• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esım 2.cocuk ıstemıyor..cok kotuyum

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
belkıde benı hatırlayan olacaktır arkadaslar,genelde esımle problemlerımız yuzunden yazarım..soyle baslım 15aylık bır oglum var ve adetım 1hafta gecıktı cok panık yapmasamda genede ıcımde tedırgınlım var acaba dıye...aslında ben maddı dururum el verdıkce cok cocugumuz olsun ısterdım kalabalık aılelerı cok severım ama ne yazık kı esımle bıtmeyen tartısmalarımız yuzunden ıkıncı cocuk benı korkuttu..sımdılık ısım duzune gırmeden ben de dusunmuyorum..az once esım bana test yapmamı soyledı ve en kotusu de dedı kı cok gecıkmeden test yaptır aldırırsın dedı şok oldum:2:boyle bısey nasıl dusunebılır nasıl bı ınsandır yaa:5:gerekçe olarak da maddı durumu musaıt olmadıgından ıstemıyormus psıkologık olarak da hazır degılmıs bey efendı...cok kavga ettık ama bu sozlerı benım mıgdemı bulandırdı soguttu benı kendısınden...dedım ya su durumda bende ıstemem ama olduktan sonraben aldıramam onun gunahını nasıl verecem falan dedım dedık kı o halde gıder kendın buyutursun ben oglumu alır ssn gıdersın nereye ıstıyorsan...elımde olsa yarı bosanıcam bu lafları duyduktan sonra...bıde ılk evlendıgımız zamanalr sır o ıstemıyo dıye 2sene korunduk sonra da olmadı uzun bı sure yanı hıc ders almıyo:5:cok moralımı bozdu cook:2:dusunusenıze arkaslar olduktan sonra ben nasıl aldırayım onu ne demek ya sen bosver gunahı benım olur deyıp bagırıyo bırde utanmadan dedım asla aldırmam oglumu alır ceker gıderım kendım buyuturum dedım...oglumu benden alacak daha anasının karnından dogmadı dıyo.bunu dıyen kısı oglumu annesınden ayırmak ısteyen kısı 30yasında ama hala annasını dıbınden ayrılmaz bırlıkte bıle kalıyoruz..her seyden haberı olur her seyı annesıdır yanı..:43:

eşinizle problemleriniz varsa çok iyi korunmalıydınız
ihmalkarlığınız nelere sebep olmuş işte
can bu daha önemli bir şey var mı hayatta
bir an önce öğrenin durumu belki de hamile değilsiniz
yapılacak iki şey var ya eşinizi bir şekilde ikna edeceksiniz
ya da aldıracaksınız

Son düzenleme:
boşver canım, bazı erkekler de böyle ahmak oluyorlar. benim eşim de istemiyor 2. çocuk uzun süre ama ben de 2. ve hatta 3. istiyorum. yaşım çok ilerlemeden olması gerek, 30a merdiven dayadım ama anlayan kim! benm eşim de ablaları abii için ölecek dercede sever, kardeşiz der başka bişey demez ama kendi evladına gelince böyle oluyorlar. neden mi? çünkü onlar babalığı kaldırabilecek maneviyata, sabıra, emek vermeye hazır değiller. güya gözü korkuyor ilk çocuktan. sebep maddi de olabilir, manevi olarak yorulmak, eşten uzak kalmak vs.. olabilir. neyse işte, erkekler ve kadınlar cidden çooook farklı oluyorlar.

ana gelince, eğer hamileysen tabiki de bebeğini sakın aldırma. eşin bişey yapamaz merak etme. hatta sen eşine negatif dersin sonra da test hatalıymış alınmaz artık dersin. onu da bu günahtan kurtarmış olursun. tartışmalar biçok evlilikte var, önemli olan, çocuk olduktan sonra ona yansıtmamak ve evde huzursuzluluk çıkarmamak çocuk açısından.
gece gece hiç asabını bozma derim. allahtan hayırlısını dile canım.

Çocuk kararı tek taraflı alınabilecek bi karar değil.
Ortak anlaşılıp hareket edilmeli yoksa ertelenmeli.

