Eşim ailemle konuşmak istemiyor

Esiniz cok seviyesizmiş kusura bakmayin da. Araba buldu diye arasalar ne aramasalar ne. Tesekkur için mi yapmış. Saçma saçma işler ayip cidden

Problem konu sahibinde zaten. İki tarafa da tavrını koyamıyor.

Kocam böyle yapsa şöyle yaparım falan yazıyorum konuya sürekli de aynı şey ailem için de geçerli mesela. Abim saçma sapan bi sebepten kocama tavır alıp küsse onun da canına okurum. Kocam da kıymetli çünkü. Abimi boşayamam ama 😂
😄guzel dusuncelerdesin konu tavir koyamamakta degil ailemden uzagim ve onlari cok ozluyorum bana uzak davransinlar istemem kirmayacak sekilde konusmaya calisiyorum sadece ondada etkili olamiyorim. Esim desen o baska dertte suan onu sevdigimden o kadar emin ki affeder unutur nasilsa mantiginda. Cocugum etkilenmesin diye de kavga cikaramiyorum daha fazla yoksa o cigliklar herzaman kopuyorda karsimdaki de cetin ceviz

bellıkı mesajları kacırmıssınız
damat kayınbabasına sıze kapım hep acık ama ben oglunuzla gorusmek ıstemıyorum dedı dıye adam sen nasıl benım lafımın ustune laf soylersın ne olursa olsun tamam demezsın yasının kucuklugune ver dedım ne halın varsa gor demıs kapatmıs restı cekmıs :KK70:
Yoo kaçırmadım direktif vermek doğru değil, savunmuyorum zaten bunu da, tamam demiş ne büyük gaflet ne affedilmez bir kabahat di mi, yukarıda yazdığım onca duygu saçmalığına, damadın aileye yeni gelen gelin ve damadı (her neyse işte) kıskanıp beni daha çok sevmeliler duygu durumundan daha şaşılası bir şey şu o zaman. Asıl sizin damadın ego, bahane, takıntılı halleriyle ilgili kaçırdığınız mesajlar olabilir.

Ya böyle sabır edersin, tutarsın kendini saçma bir şekilde, en olmayacak yerde patlarsın, haklı iken haksız duruma düşersin, öyle bir şey.
hah aynen oyle olmus
ıkı taraf ıcınde aynı sekılde

en ıyısı mesafe , resmıyet ... oh mis

Koca, kardeşin telefonunu açma, engelini kaldırma zahmetine girerse belki olay tatlıya bağlanacak. Ne dersin? Kardeşe kendini ifade etme şansı vermemiş ki adam. Neyini savunuyorsunuz bunun allah aşkına?
Ben kizip rezalet cikardiktan sonra engeli kaldirdi ama kardesimde ben sovmusmuyum ona ne bu ofke diyor bende aramicam onu diyor anneme dedim aralarinda halletsinler ellerinde tlf ben karismiyorum artik dddim

Yoo kaçırmadım direktif vermek doğru değil, savunmuyorum zaten bunu da, tamam demiş ne büyük gaflet ne affedilmez bir kabahat di mi, yukarıda yazdığım onca duygu saçmalığına, damadın aileye yeni gelen gelin ve damadı (her neyse işte) kıskanıp beni daha çok sevmeliler duygu durumundan daha şaşılası bir şey şu o zaman. Asıl sizin damadın ego, bahane, takıntılı halleriyle ilgili kaçırdığınız mesajlar olabilir.
ıkı tarafında hataları var
babasının hıc hatası yokmus tek suclu damatmıs gıbı davranılması haksızlık.

s
😄guzel dusuncelerdesin konu tavir koyamamakta degil ailemden uzagim ve onlari cok ozluyorum bana uzak davransinlar istemem kirmayacak sekilde konusmaya calisiyorum sadece ondada etkili olamiyorim. Esim desen o baska dertte suan onu sevdigimden o kadar emin ki affeder unutur nasilsa mantiginda. Cocugum etkilenmesin diye de kavga cikaramiyorum daha fazla yoksa o cigliklar herzaman kopuyorda karsimdaki de cetin ceviz
Ben hiç bağırıp çağırıp kavga etmem. Ama öyle net bir tavır koyarım ki ortaya hiç bu kadın beni seviyor, aşkımdan ölüyor terkedemez diyemez kocam. Evet çok seviyorum, deli gibi seviyorum ama bana değer verdiği için, kıymetimi bildiği için, üzmediği için. Öyle altı boş bir sevgi değil. Bunlar olmasa saniye durmam. Aynı şeyler eşim için de geçerli. Ben ona kıymet vermesem, el üstünde tutmasam neden beni sevip yanında tutsun?

