dediğimiz yerde kadınlar dayak yemezler ve eşleri maaş kartlarını ellerinden almaz.
Siz yuvam olsun demiş olabilirsiniz ama olmamış. Hal böyleyken bu adamla zaman kaybetmemek en mantıklı olanı. O da abaza abaza başkalarının peşine düşmüş zaten. Acırım tuzağına düşecek olan kadınlara.
Haklisiniz benim acizLigim hayal kırıklığı iste
Acizlik değil asla.
Çoğu insan yola yuva olma gayesiyle başlar. Çok azı dengini buluyor.
Kader, sınav vs vs
Önemli olan bundan sonrası.
Geçer inşallah
Hala bosanmadiginiz için sadakat yükümlülüğü devam etmekte size karşı.
Yani lütfen hemen sosyal medya mesajlarının örneğini alın ve başka türlü kanit elde ederseniz bunları toplayın, mahkemeye sunun.
Suç değil, boşanma davasında işinize yarayacak çok önemli delil bunlar. Aldattığini şahit ve güçlü kanıtlarla ispatlarsaniz her şey lehinize olur.Suc mu yaptığı
Tamam kaydediyorum 2 3 farklı kizSuç değil, boşanma davasında işinize yarayacak çok önemli delil bunlar. Aldattığini şahit ve güçlü kanıtlarla ispatlarsaniz her şey lehinize olur.
Hatırlıyorum sizi
Eşiniz ruh hastası bir manyak
O daha çok buluşur ne mal olduğunu bilmeyen saf kızlarla
Hem evde hem işte hem de ek işinde çalıştırıp yinede ağzına geleni sayabileceği,rezil edeceği birini bulması,hayata olan öfkesini çıkarabileceği masum birini bulması lazım piskopatın ne de olsa
O akliniza gelince sevmediginiZ birşey mi yediniZ anlayamadim tam olarak taktiği
Kırıcı olan oyduKırıcı oldu bu biraz
Aldattığını dair ne kadar delil varsa toplayin maddi manevi tazminat isteyin. Bilezik takamadim vs demissiniz. Altin kadınındir. Altınlarını zi da isteyin mahkemede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?