Eşim ailemle konuşmak istemiyor

Yahu tamam birşey hakkında yardım ediliyorsa edilir, teşekkür edilecekse edilir ama merak ediyorum kendi ana babası teşekkür etmedi diye sildi mi hiç onları acaba??

Koca koca insanlarsınız bir teşekkür edilmedi diye dünya onun etrafında dönmüyor bunu hatırlatın eş dediğiniz insana!

Nişanlı iken neden kışkırdınız?
Esimin falso hareketinden dolayı. Nisanliyken hangi aile kizini baska bi sehire nisanlisiyla dogumgunu kutlamasina gonderirki ozellikle yasi 20bile olmayan kizlarini ailemde nisani aticaksin diye baskı yapti bende hem ona hem aileme kiskirdim ve sonuc olarak bayildigim icin acilde actim gozumu

Yahu tamam birşey hakkında yardım ediliyorsa edilir, teşekkür edilecekse edilir ama merak ediyorum kendi ana babası teşekkür etmedi diye sildi mi hiç onları acaba??

Koca koca insanlarsınız bir teşekkür edilmedi diye dünya onun etrafında dönmüyor bunu hatırlatın eş dediğiniz insana!
Hatirlattim tabiki tamam iste beni onemsemeyeni bende onemsemem dusuncesinde beni sevmesinler diyor zaten umrunda degil gibi davraniyor ama onlarida bana sormadan edemiuor

Esimin falso hareketinden dolayı. Nisanliyken hangi aile kizini baska bi sehire nisanlisiyla dogumgunu kutlamasina gonderirki ozellikle yasi 20bile olmayan kizlarini ailemde nisani aticaksin diye baskı yapti bende hem ona hem aileme kiskirdim ve sonuc olarak bayildigim icin acilde actim gozumu
Bi rahatsızlığınız mı var?

12 yıllık evliyiz eşim aileme bi konuda yardimci oldu onlardanda hemen teşekkür bekledi aynı gün aranmadığı icin cok sinirlendi o gün bugundur konuşmuyor aramiyor sormuyor. Yarin babam yasadigimiz sehre is dolayisiyla gelecek asla aramam istemiyorum diyip duruyor bense cok arada kaldim ve utanıyorum rezil olucam lutfen cvp verin siz napardiniz?
Bence eline yılların fırsatı geçmiş siz daha evvel haklı sebeple ailesini istemediyseniz o da gün bugün diyor.
Ya da baban da ayıbının farkında ki eşin aramazsa gelmem diyor. Normalde hep eşiniz mi çağırmış onu.
Arada durmanız taraf tutmanız demek. Eksik parçalar var tam anlamadım.

Hatirlattim tabiki tamam iste beni onemsemeyeni bende onemsemem dusuncesinde beni sevmesinler diyor zaten umrunda degil gibi davraniyor ama onlarida bana sormadan edemiuor
Yapacağınız tek şey onun ailesine anlatıp görüşmeyi kesmek, oturun iki başınıza. Ne alış ne veriş. En çok onun işine gelmeyecek bu durum.

Hayir aglamaktan hayir ayrilmicam diye karsi cikmaktan
aılede kımse normal tepkıler vermıyor ama ya
esınız ayrı telden aılenız ayrı telden sızde sınırlenınce gozlerınızden ates fıskırtıyormussunuz

Yapacağınız tek şey onun ailesine anlatıp görüşmeyi kesmek, oturun iki başınıza. Ne alış ne veriş. En çok onun işine gelmeyecek bu durum.
ama ne desın oglunuz aılemle konusmuyor bende sıze kustum mu desın
esının aılesıyle arasında sorun yoksa durduk yere nıye kotu olsun
bellı mı olur hayat bu esıyle babası bugun kotu yarın ıyı olurlar ondan sonra olan yıne konu sahıbıne olur bosu bosuna es aılesıyle arasını bozmus olur
yanlısı yanlısla duzeltemeyız kı

ama ne desın oglunuz aılemle konusmuyor bende sıze kustum mu desın
esının aılesıyle arasında sorun yoksa durduk yere nıye kotu olsun
bellı mı olur hayat bu esıyle babası bugun kotu yarın ıyı olurlar ondan sonra olan yıne konu sahıbıne olur bosu bosuna es aılesıyle arasını bozmus olur
yanlısı yanlısla duzeltemeyız kı
Yoo, insanlara güzelce anlatacak, ben artık başedemiyorum, bi de böyle yapalım diye.

