• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esım 2.cocuk ıstemıyor..cok kotuyum

ben kazara hamile kalanları gerçekten anlamıyorum.

Son düzenleme:
bebek aldırmak çok günah canım sakın yapma
ALLAH yar ve yardımcın olur hem bebek rıskıyla gelir der hep annem

ne kadar saygisiz ve kaba bir adam
senin dertlerin duzelmedi sanirim hala kayinvalideylemi yasiyorsun?

ve sanirim yurt disindan geldin umarim ordaki haklarini öldürmedin

esin hep böyle saygisizmi? onun burnunu biraz sürtmek gerek
agzinn payini vermek gerek
ezdirme kendini lutfen

olurda hamile kalirsan ve aldirmak istemiyorsan aldirma
kocan olacak adam seni zorlayacak degil herhalde
cocugundan ayiracak kisi anasindan dogmadiysa
o yastaki cocugun velayeti zaten anneye geciyo
sen bu konuda bayagi korkuyorsun sanirim cocugu elinden alacak diyemi korkuyorsun? daha oncede konu acmistin velayet hakkinda
benı cok ıyı takıp etmısssın canım:1:
evet hala bırlıkte tasıyoruz ve sorunlar bıtmıyo bırı olmasa bırı oluyo..yok kesınıkle oldurmedım haklarımı ıstedıgım zaman gırıp cıkabılırım yanı..ıykı bır aptallık etmemısım dogrusu..cok yanlıs bır secım olacaktı...genelde ısıne gelmedıgı zamnalarda cok saygısız olabılen bırısıdır malessef:2:agzının payını versem de vermesem o kendı bıldıgını soyler durur..
10dkk once gene konu gectı ve hala aynı kararında hıc pısmanlık duymamıs:5:bende kararımı belırtım bırde dıyo kı duzenını bozmak ıstıyorsan sen bılırsın dıyo utanmadan..
tam olarak buranın kanunlarını bılmedıgım ıcın acaba alır mı oglumu dıye korkuyorum..gercı cok arastırıdm sordum senın soyledıgın gıbı anneye verılıyormus ama esım cok fazla oyuncu kurnaz bırısı,bısekılde alır dıye korkuyorum:2:

bebek aldırmak çok günah canım sakın yapma
ALLAH yar ve yardımcın olur hem bebek rıskıyla gelir der hep annem

inşallah degılımdır canım su durumda ama olsam da aldıramyı hıııc dusunmuyorum...bırde utanmadan gunahı benım dıyo...nekadar dusuncesız bır adamla evlenmısım be yaa:2:

neden anlamıyorsun ben anlamadım dogrusu KAZARA adı ustunde yani...ne yanı ben mı ozellıkle ugrastım bu druruma duseyım dıye..ınan su an benden baska benım neler dusundugume cektıgımı bılemez..

tabiki neler çektiğini kimse anlayamaz
özellikle uğraştın demedım ben.
''kazara hamile kalanlara anlam veremıyorum''dedim.

gerçekten de veremıyorum.

canım öncelikle benimde eşim 2 cocuk istemiyor :) zaten istesede bende istemiyorum.. bir cocuk bizim evliliği renklendirdiği kadar ilişkimizi durgunlaştırdı.. Ayrıca msj cekemediğim icin burdan soruyorum.. bi konu açmısın kollarında beyaz lekeler gibi benimde üst kollarımda oldu.. 5 doktor gezdim mantar dediler ama pek mantar gibi gelmiyor.. sen gittin mi birdaha doktora yada gectimi seninkiler.. benimde güneşlendikden sonra cıktı..:( aslında korkuorum altında başka hastalık cıkmasındann.. kusura bakma burası yeri deil belkide ama dediğim gbi mesaj cekme hakkım yok.

ben gıttım canım mantar falan demedı oylesıne bakıp gectı bır ıkı krem verdı ama gunesın etkısı gecınce lekeler de azaladıgı ıcın kullanmadım urunlerı cunku zaten doktor pek ılgılenmedı..kısın sonuyor lekeler ama guneslenınce tekrar gelıyolar ne yazık kı.merak etme bır sey yoktur inşallah cıldın cok kuru ıse ondan da kaynaklanabılır..sana de demsıtı doktor..

