Eşim ailemle konuşmak istemiyor

Ben zaten esime bu konuda hak verdim ama sonrasinda esim kendi kendine kardesimi engelledi bunu duydular cok kizdilar ustune babamida aramiyor hic diye buyutuyolar. Yakininiza gelcek aramayacakmi babani diye baski yapiyor annem bana
Anneniz size dikte edecek siz eşinize, diyelim eşiniz aradı ne kıymeti olacak
Anneniz kocanıza ne yapacağını söyleme hakkını nerden buluyor
Siz de kesip atamıyorsunuz iki tarafa da uzatmaları için fırsat sunuyorsunuz

Sorun bu degil aslinda araya mesafe koymaya baslafi diye rahatsiz oldu bizimkiler. Aralari superken 1ay aramazsa sorun yapmiyolardi

Esim aslinda kardesime küstü en cok bizimkilerde onu savundular diye yediremiyor
valla esınız gorusmemek ıcın zıbılyon tane bahane uydurmus
aılenızde gorusmek ıcın ve esınızın ısrarla araması ıcın asırı baskıcı
ben sızın yerınızde olsam ımdat derdım :D
esınıze aılemı ara demeyın
aılenıze benı bunaltmayın dersınız
bence gorusmesınler bosuna huzursuzluk ne gerek var

sızde aılesının yaptıgı yanlısları altdan almak zorunda degılsınız ... sız cok altdan alıyorsanız esımde benım gıbı olsun dıye beklentı ıcıne gırersınız , herkes kendı yaptıgından sorumlu bırde kısısel olarak sınırları korumak onemlı, aılem esım hakkında konusamaz esımde aılem hakkında kucuk hesaplar yapamaz
bu sınırları koruyun derım. en cok sızın basınız agrır arada kalan en cok sıkıntıyı ceker o yuzden ıkı tarafada tavız vermeyın

Anneniz size dikte edecek siz eşinize, diyelim eşiniz aradı ne kıymeti olacak
Anneniz kocanıza ne yapacağını söyleme hakkını nerden buluyor
Siz de kesip atamıyorsunuz iki tarafa da uzatmaları için fırsat sunuyorsunuz
ben olsam sımdıye kadar babama , baba ne cok kafaya taktın aramıyorsa aramasın zorla araması daha mı ıyı kapat konuyu derdım esıme bunu soylemezdım bıle...

esımınde aılem hakkında konusmasına ızın vermezdım bırı esım dıgerı anne babam hepsı benım ,bırtek ben laf soyleyebılırım :KK53:

I ıh yine haklı değil. Normal bir insan her cuma aramaktan sıkıldıysa her cuma aramaktan sıkıldım der, ona göre bir arama sıklığı belirler. Böyle saçma sapan bir şeyden bu kadar saygısızlık yapmaya hakkı yok. Adam leş.
Evet saygisizlik yapmaya hakkı yok bende bunu kendisine anlatmaya calisiyorum beni birazda kotu bilsinler iyi bildilerde noldu bak diyor birde ben icine dustugum durumdan nasil kurtulcam diye buraya konu actim fikrinizi istedim esime hakaret edin diye degil

valla esınız gorusmemek ıcın zıbılyon tane bahane uydurmus
aılenızde gorusmek ıcın ve esınızın ısrarla araması ıcın asırı baskıcı
ben sızın yerınızde olsam ımdat derdım :KK70:
esınıze aılemı ara demeyın
aılenıze benı bunaltmayın dersınız
bence gorusmesınler bosuna huzursuzluk ne gerek var

sızde aılesının yaptıgı yanlısları altdan almak zorunda degılsınız ... sız cok altdan alıyorsanız esımde benım gıbı olsun dıye beklentı ıcıne gırersınız , herkes kendı yaptıgından sorumlu bırde kısısel olarak sınırları korumak onemlı, aılem esım hakkında konusamaz esımde aılem hakkında kucuk hesaplar yapamaz
bu sınırları koruyun derım. en cok sızın basınız agrır arada kalan en cok sıkıntıyı ceker o yuzden ıkı tarafada tavız vermeyın
Tesekkur ederim fikriniz icin. Imdat dedim buraya😄 yarın yine bir ugraş beni bekliyor gercekten icim bunaliyor bu konuda bana hesap sorduklarinda nerdeyse psikolojik destek alma asamasina geldim iki tarafta canım cigerim iyi gecinsinler istiyorum bi anda bozuldu hersey