hah aynen oyle olmus
ıkı taraf ıcınde aynı sekılde

en ıyısı mesafe , resmıyet ... oh mis
Bunun amir versiyonu vardı. Sorun çıkarıp duran bir arkadaşa sabretti sabretti, o arkadaş yüzüne yüzüne hakaret etti sabretti, babasının cenazesinde raporu geç verdi diye tırım tırım etti sonra. Herkesten çok böylesini suçlu bulurum, o haddi veren sensin zaten, kudurttun kudurttun, sonra olmadık yerde saçma sapan mevzu çıkarıyorsun.

Yahu babası aramış gençliğine ver demiş, damat da vermem demiş, konuşmam da konuşmam demiş oğlanı engellemiş. Baba arayı bulmaya çalışıyor, ne demiş ki oğlumu ara özür mü dile demiş? Zaten konu sahibinin ilk yazdığı mesajlara bakarsak çoğul konuşmuş, ailemle konuşmuyor demiş. Damat ; ONLAR da kendilerini değersiz hissetsin demiş, değersiz hissetmeleri için de böyle kendi çapında bişeyler yapıyor işte. Konu sahibi bakıyorum bir mesajda ailemin gelmesini istemiyor yazmış başka mesajda babamı aradı siz gelin, benim oğlunuzla aramda bu mesele dedi bla bla
kimse kimseyle konuşmak zorunda da değil ama bari altını doldursunlar. Başkasının doğum gününü kutluyor diye engel basmış kıskanç herif. Yahu sanane. iki konuyu nasıl bağdaştırdın? Hasta adam ya.

Öfff içim şişti ergen koca tripleri benden bu kadar. Zamanıma yazık.
Allah kimseye caresiz dert vermesin siz okuyarak icinizi sisirdiniz bense bunu yasiyorum. Ben tutarsiz birsey anlatmiyorum insanlarin sorularina gore cevap veriyorum ve her konusmada baska bir detay cikiyor haliyle. Sorulmadan destan olarak basimdan geceni bir cirpida yazsaydim emin olun ben dahil kimse okumak istemezdi. Soru cevap ilerledik yani. Ben beni anlayabilecek objektif insanlarla derdimi paylasmayi tercih ediyorum size tesekkurler hayirli geceler

Bunun amir versiyonu vardı. Sorun çıkarıp duran bir arkadaşa sabretti sabretti, o arkadaş yüzüne yüzüne hakaret etti sabretti, babasının cenazesinde raporu geç verdi diye tırım tırım etti sonra. Herkesten çok böylesini suçlu bulurum, o haddi veren sensin zaten, kudurttun kudurttun, sonra olmadık yerde saçma sapan mevzu çıkarıyorsun.
dogru o noktaya getırmemek gerek
aslında ınsanlar bırıyle sorunu varsa acıkca konusabılmelıler su konudakı konusman tavrın benı kırdı dıyebılmelı
ınsanlar bırbırını dınleyebılmelı ve cozebılmelıler
mesafe koymak ısteyen yıne koysun ama ıkı tarafta cozum odaklı olsun
resmen mıllet bırbırıyle sidik yarıstırıyor
al bırını vur otekıne durumu

ıkı tarafında hataları var
babasının hıc hatası yokmus tek suclu damatmıs gıbı davranılması haksızlık.
Hayır var, mesela babasının cuma arama beklentisi de saçma ama bunun da geri bildirimi küsme, cezalandırma olmamalı sadece bunu söylüyorum.
Gerçekten son mesajımdı konu sahibiyle de iyi gecelerleştik=)

Size de iyi geceler P Papatya010 en kötü derdiniz bu olsun ne diyeyim.

dogru o noktaya getırmemek gerek
aslında ınsanlar bırıyle sorunu varsa acıkca konusabılmelıler su konudakı konusman tavrın benı kırdı dıyebılmelı
ınsanlar bırbırını dınleyebılmelı ve cozebılmelıler
mesafe koymak ısteyen yıne koysun ama ıkı tarafta cozum odaklı olsun
resmen mıllet bırbırıyle sidik yarıstırıyor
al bırını vur otekıne durumu
Evet kesinlikle oyle bende kimle sorun yasiyosam icimde tutmam paylasirim. Ama bu aileme cok geliyor. Direk olayi farkli bicimde ele aliyorlar cok fevrisin konusurken kendini bir seyret sasirirsin vs.. dedigime odaklanmiyorlar farkli sekilde bastiriuorlar

Valla ben görümceme bana teşekkür etmedi diye küsersem kocam bi zahmet gelip ağzıma mıçsın. Saçmalıyorum, fazla şımarmışım demektir.

