Eşim ağız şapurtadması iğrenç hareketleri

minnasu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
572
35
118
Diğer
Eşimden çok soğudum onunla yemek yemek istemiyorum ağzını çok fazla şapurtadması su içerken bile yapıyor ve benim bu durumdan rahatsız olduğumu bilmesine rağmen abartıyor ağzını dilini açarak yemek yiyor offf şimdi bile birşeyler yiyor sesi yeri göğü inletiyor...onunla yemek yemek bir işkence..kalbini kırmadan konuşmak istiyorum hergecen gün abartıyor.ne diyim?

Eşimden çok soğudum onunla yemek yemek istemiyorum ağzını çok fazla şapurtadması su içerken bile yapıyor ve benim bu durumdan rahatsız olduğumu bilmesine rağmen abartıyor ağzını dilini açarak yemek yiyor offf şimdi bile birşeyler yiyor sesi yeri göğü inletiyor...onunla yemek yemek bir işkence..kalbini kırmadan konuşmak istiyorum hergecen gün abartıyor.ne diyim?

Ayyy allah sabır versin diyemicem bu derdi başından alaın daha doğru bi dua olcak. En nefret ettiğim şey direk söle siz evilisîniz ya artık ay kırılmasın gücenmesin muhabbetlerini takman gerekmez. Evlilikle bir diil ama bn arkadaşlarıma açık açık sölüyorum öidem buşamıo sizle yemeğe çıkmam die sağolsunlar dinliyorlar umarım anlayışla karşılar

Ayyy allah sabır versin diyemicem bu derdi başından alaın daha doğru bi dua olcak. En nefret ettiğim şey direk söle siz evilisîniz ya artık ay kırılmasın gücenmesin muhabbetlerini takman gerekmez. Evlilikle bir diil ama bn arkadaşlarıma açık açık sölüyorum öidem buşamıo sizle yemeğe çıkmam die sağolsunlar dinliyorlar umarım anlayışla karşılar

Eşim biraz duygusal hemen kırılıyor çocuk gibi(fazla büyük bir çocuk)arkadaş ortamında yapmıyor ama biz başbaşayken özellikle yapıyor .geçen sene bu konuyu açtığımda artık evde yemek yemeyeceğim deyip küstü

DahA önceleri rahatsız etmiyormuydu yemek yeme şekli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyyyyyyyyy En nefret ettigim hareketlerden bir tanesi rahatsiz oldugunu acik acik anlat bence !!!

sürekli aynı seyin olmasımı sınırlerınızı bozdu acaba, düşünüyrumda ben sızın yerınızde dahı olsam nefret edemezdım ya, cunku esıme asıgım,hiçbirseyı batmaz, birbirimizin yanında da rahat olamayacaksak dıye dusunuyorum...evet kızdıgım bır tek corap olayımız var mesela, unutup hep aynı sabıt yere bırakıyor, buna kızıyorum kırlı sepetine at diye, atıyor bazen unutuyor yıne, o evde yokken o corabı sepetın yanında top seklınde gorunce bırden gulumsuyorum,özlediğimi fark ediyorum.... bu yuzden esten tıksınmek tuhaf geldı, tahammulsuzluk asktan olabılır mı? eger oyleyse ne denır bılemedım.....

En sinirimi bozan şey sanırım.
Hele biri yanımda sesli sakız çiğnesin dünyadaki tüm sesler susuyo sanki. Ki bu tipler hep minibüs tramvay gibi yerlerde denk geliyo direk söylüyorum sessiz çiğner misiniz diye ya da ters ters bakıyorum ses kesiliyo.

Dışarda böyle değilse alışkanlık vs değil evim nasılsa rahat yerim diyodur ama sen rahatsız olduğunu söylediğin halde böyle yiyosa önemsemiyo gibi olmuş.

Bence tekrar söyle yanlış anlıyosun herkesin bi'takıntısı vardır benim de bu çok rahatsız oluyorum istemeden azıcık dikkat et de.

