eşim,abisi ve kv

Gercekten oyle ya.iyi oldukca tepemize cikmaya calisiyolar ama biliyorumki omrum boyunca karsilasacagim boyle seylerle cunku esimin vur ensesine al ekmegini
yok öyle düşünme hep böyle gitmez.
inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır ve bebeğiniz gelir sonra eşiniz başkalarına kuruş vermez
erkekler bazen sorumluluklarını geç öğreniyor.

Bence kayinvaliden kocan dan habersiz aradığını düşündüğü için kocana bildirmek istemiş ben ii niyet aramadim ama yine sen onu daha ii tanıyorsun kocana gelince ne diyeyim bilemiyorum ama ii yapmış aramissin bence

Öncelikle kalbinizi bozmayın. Bu teferruatları da kafanıza takıp stres yapmayın. Bebeğinize odaklanın. Herşeyin başı stres. Kvnizin niyeti bana kötü gibi gelmedi. Bence düşünememiştir.

O abiye zaten diyecek laf yok. Bırak aldığı parayı geri vermeyi, insan borcu olmasa bile kardeşine destek verir. Para insanları ne hale getiriyor yahu.
Kayınvalideye gelince, bana da kötü niyetli gibi gelmedi. Belki eşinizin "annem söylemedi, abime söylemiyor" diye düşünmesinden çekinip direk ona haber vermiştir. Hani bak ben üzerime düşeni yaptım, abini aradım gibi.
Kulağınıza küpe olmuştur bu, akrabanın ettiğini akrep etmez demezler boşuna. Hele böyle karaktersiz olanından uzak durmak lazım ruh sağlığınız için.
Moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Tedavinizin sonuç vermesini, bebişinize en kısa sürede kavuşmanızı diliyorum.

Zaten annesini ariyacagini soylemissin , ararken madem oyle aramizda kalsin deseydin.
Ben kaynanayi suclu gormedim , ve bilerek yaptiginida dusunmuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…