• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ailemin hatalarıni bana karşı kullanıyor

zumraeliz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2024
55
27
8
28
Benim ailem biraz kendi kabuğunda yaşar. Yani önceliği kendi düzenleri kendi maddiyatlari. Bana pek destek olmazlar.cocugum oldu Maddi ve manevi çok yanımda olmadilar , benim zoruma gitti tabiki. Eşimle dertlestim hep bu zamn kadar benimle yoldaş olduğunu sanirken bugün gördüm ki ilk sıkıntıda bunu yüzüme vuracak kadar cirkinlesti. Eşimin koyune ailesini ziyarete gittik orda çok değişik davrandı ailesine çok düşkün sürekli onların gözünün içine baktı ben sanki dusmanmisim gibi herşeyde savunmaya geçti.en sonunda da ailesinin yanında valla sana benim ailemin Hayri var senin ailenin Hayri yok dedi sonra dalga geçer gibi babanı arasana bana borç versin diye kinayeli kinayeli konuştu vermediğini bildiği için çok zoruma gitti. Ben ona guvenmistim bu kadar cirkinlesmesi ağrıma gitti.

Benim ailem biraz kendi kabuğunda yaşar. Yani önceliği kendi düzenleri kendi maddiyatlari. Bana pek destek olmazlar.cocugum oldu Maddi ve manevi çok yanımda olmadilar , benim zoruma gitti tabiki. Eşimle dertlestim hep bu zamn kadar benimle yoldaş olduğunu sanirken bugün gördüm ki ilk sıkıntıda bunu yüzüme vuracak kadar cirkinlesti. Eşimin koyune ailesini ziyarete gittik orda çok değişik davrandı ailesine çok düşkün sürekli onların gözünün içine baktı ben sanki dusmanmisim gibi herşeyde savunmaya geçti.en sonunda da ailesinin yanında valla sana benim ailemin Hayri var senin ailenin Hayri yok dedi sonra dalga geçer gibi babanı arasana bana borç versin diye kinayeli kinayeli konuştu vermediğini bildiği için çok zoruma gitti. Ben ona guvenmistim bu kadar cirkinlesmesi ağrıma gitti.
Hayatı en başında eşine anlatarak yapmışsınız bundan sonrası için birseyinizi anlatmayın

Sizde aynısını yapın bastırmaya çalışın bi süre sonra birşey diyemez zaten.

Bu tarz durumlara mahal vermemek için herşeyi koşa koşa gidip anlatmayın. Biraz çizgileriniz olsun . Benim annem şöyle benim babam böyle sen dersen karşıyada o cüreti verirsin. Biraz size ait olan sizde kalsın. At sahibine göre kişnermiş

Sizin yaralarınız kabuk bağlamaz ben söyliyim 😒 eşiniz yaralarınızı size daima hatırlatır ve kanatır.
Her erkek için geçerli değil tabiki bu durum ama sizinki biraz değişik sanırım.. Bi de ulu orta konuşması hayli sıkıcı.

Bir ağzının payını vermeniz lazım gibi geldi bana ki bir daha yapamasın
Kavga ettim zaten . O yaptığını benim anladığım gibi ciddi bişey olarak gormuyo ben mi abartiyorum kim olsa bunu böyle anlamaz mi. Durum kötü yerlere gidiyo dedim inceldigi yerden kopsun farketmez dedi bende anneme gittim kafa dinlemeye sonra geldi aldı ama asla bı pişmanlık bı mahcupluk yok öyle gemileri yakamadigim için geri geldim.

Kavga ettim zaten . O yaptığını benim anladığım gibi ciddi bişey olarak gormuyo ben mi abartiyorum kim olsa bunu böyle anlamaz mi. Durum kötü yerlere gidiyo dedim inceldigi yerden kopsun farketmez dedi bende anneme gittim kafa dinlemeye sonra geldi aldı ama asla bı pişmanlık bı mahcupluk yok öyle gemileri yakamadigim için geri geldim.
Neden gemileri yakamıyorsun boyle bir adama karsi ?

İnsan eşine de anlatmayacaksa kime anlatacak böyle şeyleri 🤷
Erkekler ilk kavgada veya canını yakmak istediğinde bunu hemen kullanıyor malesef günlük tutmak daha iyi yada Allah a konuşmak Allah'a derdini dökmek vs insanlar heran değişip sizi üzebilir

Eşinizi kendi ailenize karşı bildiğiniz doldurmuşsunuz. Böyle yaparsanız düşman olması çok garip değil. Bir kere siz iki yetişkin olarak çocuklarınızın maddi ve manevi ihtiyaçlarından kendinizin sorumlu olduğunu, ailenizin yardım etseler bile bunların mecburiyet değil sadece hediye olduğunu kendiniz kabulleninki eşiniz de kabullensin. Siz dertleşme olarak algılıyorsunuz ama eşinizi ailenize karşı doldurmuş oluyorsunuz.

Eşinizi kendi ailenize karşı bildiğiniz doldurmuşsunuz. Böyle yaparsanız düşman olması çok garip değil. Bir kere siz iki yetişkin çocuklarınızın maddi ve manevi ihtiyaçlarından kendinizin sorumlu olduğunu, ailenizin yardım etseler bile bunların mecburiyet değil sadece hediye olduğunu kendiniz kabulleninki eşiniz de saldırmasın
Zaten bunun farkındayız onlardan bı beklentimiz olduğundan değil manevi olarak da çocuğun bakımında falan annem çok gelip gitmedi o yüzden bu kadar dolduk.

Sizin yaralarınız kabuk bağlamaz ben söyliyim 😒 eşiniz yaralarınızı size daima hatırlatır ve kanatır.
Her erkek için geçerli değil tabiki bu durum ama sizinki biraz değişik sanırım.. Bi de ulu orta konuşması hayli sıkıcı.
Gereckten öyle varsa yoksa kendi ailesi ön planda. Onun ailesi de aksine bize yük olan insanlar düşüncesiz insanlar

Back
X