korunmamızda hıc bır hata yoktu cok dıkkatlı davrandık ama gecıktıgı ıcın suphelendım...bın de bır de olsa sans var..en kısa zamanda test yaptırıcam zaten inşallah hamıle degılımdır yoksa sonumuz cok kotu olur..buyuk konusmak ıstemıyorum kesınlıkle ama aldırmayı hıc ama hıc dusunumuyorum..kı oglumu da alabılırsem hıc arkama bakmadan bosanabılırım..cunku esım cok ınatcıdır ve ıkna edebılecegımı hıc sanmıyorum:2:su an ondan o kadar cok nefert edıyorum kı...
boşver canım, bazı erkekler de böyle ahmak oluyorlar. benim eşim de istemiyor 2. çocuk uzun süre ama ben de 2. ve hatta 3. istiyorum. yaşım çok ilerlemeden olması gerek, 30a merdiven dayadım ama anlayan kim! benm eşim de ablaları abii için ölecek dercede sever, kardeşiz der başka bişey demez ama kendi evladına gelince böyle oluyorlar. neden mi? çünkü onlar babalığı kaldırabilecek maneviyata, sabıra, emek vermeye hazır değiller. güya gözü korkuyor ilk çocuktan. sebep maddi de olabilir, manevi olarak yorulmak, eşten uzak kalmak vs.. olabilir. neyse işte, erkekler ve kadınlar cidden çooook farklı oluyorlar.
ana gelince, eğer hamileysen tabiki de bebeğini sakın aldırma. eşin bişey yapamaz merak etme. hatta sen eşine negatif dersin sonra da test hatalıymış alınmaz artık dersin. onu da bu günahtan kurtarmış olursun. tartışmalar biçok evlilikte var, önemli olan, çocuk olduktan sonra ona yansıtmamak ve evde huzursuzluluk çıkarmamak çocuk açısından.
gece gece hiç asabını bozma derim. allahtan hayırlısını dile canım.
Arkadaşımın 7 aylık bebeği var ve adet olmamış test yapmış negatif ve doktorunu aradı emziren kadınlarda bu olurmuş merak etme dedi eğer emziriyorsan belki senınde gecikmen bu yüzdendir bir test yap ve inşallah ve negatiftir
hamileyseniz alllah yardımcınız olsun çok zor.
hamile değilsenizde bu size bir işaret
eşiniz size kendini ispatlamış bu davranışlarıyla
mümkünse birkaç yolla korunun işinizi şansa bırakmayın
Çocuk kararı tek taraflı alınabilecek bi karar değil.
Ortak anlaşılıp hareket edilmeli yoksa ertelenmeli.
2. cocugu istememek onunda kararı neticede dogacak cocugun babasıda o olucak ama acaba hamilemiyim diye suphenizi dile getirdiginizdeki verdigi tepki cok yanlıs fazla sert olmus dogcak cocukta onun cocugu olcak oglumu alırım sen gidersin ne demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?