belkıde benı hatırlayan olacaktır arkadaslar,genelde esımle problemlerımız yuzunden yazarım..soyle baslım 15aylık bır oglum var ve adetım 1hafta gecıktı cok panık yapmasamda genede ıcımde tedırgınlım var acaba dıye...aslında ben maddı dururum el verdıkce cok cocugumuz olsun ısterdım kalabalık aılelerı cok severım ama ne yazık kı esımle bıtmeyen tartısmalarımız yuzunden ıkıncı cocuk benı korkuttu..sımdılık ısım duzune gırmeden ben de dusunmuyorum..az once esım bana test yapmamı soyledı ve en kotusu de dedı kı cok gecıkmeden test yaptır aldırırsın dedı şok oldum:2:boyle bısey nasıl dusunebılır nasıl bı ınsandır yaa

gerekçe olarak da maddı durumu musaıt olmadıgından ıstemıyormus psıkologık olarak da hazır degılmıs bey efendı...cok kavga ettık ama bu sozlerı benım mıgdemı bulandırdı soguttu benı kendısınden...dedım ya su durumda bende ıstemem ama olduktan sonraben aldıramam onun gunahını nasıl verecem falan dedım dedık kı o halde gıder kendın buyutursun ben oglumu alır ssn gıdersın nereye ıstıyorsan...elımde olsa yarı bosanıcam bu lafları duyduktan sonra...bıde ılk evlendıgımız zamanalr sır o ıstemıyo dıye 2sene korunduk sonra da olmadı uzun bı sure yanı hıc ders almıyo

cok moralımı bozdu cook:2:dusunusenıze arkaslar olduktan sonra ben nasıl aldırayım onu ne demek ya sen bosver gunahı benım olur deyıp bagırıyo bırde utanmadan dedım asla aldırmam oglumu alır ceker gıderım kendım buyuturum dedım...oglumu benden alacak daha anasının karnından dogmadı dıyo.bunu dıyen kısı oglumu annesınden ayırmak ısteyen kısı 30yasında ama hala annasını dıbınden ayrılmaz bırlıkte bıle kalıyoruz..her seyden haberı olur her seyı annesıdır yanı..