Evet bende kotu niyet aramadim ama kv dusuncesiz saf degildir bilir boyle seyleri.kotu niyet olmasada bilerek yaptigini dusunuyorumO para zaten sizinmiş. Ayıp yani tatillere gitmeler ev almalar falan. Sonuçta siz tedavi için istiyorsunuz parayı. Kayınvalideniz kötü niyetli gibi gelmedi bana. Düşünemedi heralde sizi aramayı.
Evet aklima geldi oyle soylemek ama esimden gizli ondan korkarak konustugum izlenimi vermek istemedim.yarin birgun yine boyle bisey olursa bak bizim gelin korkuyo esinden onun lafi onemsiz demesin diye dusundumBence kayınvalide düşünememiştir, kasıtlı söylememiştir. Madem eşinizin duymasını istemiyordunuz kayınvalidenize "aradığımı eşime söyleme" deseydiniz.
Cnm soyledim yillardir neler soyledim ama anlamiyo.bu daha neki.tatile gidip bizden yol paralarini bile isteyen insanlar bunlat.esimde gonderiyo.biliyo yalnis oldugunu ama abisine daha dogrusu ailesinden kimseye bisey diyemiyo.Esinin burda sana kizdigi kendisi yerine senin devreye girmen tabiki isteyecek parayi belki baska planlari vardi keske esini bu konuda dinleseydin gercekten onu ezip senin kaynana sikayet etmen hos olmamis bu konuda esinin gonlunu al guzellikle o paraya ihtiyaciniz oldugunu aslinda boyle yapmak istemedigini ama sabrinin tastigini belirt
Evet bende kotu niyet aramadim ama kv dusuncesiz saf degildir bilir boyle seyleri.kotu niyet olmasada bilerek yaptigini dusunuyorum
Ya bide kotu insanlarda degiliz kime ne olsa hemen bi yardim eli uzatiriz.bizi kaale almiyolar.gunah ama gercekten cok gunahsiz o kadar sıkıntıdayken borcunuz olduğu için değil abisi olduğu için bile vermeliydi.
ama o kadar paragöz demek ki.borcunu bile vermek zor geliyor.
allah yardımcınız olsun bir daha işi düşer merak etmeyin.
adam yüzsüz belli ki vermeyecek.bence unutun o parayı başka şekilde o para size döner inşallah
amann boşver canım.zaten herkes iyilerin sırtından geçinirYa bide kotu insanlarda degiliz kime ne olsa hemen bi yardim eli uzatiriz.bizi kaale almiyolar.gunah ama gercekten cok gunah
Aminn canm cok saol dualarin icin.cok zor neyi dusunecegimi sasirdim bide ustune esimle aramiz bozuldu.konusmuyo benle.kolay kolay kusmez kavga etmez tabiri caizse şurdan kalk şuraya otur bile demez.enson istedigim sey onu kirmak.Kayınvalidenle konuşurken eşim seni aradım diye çok kızdı,kavga ettik keşke beni arasaydın annecim de bakalım. Anlaşılır o zaman bilerek yapıp yapmadığı. Bu arada inşallah bu kez tüp bebek tutar ve bir bebişin olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Gercekten oyle ya.iyi oldukca tepemize cikmaya calisiyolar ama biliyorumki omrum boyunca karsilasacagim boyle seylerle cunku esimin vur ensesine al ekmeginiamann boşver canım.zaten herkes iyilerin sırtından geçinir
bu dünya kötülerin
Keske kv kp ile bir aradayken konussaydiniz laf arasinda belki daha etkili olurdu abide yuzsuzmus tup bebegin insallah tutar ama stres yapma Allah buyuk vardir herseyde bir hikmet esinle arani bozma oda en az senin kadar yipranmistir birbirinize destek olun sizin sizden baska kimseniz yokCnm soyledim yillardir neler soyledim ama anlamiyo.bu daha neki.tatile gidip bizden yol paralarini bile isteyen insanlar bunlat.esimde gonderiyo.biliyo yalnis oldugunu ama abisine daha dogrusu ailesinden kimseye bisey diyemiyo.
İnanin durumumuz olsa istemeyiz bunu kvyede soyledim.bu tedavi cok yipratti bizi.esimin maasinin yarisindan cogu kredilere gidiyo ve hepsi tedaviye giden paralar.
Tmm hata ettigimin farkindayim ama bu adimi atmam gerekiyodu.iyimi yaptim kotumu bilmiyorum
Cnm kv kp uzaktalar senede bi sefer gorusuyoruz ama telde konusuyoruz.Keske kv kp ile bir aradayken konussaydiniz laf arasinda belki daha etkili olurdu abide yuzsuzmus tup bebegin insallah tutar ama stres yapma Allah buyuk vardir herseyde bir hikmet esinle arani bozma oda en az senin kadar yipranmistir birbirinize destek olun sizin sizden baska kimseniz yok
Kalbi kirilmistir nankorluk olarak dusunme ama ayni durumda senin kardesin yapmis olsaydi sende ayni tepkiyi verirdin zaten sana mahcup oluyordur yeterince ustune tedavi stresi maddi zorluklar eklenince arada kalmis 7 sene uzun bir sure ama Yarab vermiyorsa vardir bir hikmeti oyle dusun cok ustune dusup stres yapma insallah tez zamanda saglikla bir bebeginiz olur simdi esine git saril op kucaklaCnm kv kp uzaktalar senede bi sefer gorusuyoruz ama telde konusuyoruz.
Konuyuda ben acmadim kv acti daha once iste parani versin dedi.ozmn bende kaynimi ariyim annen boyle soyledi diyim ne dusunur ozmn acaba.
Esimede zaten cok uzulutorum cirpiniyo bnm icin bebek hayalleri kuruyo 7sene olacak evliligimize ogun bugundur cok destek olduk birbirimize.ozellikle o bana cok iyi bakti.
Nankorlukmu yaptim acaba
Yapcak bisey yok cnm sukrediyiruz hamd ediyiruz elimizden geleni yapiyoruz olmayinca olmuyo vardir bi hayir diyoruz.Kalbi kirilmistir nankorluk olarak dusunme ama ayni durumda senin kardesin yapmis olsaydi sende ayni tepkiyi verirdin zaten sana mahcup oluyordur yeterince ustune tedavi stresi maddi zorluklar eklenince arada kalmis 7 sene uzun bir sure ama Yarab vermiyorsa vardir bir hikmeti oyle dusun cok ustune dusup stres yapma insallah tez zamanda saglikla bir bebeginiz olur simdi esine git saril op kucakla
Aminnn rabbim kinsenin emeklerini bosa cikarmasinCanım olan olmuş artık
İnşallah tedaviniz başarılı olur bu sefer de bu kadar şey boşa gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?