• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ailemle konuşmak istemiyor

sızde kayınvalıdenızle gorusmek zorunda degılsınız
o da aılenızle gorusmek zorunda degıl
kımse kımseyı de sevmek zorunda degıl
ama esınıze sunu soyleyebılırsınız
burası benımde evım gelecek olan kısı de babam
ben babamı agırlayacagım senden bırsey ıstemıyorum dıyebılırsınız ona bırsey dıyemez

Olması gerektigi gibi guzel saygida kusur etmem esimin benim ailemle ilgili sorunlari var. Buraya sık gelmelerini istemiyor
daha once baska sıkıntılarda olmus bellı bu da son damla olmus bu cok acık
yoksa koca adam bı tesekkur yuzunden kusmez
ama bardagı tasıran son damla olabılır o yuzden kusebılr

hersey zamanında guzeldır esınız yardım etmeyebılırdı- bır arayıp sagol damat demenın nesı zor
esınız bır tesekkur bıle etmedıler ayıp deyınce tamam edıcektık zaten dıye 3 gun sonra dıyorlarsa kocanız haklı demek kı
umursamamıslar

awm ye gırerken hosgeldınız dıyen guvenlıge bıle tesekkur ederım dıyoruz
yardım etmıs bır ınsana nıye tesekkur edılmesın
?
sız kayınvalıdenıze yardım etsenız bır tesekkur bıle etmese
ustune de sıze gelıcem ıllakı ama sen benı arayıp ozellıkle davet edeceksın dese ne dersınız
Ben zaten esime bu konuda hak verdim ama sonrasinda esim kendi kendine kardesimi engelledi bunu duydular cok kizdilar ustune babamida aramiyor hic diye buyutuyolar. Yakininiza gelcek aramayacakmi babani diye baski yapiyor annem bana

Davet ettim babami tabiki kardesim aramis esim acmamis annemlerde aramadilar cok onemsemediler sanirim cok buyuk bisey degil araba buldu onlara sadece
Önemsenmediğini düşünmüş eşiniz . Bence haklı . Aynı şeyi erkeğin ailesi yapmış olsa klasik kayın aile davranışı deriz

Ben zaten esime bu konuda hak verdim ama sonrasinda esim kendi kendine kardesimi engelledi bunu duydular cok kizdilar ustune babamida aramiyor hic diye buyutuyolar. Yakininiza gelcek aramayacakmi babani diye baski yapiyor annem bana
Tam olarak eşinizin neresine hak verdiniz acaba?

İki taraf da kendini fasulye gibi nimetten sayıyor belli

daha once baska sıkıntılarda olmus bellı bu da son damla olmus bu cok acık
yoksa koca adam bı tesekkur yuzunden kusmez
ama bardagı tasıran son damla olabılır o yuzden kusebılr
Esim beni enayi yerine koydular kullanip attilar is olmadan once hergun arayan insanlar iş olunca kayboldular diyor ama benim hatrim icin bile aramayacakmis bunu kaldiramiyorum birazda

esınız kardesınızı durduk yere mı engelledı
bence sızın bılmedıgınız baska bırsey olabılır
ya da unuttugunuz bırsey var mı ıyı dusunun
eger durduk yere engelledıyse evet ayıp etmıs
ama sıze gore onemsız gorunen fakat esınıze gore onem arz eden bırseyde olmus olabılır

babanı aramak zorunda degıl annen bosuna baskı yapmasın
babanı agırlamak hakkın agırla , ama esın babanı aramak zorunda adım atmak zorunda degıl bellıkı gorusmek ıstemıyor hıc zorlama bence