Eşim biraz duygusal hemen kırılıyor çocuk gibi(fazla büyük bir çocuk)arkadaş ortamında yapmıyor ama biz başbaşayken özellikle yapıyor .geçen sene bu konuyu açtığımda artık evde yemek yemeyeceğim deyip küstü

iyide farkındamısın burada bir bencillik söz konusu. sen o kırılacak dşye düşünürken yemek yiyemeyen biri oluryorsun oda sadece kırılıp yemiyor. ben olsam yeme evde keyfin biliri ben sana saygılı olcaksam sende bana olcaksın diyip geçerim çok sert ve net mizacım var . bak insanlara değer verince kim olduğu önemli diil tepene çıkıyorlar. kendinde önemlisin ve bunu onlara belli et. sana örnek verdim tatlım arkadaşlarıma söylüyorum dedim ki uzun süredir tanıyorum yada yeni tanıyorum farketmez daha bir kişide ii o zaman bidaha senle yemicem demeedi ve benim yanımda çok dikkat ederler arada kıl kız diye söylenirler ama herkesin yapılmasında hoşanmadığı şeyler vardır ve karşı taraf saygı duymalı çocuk gibi küsmek sen umrumda diilsin ben böyle takılmak istiyorum demek. sonuç.ta sen nasıl onun eşiysen oda senin eşin yahu sen onu düşünürken oda seni düşünmeli. nolcak yani şapırdatmasa hayret bişi. nese benim yöntem sert gelirse şunu dene onun yediği tarzda ye özelliklede onun saygı duyduğu insanlar önünde sana bağrınıcaktır sende onu taklit ettiğini söylersin belki anlar konuş diyemiyorum çünkü denemişsin

siz gıcık oluyorsunuz diye o da daha çok abartıyor değilmi? size karşı yapıyor sizin ona şaka yaptığınızı mı sanıyor acaba bu kadar tiksindiğinizden haberi yok sanırsam .. söyleyin ciddi ciddi dışarıda nasıl dikkat ediyorsa sizinlede dikkat etsin evlenmiş olmanız bu duruma engel değil

offf benim abimde şapırtadıtrdı ben dayanamam buna ama Allahtan bıraktı abim şapırdatmayı çok kötü bir durum. uyarın valla güzelce çünkü sizi çok iyi anlıyorum dayanılcak gibi değil

Bence eşiniz rahatsız olduğunuzun durumun ciddiyetinin farkında değil. Sanırım şaka yapıyorsunuz sanıyor ve sizi kızdırmak istiyor. Bu durumda oturup ciddi ciddi konuşmanız gerek.

12-01-2015 ♥

iyide farkındamısın burada bir bencillik söz konusu. sen o kırılacak dşye düşünürken yemek yiyemeyen biri oluryorsun oda sadece kırılıp yemiyor. ben olsam yeme evde keyfin biliri ben sana saygılı olcaksam sende bana olcaksın diyip geçerim çok sert ve net mizacım var . bak insanlara değer verince kim olduğu önemli diil tepene çıkıyorlar. kendinde önemlisin ve bunu onlara belli et. sana örnek verdim tatlım arkadaşlarıma söylüyorum dedim ki uzun süredir tanıyorum yada yeni tanıyorum farketmez daha bir kişide ii o zaman bidaha senle yemicem demeedi ve benim yanımda çok dikkat ederler arada kıl kız diye söylenirler ama herkesin yapılmasında hoşanmadığı şeyler vardır ve karşı taraf saygı duymalı çocuk gibi küsmek sen umrumda diilsin ben böyle takılmak istiyorum demek. sonuç.ta sen nasıl onun eşiysen oda senin eşin yahu sen onu düşünürken oda seni düşünmeli. nolcak yani şapırdatmasa hayret bişi. nese benim yöntem sert gelirse şunu dene onun yediği tarzda ye özelliklede onun saygı duyduğu insanlar önünde sana bağrınıcaktır sende onu taklit ettiğini söylersin belki anlar konuş diyemiyorum çünkü denemişsin
Evet çok güzel fikir verdin bana deneyeceğim :46:

benimde sinirim çok bozulur ağız şapırdatan biriyle aynı sofrada yemek yerken...