tabiki neler çektiğini kimse anlayamaz
özellikle uğraştın demedım ben.
''kazara hamile kalanlara anlam veremıyorum''dedim.

gerçekten de veremıyorum.

arkadasım nesıne anlam veremıyosun??korunupta hamıle kalan cok ınsan var sonucta..ve bunu bızler secmıyoruz ne yazık kı...keske bu durumda olmasaydım...

arkadasım nesıne anlam veremıyosun??korunupta hamıle kalan cok ınsan var sonucta..ve bunu bızler secmıyoruz ne yazık kı...keske bu durumda olmasaydım...

''korunup hamıle kalanlara anlam veremıyorum '' bu lafımın halen arkasındayım.

neyse...allah yardımcın olsun
son durum nedir? eşinle konuştunuz mu durumu?

hala arkasındaysan soyledıklerını dıyecek bır seyım yok malesef..herkesın dusuncelerıne saygı duymak lazım..
10gun gecmedıgı cıcn test yaptıramıyorum.az once konusma gectı ve bencıl kocam hala aynı kararında acab degısmıs olabılır mı dusunmustum ama yanılmısım....test yaptır bır an evvel basımıza ıs cıkmasın dedı bey efendı bende ona kararım belırttım yanı asla aldırmıcamı o da duzenını bozmak ıstıyorsam sen bılırsın dedı...nefret edıyorum...

korunma yöntemleri 100% degildir

ihmal edip sansa birakanlari anlamiyorum bende
ama dogru duzgun korunup hamile kalanlar var azda olsa

bende öceden böyle derdim
taki kızım doğum ben ria taktırmaya gidene kadar
taktırdıktan bir ayn sonra sancıyla doktora gittim kaymış dedi
koskaca bir ay ve kızım 4 aylıktı :53::53:
sancı olmasaydı kaydığını bile anlamıyacaktım
belkide böyle insan çok var
ayrıca doğum kontrol hapıylada hamile kalanı duydum
genelde ilk hapa başlandığı zaman oluyor
nadirde olsa var
ama çoğu insan geri çekilme yöntemiyle korunduğu için
hamile kalıyor bunada kaza diyor halbuki o riski göze almış oluyorlar

Allah Allaah çocuğum yok evli değilim ama dayanamadım kardeşim, niye üstüne gidiliyor konu sahibinin. kadıncağız korunuyormuş işte.korunurken hamile kalan çook kadın var. Hiçbir korunma yöntemi %100 değildir. bu yüzden de hamile olduğunu sanmıyorum ben ama bikaç yöntem birden kullanmanı tavsiye edebilirim. ha bir de sen bilirsin ama daha karnında olup olmadığı belli olmayan bir çocuk için başımıza iş açma diyen eşi ben olsam "yanıma yanaşma da başımıza iş açmayalım" diye bir daha koynuma almazdım :19::19:

ahh konu sahibi burda milletin birsürü ileri geri lafını dinleyecegine önce gidip test yapsaydın.burdaki bazı insanların yorumları adamı deli eder.yok yere bozuk psikolojini daha da kötü yapar.kocana yok yere hakaret edilmiş ne gerek var yani.hamileysen bile bi orta yolu bulunur.burdakilerden yardım bekleme yani....