Hep dilinde bu cumleler ne zaman ara desem soyluyor onlar kocan bizi aramazsa biz oraya gelmeyiz bizimle konusmayan birinin evine nasil gelelim diyorlar esimde bunu biliyor zaten gelmelerini istemiyor ondan surduruyor bunu
aılenızde cok ınat ama kusura bakmayında... orası kocanızın evı degıl ıkınızın evı.
ılla da benı arasın cagırsın dıye dıretmesı benı bıle soguttu aramıcam be dıyesım geldı

buyukler gelıp 2 gun kalıp bırsey olmamıs gıbı davransa esınız kovacak degıl ya
2 gun ıcın surat da asarsa onun ayıbı olur
ıllakı goruseceksınız aılenızle
sızın aılenız gelemezse onun aılesı de gelemez o zaman madem oyle esınıze bunu dersınız kendı bılır

Eşim beni ailemi ara diye darlasa büyük olay çıkartırım çünkü ben ona hiç karışmıyorum. Ailemi incitecek bir davranışta bulunursa misliyle karşılık alır. Onun ailesinin ne suçu var demem aileme hissettirdiği gibi hissettiririm.
Sizde eşinizi bunaltmayın ara diye eğer o size bunu yapmıyorsa.
Ailesinin bi suçu yok iste bende oyle yapsam bu hosuna gider bana saygisizlik dozunu artirir

Tesekkur ederim fikriniz icin. Imdat dedim buraya😄 yarın yine bir ugraş beni bekliyor gercekten icim bunaliyor bu konuda bana hesap sorduklarinda nerdeyse psikolojik destek alma asamasina geldim iki tarafta canım cigerim iyi gecinsinler istiyorum bi anda bozuldu hersey
ıste benımde tuhafıma gıden herkesın bu kadar bencıl olması
herkes kısısel sorunuunu sıze kusarak rahatlıyor stres topu yapıyorlar sızı ozellıkle arada bırakıyorlar, ıkı tarafda yapıyor bunu al bırını vur otekıne durumu

benım babam olsa esımı oglu gıbı gordugu ıcın hayırdır oglum bılmeden yanlısım mı oldu dıye arardı, tesekkur bıle etmedın kırıldım dese esım, kusura bakma dusunememısım tesekkur ederım derdı, bırdaha bırsey ıstemezdı ama kotu de olmaz ınatlasmazdı ılla da benı arayacak da demezdı
annem zaten benı masa olarak kullanamaz asla , sıze nasıl rahat konusabılıyorlar bırı bır kolunuzdan dıgerı dıger kolunuzdan cekıstırıyor

evı ıkı tarafada bırakın ne hallerı varsa gorsunler cıkın bıze gelın agırlayalım sızı :D

12 yıllık evliyiz eşim aileme bi konuda yardimci oldu onlardanda hemen teşekkür bekledi aynı gün aranmadığı icin cok sinirlendi o gün bugundur konuşmuyor aramiyor sormuyor. Yarin babam yasadigimiz sehre is dolayisiyla gelecek asla aramam istemiyorum diyip duruyor bense cok arada kaldim ve utanıyorum rezil olucam lutfen cvp verin siz napardiniz?
Hep bahane bunlar. Eşinizin ailesi öyle herşeye her saniye teşekkür eden insanlar mi?

Babanız aradaki gerginliği anlamış olmalı ki eşinizdende telefon bekliyor. Bir araya geldiklerinde çözülecek belkide durum. Siz eşinizi ikna edemiyorsanız babanızı ikna edin gelmesi konusunda.

aılenızde cok ınat ama kusura bakmayında... orası kocanızın evı degıl ıkınızın evı.
ılla da benı arasın cagırsın dıye dıretmesı benı bıle soguttu aramıcam be dıyesım geldı

buyukler gelıp 2 gun kalıp bırsey olmamıs gıbı davransa esınız kovacak degıl ya
2 gun ıcın surat da asarsa onun ayıbı olur
ıllakı goruseceksınız aılenızle
sızın aılenız gelemezse onun aılesı de gelemez o zaman madem oyle esınıze bunu dersınız kendı bılır
Onun ailesi gelemiyor zaten seneler once geldiler 1sene boyunca bizimle kaldilar hastalik bahanesine. Ben o donem cok yiprandim birdahada gelemediler cocuk dogdu falan zahmet vermek istemediler. Ama esimin bizimkilerle arasi cok iyiydi bu son sacmalikta boyle oldu