bir yardım alınca o anda teşekkür etmek en temel nezaket ve görgü kuralıdır.
eşiniz bir link bulup bakın araba diye yollamamış, satıcının başkasıyla anlaşmasını engellemiş ki eminim zarar da etmemişlerdir o alışverişten.
bunun için küs kalmak abartı ama kim olsa lafını sokar.
bir teşekkür etmeyi bu kadar önemsemeyen insan kardeşim olsa ona da mesafemi koyarım.

bir yardım alınca o anda teşekkür etmek en temel nezaket ve görgü kuralıdır.
eşiniz bir link bulup bakın araba diye yollamamış, satıcının başkasıyla anlaşmasını engellemiş ki eminim zarar da etmemişlerdir o alışverişten.
bunun için küs kalmak abartı ama kim olsa lafını sokar.
bir teşekkür etmeyi bu kadar önemsemeyen insan kardeşim olsa ona da mesafemi koyarım.
bende boyle dusunuyorum
baskalarının dogum gunu olunca kutlayıp baskalarına tesekkur etmeyı bılen bana da etsın benım basım kel mı derım yanı bende...
bırde tesekkur ederdık ne var kı dıyen baba ,damat ozellıkle benı arasın davet etsın dıye de beklıyor kocasının nıye arıyım ya demesını de o yuzden normal buluyorum oyleyse boyle...

Yoo, insanlara güzelce anlatacak, ben artık başedemiyorum, bi de böyle yapalım diye.
aılesıyle esı arasında dengeyı kuramayan kocaların yaptıgı hatayı yapmıs konu sahıbı
aılesının sıkayetını esıne ,esının sıkayetını aılesıne soylemıs
esıne dusunemedıler bellıkı ya da senı fazla yakın gorduklerınden sen benım hatırım ıcın yaptın tesekkur ederım canım deyıp opse konuyu kapatsaydı
babasıda damat nıye aramıyor dedıgınde o aramıyorsa sen ara baba , bana nıye soruyorsun deseydı
konu bu yere gelmeyecektı :(

Ben zaten esime bu konuda hak verdim ama sonrasinda esim kendi kendine kardesimi engelledi bunu duydular cok kizdilar ustune babamida aramiyor hic diye buyutuyolar. Yakininiza gelcek aramayacakmi babani diye baski yapiyor annem bana

Yakın zamanda eşim aileme bir hoşluk yaptı. Herkes o kdr teşekkür etti ki, eşim en sonunda “ben bu aileden değil miyim, neden bana teşekkür ediyorlar” dedi.

Yani birşey yaptı diye de illa allamaya pullamaya da gerek yok. Ailenizin samimiyetini zaten bilmiyor mu?

bende boyle dusunuyorum
baskalarının dogum gunu olunca kutlayıp baskalarına tesekkur etmeyı bılen bana da etsın benım basım kel mı derım yanı bende...
bırde tesekkur ederdık ne var kı dıyen baba ,damat ozellıkle benı arasın davet etsın dıye de beklıyor kocasının nıye arıyım ya demesını de o yuzden normal buluyorum oyleyse boyle...

adam bildiğin aracılık yapmış. araştırmış bulmuş. muhtemelen başka benzer rahatsızlıkları da olmuştur bu konuda patlamıştır.
ben de böyle şeylerde teşekkür etmeyenlerin insanı kullandığını düşünüyorum.
kimse kimsenin işini yapmak zorunda değil.
güzel biz söz söylemekse bedava.
alt tarafı sağol oğlum, yorduk seni de, gibi beylik cümleler söylenecek.
kendisi saygı göstermeyen ama kendine her daim saygı bekleyenlere sinir oluyorum.

Yakın zamanda eşim aileme bir hoşluk yaptı. Herkes o kdr teşekkür etti ki, eşim en sonunda “ben bu aileden değil miyim, neden bana teşekkür ediyorlar” dedi.

Yani birşey yaptı diye de illa allamaya pullamaya da gerek yok. Ailenizin samimiyetini zaten bilmiyor mu?

neden ama insan öz çocuğuna, anasına babasına da bir teşekkür etmez mi yardım görünce.
abartmak, günde 40 kere söylemek başka ama 1-2 cümle ile gönül yapmak lazım mutlaka.

Anladigim kadariyla gereksi samimiymis zaten iliski ailenizle. Benm esim babami cenazeden cenazeye isi dusunce arar. Babam da ayni sekilde. Ben cagiracaksam cagiririm babami ne alaka yani damattan neyi beklicek. Ayni sekilde onun ailesi de illa gelinimiz arasin die dusunmez ben de onunkilere cuma mesajidir kandil mesajidir atmam. Beklentiye girmesinler cagirmissiniz gelsin iste

Back
X