2. cocugu istememek onunda kararı neticede dogacak cocugun babasıda o olucak ama acaba hamilemiyim diye suphenizi dile getirdiginizdeki verdigi tepki cok yanlıs fazla sert olmus dogcak cocukta onun cocugu olcak oglumu alırım sen gidersin ne demektir

korunmamızda hıc bır hata yoktu cok dıkkatlı davrandık ama gecıktıgı ıcın suphelendım...bın de bır de olsa sans var..en kısa zamanda test yaptırıcam zaten inşallah hamıle degılımdır yoksa sonumuz cok kotu olur..buyuk konusmak ıstemıyorum kesınlıkle ama aldırmayı hıc ama hıc dusunumuyorum..kı oglumu da alabılırsem hıc arkama bakmadan bosanabılırım..cunku esım cok ınatcıdır ve ıkna edebılecegımı hıc sanmıyorum:2:su an ondan o kadar cok nefert edıyorum kı...

Sizin Evliliğiniz Zaten Sorunlu Ne Olur 2. Çocuğu Yapmayın Eğer Hamile Değilseniz Aldırın Demiyorum Umarım Hamile Değilsinizdir de Gerek Kalmaz Aldırmaya Ve Bundan Sonra Dikkatli Olun

bana kızma ama tatlım zaten anlasamadıgın biriyle ewliysen 2.cocuk gereksız degil mi? sartları dahada zora sokar,karsılıklı fikir birliğiyle cocuk yapılır yada istenir, ama tek taraflı olmazki tatlım...

korunmamızda hıc bır hata yoktu cok dıkkatlı davrandık ama gecıktıgı ıcın suphelendım...bın de bır de olsa sans var..en kısa zamanda test yaptırıcam zaten inşallah hamıle degılımdır yoksa sonumuz cok kotu olur..buyuk konusmak ıstemıyorum kesınlıkle ama aldırmayı hıc ama hıc dusunumuyorum..kı oglumu da alabılırsem hıc arkama bakmadan bosanabılırım..cunku esım cok ınatcıdır ve ıkna edebılecegımı hıc sanmıyorum:2:su an ondan o kadar cok nefert edıyorum kı...

Arkadaşımın 7 aylık bebeği var ve adet olmamış test yapmış negatif ve doktorunu aradı emziren kadınlarda bu olurmuş merak etme dedi eğer emziriyorsan belki senınde gecikmen bu yüzdendir bir test yap ve inşallah ve negatiftir

hamileyseniz alllah yardımcınız olsun çok zor.
hamile değilsenizde bu size bir işaret
eşiniz size kendini ispatlamış bu davranışlarıyla
mümkünse birkaç yolla korunun işinizi şansa bırakmayın

boşver canım, bazı erkekler de böyle ahmak oluyorlar. benim eşim de istemiyor 2. çocuk uzun süre ama ben de 2. ve hatta 3. istiyorum. yaşım çok ilerlemeden olması gerek, 30a merdiven dayadım ama anlayan kim! benm eşim de ablaları abii için ölecek dercede sever, kardeşiz der başka bişey demez ama kendi evladına gelince böyle oluyorlar. neden mi? çünkü onlar babalığı kaldırabilecek maneviyata, sabıra, emek vermeye hazır değiller. güya gözü korkuyor ilk çocuktan. sebep maddi de olabilir, manevi olarak yorulmak, eşten uzak kalmak vs.. olabilir. neyse işte, erkekler ve kadınlar cidden çooook farklı oluyorlar.

ana gelince, eğer hamileysen tabiki de bebeğini sakın aldırma. eşin bişey yapamaz merak etme. hatta sen eşine negatif dersin sonra da test hatalıymış alınmaz artık dersin. onu da bu günahtan kurtarmış olursun. tartışmalar biçok evlilikte var, önemli olan, çocuk olduktan sonra ona yansıtmamak ve evde huzursuzluluk çıkarmamak çocuk açısından.
gece gece hiç asabını bozma derim. allahtan hayırlısını dile canım.

evet canım ve ne yazık kı bız o ahmak erkek kategorısındekılerıne dusmusuz:2:bende zamanında oyle dusunuyordum yasım cok gecmeden lsun ıstıyordum ama problemler olunca bır kat dha fazla dusunmek zorunda kaldım ne yazık kı...ama eger kı hamıleysem aldırmayı hıc ama hıc dusunmuyorum zaten..inşallah hepımız ıcın hayırlısı olur canım ya:5:senın de mı bır tane evladın??