Eşiniz çocuk istemiyorsa dikkat etsin neden hep kadınlar korunmak zorunda anlamiyorum. Benim esimde kondom kullanmak istemiyorum sen spiral taktir yada iğne yaptir dedi bende canımı niye yakiyim ya kullanirsin yada bana elini suremezsin dedim :)) şimdi kullanmaya başladı hoş onlada hamile kalan var ama

bugun eczaneden aldıgım testımı yaptım ve sonuc negatıf cıktı zaten bır saat sonra falan regl oldum...cok sevındım cunku bulundugum nokta gercekten zordu...bır taraftan bır bebek dıger taraftan cocuk ıstemeyn bır es...ama eger hamıle olsaydım kararım kesındı bosanmayı goze almıstım..neyse o durumlara gelmedık ama ben esımın bır yuzunu daha gormus oldum...
zaten hamıle olasılıgım cok yuksek degıldı, cunku ısı kesınlıkle şansa bırakmamıstık,ama bır arkadasımızıın bahsettıgı gıbı de oyle kalanlar cok var ne yazık kı...
ben yıne de cevap veren arkadaslara tesekur edıyorum..her ne kadar,bır arkadasın da belırtıgı gıbı,canımı sıkan moral bozucu cevaplar gelsede...benı anlamaya calısan veya haksız gorenlere de tesekurler...

ahh konu sahibi burda milletin birsürü ileri geri lafını dinleyecegine önce gidip test yapsaydın.burdaki bazı insanların yorumları adamı deli eder.yok yere bozuk psikolojini daha da kötü yapar.kocana yok yere hakaret edilmiş ne gerek var yani.hamileysen bile bi orta yolu bulunur.burdakilerden yardım bekleme yani....

test yapma gunu gelmemıstı o yuzden yaptırmamıstım...ınan esımı bıraz tanısan orta yolunu bulabıllırısz demezdın ıste bu yuzden ısım zordu...sadece ıkı secenek vardı ya dogurup gıdecektım yada aldırıp gul gıbı gecınecektık:5:ben bırıncı şıkkı secmıstım ama o noktaya gelmedıgıme sevındım dogrusu...

Ben bu erkekleri hiiç ama hiiç anlayamıyorum ya baba olmak nedir ki sanki 9
ay tüm hayatı değişen,en sevdiği şeylerden taviz veren,kusmalarla yaşayan,
başı dönen,bebeğime birşey olmasın diye adımlarına bile dikkat eden,sigara
içiyorsa bırakan ,yaşam standartlarını baştan sona değiştiren,kilolar alan,
çatlak kremleri vs ile uğraşan,doğum sancısı çeken ya da sezeryan dikiş
acısı çeken,göğüs yaralarıyla bebeğini gece-gündüz emzirip uykuyu unutan
onlar mı acaba??
Bence de varsa kesinlikle aldırmamalısın canım ,eğer reddediyorsa da kendi
bilir.Sonra pişman olacaktır.

Ben bu erkekleri hiiç ama hiiç anlayamıyorum ya baba olmak nedir ki sanki 9
ay tüm hayatı değişen,en sevdiği şeylerden taviz veren,kusmalarla yaşayan,
başı dönen,bebeğime birşey olmasın diye adımlarına bile dikkat eden,sigara
içiyorsa bırakan ,yaşam standartlarını baştan sona değiştiren,kilolar alan,
çatlak kremleri vs ile uğraşan,doğum sancısı çeken ya da sezeryan dikiş
acısı çeken,göğüs yaralarıyla bebeğini gece-gündüz emzirip uykuyu unutan
onlar mı acaba??
Bence de varsa kesinlikle aldırmamalısın canım ,eğer reddediyorsa da kendi
bilir.Sonra pişman olacaktır.

aynen canım bu saydıklarını hıc bırının ne oldugunu anlamıyorlar bıle...ben normal dogum yaptım sancıdan bır an cıddı cıddı olucem sandım nasıl kıvrandıgımı o da gordu ama neymıs oglunu elınden alacak anasının karnından dogmamıs:25:utanmıyor bıle bunları soylerken...
cok sukur yok ama olsaydı aldırmıcaktım cekıp gıdecektıp ve asla yuzunu gormıcektı..soyledıgın gıbı ılerıde cook pısman olacaktı ama ıs ısten gectıkten sonra..
bunları duyduktan sonra nasıl ısınıcam ben bılemıyorum..:2:

nasıl ısınıcam demişsin ya zaten en zor kısmı da bu... o unutr bişey olmamaış gibi devame der ama biz öyle değiliz, allah yard olsun...

Back
X