Esim (+18)

Deep dark

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
216
69
13
39
Arkadaşlar merhaba,gerçekten utanıyorum bunu anlatmaya eşimle beraber film izliyorduk yabancı bir film orda bir kadın vardı çok guzel bir sahnede eşimin ......organının er ekte olduğu gördüm lavaboya gitti sonra kadından etkilendi.
Benim anladığımı farketmedi.yine bigun klip izliyorduk türkçe bir klip yine aynı şey oldu ordaki bayan ve klip biraz sexy bir kliptı siz olsanız rahatsız olur muydunuz böle birşeyler kendimi bir tuhaf hissettim:(

Arkadaşlar merhaba,gerçekten utanıyorum bunu anlatmaya eşimle beraber film izliyorduk yabancı bir film orda bir kadın vardı çok guzel bir sahnede eşimin ......organının er ekte olduğu gördüm lavaboya gitti sonra kadından etkilendi.
Benim anladığımı farketmedi.yine bigun klip izliyorduk türkçe bir klip yine aynı şey oldu ordaki bayan ve klip biraz sexy bir kliptı siz olsanız rahatsız olur muydunuz böle birşeyler kendimi bir tuhaf hissettim:KK43:
Rahatsız olurdum...Rahatsız olunmicak bişe deil.klipte filmde ole oluosa dışarida ben yokkende birini gordgnde olabilir diye dusunurum.Bence erkekler ve kadinlar sadece eslerini gorunce hissedince böle olmalı

Benim anladığımı farketmedi.yine bigun klip izliyorduk türkçe bir klip yine aynı şey oldu ordaki bayan ve klip biraz sexy bir kliptı siz olsanız rahatsız olur muydunuz böle birşeyler kendimi bir tuhaf hissettim:KK43:
Sadece sexy diye hallenmek ne ya, adam bildiğin sapık gibi duruyor.
Bu enerjisini sizinle paylaşmalıydı lavabo ile değil :olamaz:

Rahatsız olurdum, normal bir durum değil.

Yarın bir gün sokakta gördüğü bir kadında böyle olmayacağını nereden bilebilirim ?

Tamam güzel kadın güzel erkek etkileyebilir insanı ama bu derecede olmamalı.

Afedersınız ama bu adam neden bu kadar çabuk etkilenebiliyor ?
Tiksinç bir durum bu . İradesiz resmen .

Az mı birlikte oluyorsuunuz . Bunun bir sebebi olmalı. Al karşına konuş . KArısı varken ne demek başka kadınları arzulayıp boşalmak
Canım bana karşı isteksiz sık birlikte olmuyoruz ama bu onunla ilgili

Esiniz kac yasinda?Birde affiniza siginarak soruyorum cok ara veriyormusunuz iliskiye?
32 yasinda canım o bana karşı genelde isteksiz neden bilmiyirum bakimli ve temizim bide çok rutin ilişkimiz hep kendini düşünür cinsellikte ara çok olur ama onun isteksizlik inden sürekli de ben çaba göstermek istemiyirum

Back
X