Esim (+18)

Cinsellikte aktiflik istemeniz + vücudunuzun hazırlanmasını istemeniz kadar doğal bişey yok.
Fakat oral seks yapmayın bir sürü sorunlar oluyor ilerleyen zamanda, ben ameliyat olduğumda rahim ağzı kazınan bir bayan vardı doktorlar direk oral seks ve farklı partnerlerle aktif cinsel hayatı olup olmadığı soruldu.

Yani ben direkt yeni üyelere fake fake diye tutturmayı sevmiyorum; yeni üye de gelip bu konuları açabilir pek tabii ama koşa koşa ilk mesajın cinsellik olması bir, ad soyadla açılan üyelik iki, +18 diyerek başlığa üye çekmeye çalışmak üç... Bunlar senin Zeynep abla değil de Harun abi olduğunu düşündürüyor bana. Kaldı ki gerçek olsa bile cinsel hayatınız sekteye uğramamış ki, eşinin sevmediği bir seks türü var ve sen bunu yeni öğreniyorsun. Yani sekteye uğrasaydı adam doğumdan önce bunu yapıyorken birdenbire yapmamaya başlardı. İnsan çocuk yaptığı adamın neyi sevip sevmediğini bilmez mi yahu? Konuyu nereden tutsan elinde kalıyor.

Bencil olan sensin sen istemedigin birseyi yaparken esin seni zorluyor mu hayir ama sen zorluyorsun... istemiyorsa yaptirmicaksin... ama ben yapiyorum deme... sana zorla ilke de yap demiyorsa sende yapmazsin...

Sorun cinsellikle alakalı üye çekmek değilde yorum istemek amaçlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…