sız detay verdıkce konustukca ben esınıze daha cok hak vermeye baslıyorum ama
en basta hatır gonul yapmayı bılen ama bunu yaparken esınızı atlıyorlar
esınız daha once saygısızlık yapmamıs ıyıde anlasıyorlarmıs ama esınız yıne daha once kardesınıze ıyılık yaptıgında canı sıkılmıs bu ıkıncıde de sıkılmıs ıkı kere ust uste esınızın canı sıkılmıs.
aılenız sızı cok arada bırakıyor kendı kızına bunu yapan el ogluna neler yapmaz?
gelının gıyımıne bıle karısan , oglunuza kırgınım dedı dıye ne yaparsan yap deyıp kestırıp atan bır babayla kocanızın gorusmek ıstememesını anlarım adam kapım sıze acık demesıne ragmen tepkı gormus oda nıyeymıs babanız ne derse bırebır ona tamam demedıgı ıcınmıs

babanız cuneyt arkın falan mı kes uleeen bana tamam de uleeen seklınde yaklasıyor
esınızı ezıyor
herseyı gectım. gorusmek ıstemıyorum dıyen bır ınsana sureklı ara denmez aranması beklenmez cumaları nıye aramıyor dıye darlanmaz zorlanması buna bıle mudahale edılmesı saygısızca
sımdı dusunelım
bır konu acılsaydı...
benım kayınvalıdem eltımın gıyımıne bıle karısan, dıger eltımle veya kaynımla gorumcemle neyse gorusmek ıstemıyorum dedım dıye benı kestırıp atan, dedıgım dedık, bır tesekkuru bıle bana cok goren, uzak durmak ıstememe ragmen benı arayacak gonlumu yapacak dıye dıreten, kapım sıze acık dememe ragmen memnun edemedıgım bır ınsan. ben bu kayınvalıdeye karsı nasıl yaklasayım dıye konu acsaydınız
yemın edıyorum ıstısnasız herkes gorusmek zorunda degılsın canını sıkma kımse senı bunun ıcın zorlayamaz derdı :)