Esim beni enayi yerine koydular kullanip attilar is olmadan once hergun arayan insanlar iş olunca kayboldular diyor ama benim hatrim icin bile aramayacakmis bunu kaldiramiyorum birazda
esın su konuda haklı
araba ıcın aracı olmus satıcıyı elınde tutmus hep ıletısımde kalmıslar ya
esın sunu demek ıstıyor
ben ıslerıne yarayana kadar canım cıcım gulum
benle ıslerı bıtınce bır anda selamı sabahı kesıyorlar
buna alındım dıyor aslında

hanı vardır ya bazıları ısını yaptırana kadar gorusur sonra yok olur aılen bunu yapmıs
ben senı ıyı nıyetlı gordum bence orta yolu bulursun
annen senı zorlayamaz esını senı masa olarak kullanarak ıstedıgını yaptırmaya kalkmasın karısmasın aranızı bozacak
sen babanı agırlayabılırsın sonucta esın hızmet edecek degıl esınde babanla gorusmene karısamaz
senle esınle babanın arasına karısma :) zamana bırak

Ayni gun bi tesekkur edebilirlerdi bu konuda hak verdim sonrasinda yaptigi davranislari kabullenemedim engellemesi hic aramamasi falan
İki gün sonra teşekkür etseler sayılmıyor mu? Hiç hak verecek bir yanı yok kocanızın üzgünüm.

Benim eşim aileme bu şekilde yardım edip teşekkür bekliyorum dese ne teşekkürü yahu evlat olarak görevin o senin derim. Bunu bahane edip küsmeye kalksa küsmeyi öyle bir gösteririm ki ona dünyaya tersten bakar sonrasında. Kendi değerinizi yerin dibine sokuyorsunuz onu anladık da ailelerinize böyle davranılmasına izin vermeyin bari.

İki taraf da kendini fasulye gibi nimetten sayıyor belli
Evet herkes kendi egosunu dusunuyor
esınız kardesınızı durduk yere mı engelledı
bence sızın bılmedıgınız baska bırsey olabılır
ya da unuttugunuz bırsey var mı ıyı dusunun
eger durduk yere engelledıyse evet ayıp etmıs
ama sıze gore onemsız gorunen fakat esınıze gore onem arz eden bırseyde olmus olabılır

babanı aramak zorunda degıl annen bosuna baskı yapmasın
babanı agırlamak hakkın agırla , ama esın babanı aramak zorunda adım atmak zorunda degıl bellıkı gorusmek ıstemıyor hıc zorlama bence
Olaydan 2ay sonra engelledi bi akrabamizin dogumgununu kutladigini farkedince. Ama ben aile baglarina cok onem veririm o kendi akrabalarinada bunu yapiyor kiminle gorusmek istemiyorsa gorusmuyor sosyal biride degil zaten

Ayni gun bi tesekkur edebilirlerdi bu konuda hak verdim sonrasinda yaptigi davranislari kabullenemedim engellemesi hic aramamasi falan
Siz kayın aileye ettiğiniz hizmetlerin karşılığı teşekkür aldınız mı?

Evet herkes kendi egosunu dusunuyor

Olaydan 2ay sonra engelledi bi akrabamizin dogumgununu kutladigini farkedince. Ama ben aile baglarina cok onem veririm o kendi akrabalarinada bunu yapiyor kiminle gorusmek istemiyorsa gorusmuyor sosyal biride degil zaten
Eee o zaman...siz de hala eşime hak verdim diyorsunuz

İki gün sonra teşekkür etseler sayılmıyor mu? Hiç hak verecek bir yanı yok kocanızın üzgünüm.

Benim eşim aileme bu şekilde yardım edip teşekkür bekliyorum dese ne teşekkürü yahu evlat olarak görevin o senin derim. Bunu bahane edip küsmeye kalksa küsmeyi öyle bir gösteririm ki ona dünyaya tersten bakar sonrasında. Kendi değerinizi yerin dibine sokuyorsunuz onu anladık da ailelerinize böyle davranılmasına izin vermeyin bari.
Vermedigim icin ikilemdeyim zaten esimi cok seviyorum ailemide. Herkes insan gibi gecinsin istiyorum. Esimin abarttiginin farkindayim. Eski enerjimi bulamazsin sana sevgimi istiyorsan ailemi say onlarla iyi gecin dedim ama asla kabul ettiremiyorum bu konuda küs kalmamida onemsemiyor ben somurtsam o iki kat

Back
X