Babanız aradaki gerginliği anlamış olmalı ki eşinizdende telefon bekliyor. Bir araya geldiklerinde çözülecek belkide durum. Siz eşinizi ikna edemiyorsanız babanızı ikna edin gelmesi konusunda.
Evet evet yuzlerine asla boyle davranamaz hemen gevsiyor. Babam zaman kalirsa gelicem dedi bence gelir de ama yine konuyu açar bana yok piyasada aramadi beni diye

Evet saygisizlik yapmaya hakkı yok bende bunu kendisine anlatmaya calisiyorum beni birazda kotu bilsinler iyi bildilerde noldu bak diyor birde ben icine dustugum durumdan nasil kurtulcam diye buraya konu actim fikrinizi istedim esime hakaret edin diye degil
Siz içine düştüğünüz durumdan kurtulamazsınız. Ne eşinizin üzerinde hakimiyetiniz ne de gözünde değeriniz var.

Onun ailesi gelemiyor zaten seneler once geldiler 1sene boyunca bizimle kaldilar hastalik bahanesine. Ben o donem cok yiprandim birdahada gelemediler cocuk dogdu falan zahmet vermek istemediler. Ama esimin bizimkilerle arasi cok iyiydi bu son sacmalikta boyle oldu
bu zamana kadar ıyı olan , bırseyden nasıl bu yere gelınebılır ya cok ılgınc... hanı ust uste gelır adam artık yeter der anlarım da
hep ıyı anlasırlardı dıyorsunuz buna cok sasırdım...

ıste benımde tuhafıma gıden herkesın bu kadar bencıl olması
herkes kısısel sorunuunu sıze kusarak rahatlıyor stres topu yapıyorlar sızı ozellıkle arada bırakıyorlar, ıkı tarafda yapıyor bunu al bırını vur otekıne durumu

benım babam olsa esımı oglu gıbı gordugu ıcın hayırdır oglum bılmeden yanlısım mı oldu dıye arardı, tesekkur bıle etmedın kırıldım dese esım, kusura bakma dusunememısım tesekkur ederım derdı, bırdaha bırsey ıstemezdı ama kotu de olmaz ınatlasmazdı ılla da benı arayacak da demezdı
annem zaten benı masa olarak kullanamaz asla , sıze nasıl rahat konusabılıyorlar bırı bır kolunuzdan dıgerı dıger kolunuzdan cekıstırıyor

evı ıkı tarafada bırakın ne hallerı varsa gorsunler cıkın bıze gelın agırlayalım sızı :KK70:
Ya çok tatlısınız🥰durum aynen boyle annem vicdan yaptirmaya calisiyor ayy nasil olur nasil boyle davranir ne kadar ayip cık cık misali. Biz onu boyle bilmezdik falan. Kimseyi arayasim gelmiyor bu yuzden annemin doldurusunada gelmemeye calisiyorum iliskimiz daha cok zarar gorur diye. Kiskanc bi esim var farkindayim beni ailemden kiskaniyor ailemide kardeslerimin eslerinden buda eskiye dayaniyor cocuklugunda bekledigi ilgiyi gorememis

I ıh yine haklı değil. Normal bir insan her cuma aramaktan sıkıldıysa her cuma aramaktan sıkıldım der, ona göre bir arama sıklığı belirler. Böyle saçma sapan bir şeyden bu kadar saygısızlık yapmaya hakkı yok. Adam leş.
Anlamadım ben galiba adam karısının babasıyla anasıyla kardeşiyle görüşmeme kararı almış, sebep şu yada bu, sonuçta görüşmek zorunda değil dimi, kadının anasıda sürekli adama haber yolluyormuş arasında arasın diye, adamın saygısızlığı nedir?

Siz içine düştüğünüz durumdan kurtulamazsınız. Ne eşinizin üzerinde hakimiyetiniz ne de gözünde değeriniz var.
Tesekkur ederim icimi actiniz. Diyorum ya ikili iliskimizde bir sorun yok en saygi duydugu bir lafini ikiletmedigi insanlarin dedigini bile sirf dediler diye yapmaz inadi inat cok kotu bir huy

Back
X