madem bu kadar alıngan eşiniz var şakayla karışık söyleseniz çözüm olur mu ki acaba :44::44::44:

ama insan sevdiğinden bu kadar çok rahatsız olmaz diye düşünüyorum.

sürekli aynı seyin olmasımı sınırlerınızı bozdu acaba, düşünüyrumda ben sızın yerınızde dahı olsam nefret edemezdım ya, cunku esıme asıgım,hiçbirseyı batmaz, birbirimizin yanında da rahat olamayacaksak dıye dusunuyorum...evet kızdıgım bır tek corap olayımız var mesela, unutup hep aynı sabıt yere bırakıyor, buna kızıyorum kırlı sepetine at diye, atıyor bazen unutuyor yıne, o evde yokken o corabı sepetın yanında top seklınde gorunce bırden gulumsuyorum,özlediğimi fark ediyorum.... bu yuzden esten tıksınmek tuhaf geldı, tahammulsuzluk asktan olabılır mı? eger oyleyse ne denır bılemedım.....

:46::46::46:

Yeme o zaman deseydin keşke. Ne kadar ayıp bir şey ya. Bu genel bir görgü kuralıdır. Bence yapma, rahatsız oluyorum şeklinde uyarmalısın. Çok sinir bozucu bir durum gerçekten. Allah sabır versin...

Bu arada konuyu aşk ve sevgiye bağlayan arkadaşlara katılmıyorum.

Ağız şapırdatılması çok rahatsız edici bir şey. Bu rahatlıksa bende eşimin yanımda rahat olmasını istemem açıkçası...

Hiç hoş bir davranış değil. Peki sadece sizinle yerken mi yoksa genel davranışı mı? Saygı duyduğu insanların yanında kendisine hakim olabiliyorsa sizin yanınızda da hakim olabilir.

Ağız şapırtısından tüylerim diken diken olur benim. Yemek falan yiyemem.

Eşiniz artık bu evde yemek yemicem derse "ben zaten yiyemiyorum" deyin, anlasın.

eşimin ailesi komple şapırtatıyor ne kadar çiğneme sesi varsa koro halinde yükseliyor.
aileden gelen eğitim bu küçükken annem bize ağzınızı kapatın , dişinizi kaşığa sürtmeyin, çorbanın ya da yemeğin içinde kaşık bırakmayın , ağzınızı silin vs. şeklinde uyardığı için bizim evde öyle şapırdatan yok.
eşimde kuruyemiş yerken hatır hutur yer bi dönerim ters bakarım o da kıyamam napim burnum tıkalı ağzımdan nefes alabiliyorum diyor( bence alışkanlıktan)
bana da çok batar eşime dedim senin ailenle yemek yerken midem bulanıyor diye . napim elimde değil.
sık sık eşimi bu tarz konularda uyarıyorum uymak zorunda , gerçi eşimin yaptığı pek batmıyor :16:

Evet çok güzel fikir verdin bana deneyeceğim :46:

rica ederim tatlım ben çok takıntılıyım ağız şapırdatılması höpürdetilmesi ve burun çekilmesi asla dayanamadığım şeyler otobüsten indiğimi sofradan kalktığımı ve o insanlarla görüşmediğimi bilirim ve bana acı çektiren rahatsız eden bi durum karşısında asla susmam sonuç ne olursa :)

bu arada bu aşkla alakalı birşey değildir dedemi rahmetli çok severdim ama 83 yaşında ve şaprdattığı için aynı masaya oturmazdım bu insanın midesi takıntıları yada herneyse onla alakalı. sen rahat ol insancıl bir durum sevgiyle alakalı diil :)

başarılı olursanda olmazsanda yaz yeni şeyler türetir deneriz :)

Back
X