Arkadaşımın 7 aylık bebeği var ve adet olmamış test yapmış negatif ve doktorunu aradı emziren kadınlarda bu olurmuş merak etme dedi eğer emziriyorsan belki senınde gecikmen bu yüzdendir bir test yap ve inşallah ve negatiftir

yok ben uzun zaandır emzırmıyorum sutum kesıldı cunku keske oyle olsaydı ama bılemıyorum benı genelde gecıkme yapar hep ama ıcıme bı kusku dustu:26:

hamileyseniz alllah yardımcınız olsun çok zor.
hamile değilsenizde bu size bir işaret
eşiniz size kendini ispatlamış bu davranışlarıyla
mümkünse birkaç yolla korunun işinizi şansa bırakmayın

zaten bır cok davranıslarıyla sagolsun kendısı fazlasıyla ıspatlamsıtı bır bu eksıktı...soyledıgınız gıbı galıba ısı sansa bırakmayayım:2:

Çocuk kararı tek taraflı alınabilecek bi karar değil.
Ortak anlaşılıp hareket edilmeli yoksa ertelenmeli.

evet cnım haklısın bu tek taraflı bır mesele degıl ama oldukatn sonra da bu kadar rest cekmenın de bır anlamı yok bence...kı ortada cok buyuk bır neden yokken..

2. cocugu istememek onunda kararı neticede dogacak cocugun babasıda o olucak ama acaba hamilemiyim diye suphenizi dile getirdiginizdeki verdigi tepki cok yanlıs fazla sert olmus dogcak cocukta onun cocugu olcak oglumu alırım sen gidersin ne demektir

ılk cocugumuzu da senelerce ıstemedı zor ıkna ettım daha dogrusu babsı cook ıstemıstı o yuzden kıramadı...sımdıe onu elımden alacak anasını karınından dogmamsı dıyor:2:
nasıl bır vıcdan bılemıyorum ustelık babalık duygusunu da tatmıs bırısı yanı onun hıc mı ıcı acımıcak aldırıken:25:

esin istemiorsa sen hiç isteme bacım öle bi adama çocuk dogurmktnsa beton dök tedbr al daha ii yazık ya istemiomuş pehhhhhhhhhh

Söyledikleri için yorum bile yapmıyorum , kızgınlıkla söylenmiş olmalarını diliyorum sadece. Ama çocuk meselesi iki kişinin ortak kararı ile olmak zorunda ve eşiniz çocuk istemiyor diye onu yargılayamazsınız bu haksızlık olur. Ve en önemlisi o istemese de ben istiyorum deyip bu konuda bencil davranamazsınız. Bu şekilde çocuğunuza karanlık bir hayat vermiş olursunuz, eminim hiçbir anne bunu istemez. Bunlar evlenmeden önce konuşulması gereken konular , çok ciddi fikir ayrılıkları olabilecek konular ve maalesef sizde böyle olmuş sanırım.

Tek dileğim şu an hamile olmamış olmanız , aksi halde bebeği aldırmakda doğurmakda çok zor olacak sizin için.

Ben eşinin kızgınlıkla sinirle söylediğine inanıyorum. Diyelimki hamilesin ve doğurdun; bebeğini çok ama çok sevecektir. Umutsuzluğa düşme ve eğer hamileysen bence de aldırma. Diyelimki boşanma aşamasına geldiniz; kimse çocuklarını senden alamaz.Sadece eşin seni korkutmak istemiş. Küçük yaştaki çocuklar anneye verilir, bu çocuğu alırım sana göstermem replikleri erkeklerin küçük beyinleriyle korkutmak amaçlı söylediği şeyler...Eşin akşama gelince inanıyorum ki farklı olarak gelecektir; söylediklerinden pişman olacaktır. Eüerki pişman olmazsa ilişkini gözden geçirmelisin. Bundan sonra ne kadar güvenebilirsin? Bunun değişmesi için ne yapabilirsin. Mutlu olman dileğiyle...

Back
X