En başta da yazdım, aile benim için önemli. Kocamın ailesi de önemli, kendi ailem de önemli. Sevmeyebiliriz sorun yok ama asgari müşterekte anlaşmak zorundayız. Bu kadar birey birey takılamam ben. Hayat sadece kendimizi düşünmememiz gereken bir yolculuk çünkü. Ben istemiyorum, ben yapmıyorum, benim kararım diyemem. Çünkü evet ben önemliyim ama benimle birlikte hayatı paylaşan insanlar da önemli. Sadece ben değilim önemli olan, dünya benim etrafımda dönmüyor bunun farkındayım. Aile ilişkileri önemli. Evet biz küçük minik bir aileyiz ama geniş ailemizi böyle saçma sapan sebeplerden hayatımızdan çıkartmamalıyız.
Oy benim güzel arkadaşım oy dediğin hemen herşeyde haklısın
Ailesi olmayanın eksiği çok olur
Benim ailem de eşimin ailesi de canım eşimin güzel kalbide benim için çok değerli
Ben yalnızca kendimi düşünürüm kocamı incitmek önemli değildir benim için gibi mi geldi sana, öyle değil, kendimden örnekle gidiyorum yine şimdi ben bu görümceyle onun bunun lafına he deyip görüşmeye devam etsem kendime saygımı yitirecem bir susacam iki konuşacam kırılacam kızacam e ne oldu eşime bir ona bir buna üzül stres sıkıntı huzur kalmayacak bu daha mı iyi, böyle olunca eşimi düşünmüş de olmuyor muyum
Aile ilişkileri birilerinin dürtmesiyle zorlamasıyla lafımın üstüne laf edilemez demesiyle hatırla gönülle ilerlemez bir yerde çok daha hasarlı olacak şekilde patlar

Evet kesinlikle oyle bende kimle sorun yasiyosam icimde tutmam paylasirim. Ama bu aileme cok geliyor. Direk olayi farkli bicimde ele aliyorlar cok fevrisin konusurken kendini bir seyret sasirirsin vs.. dedigime odaklanmiyorlar farkli sekilde bastiriuorlar
sıze karsı da davranıslarının baskın oldugu bellı zaten
:(
ıkı taraflada cozemeyecegınız bellı zaten elınızden bırsey gelmez kımsenın kahrını cekmeyın kalan sabrınızı cocugunuza verın bosverın gercekten hıc kafanızı yordugunuza degmez

kendı aralarında halletsınler benı ılgılendırmez der cekılırsınız :)
hepsı kocaman ınsan el ele tutusturup hadı barısın demek zaten olmaz akısına bırakın

Hayır var, mesela babasının cuma arama beklentisi de saçma ama bunun da geri bildirimi küsme, cezalandırma olmamalı sadece bunu söylüyorum.

Aile sorunlari benim icin kotu gercekten cunku herkes birbiriyle iyi gecinsin isterim elimden geleni de yapardim bu kez ise yaramasa da.. allah oncelikle saglik versin tabi de herseyin bi cozumu var🤲🏻

Oy benim güzel arkadaşım oy dediğin hemen herşeyde haklısın
Ailesi olmayanın eksiği çok olur
Benim ailem de eşimin ailesi de canım eşimin güzel kalbide benim için çok değerli
Ben yalnızca kendimi düşünürüm kocamı incitmek önemli değildir benim için gibi mi geldi sana, öyle değil, kendimden örnekle gidiyorum yine şimdi ben bu görümceyle onun bunun lafına he deyip görüşmeye devam etsem kendime saygımı yitirecem bir susacam iki konuşacam kırılacam kızacam e ne oldu eşime bir ona bir buna üzül stres sıkıntı huzur kalmayacak bu daha mı iyi, böyle olunca eşimi düşünmüş de olmuyor muyum
Aile ilişkileri birilerinin dürtmesiyle zorlamasıyla lafımın üstüne laf edilemez demesiyle hatırla gönülle ilerlemez bir yerde çok daha hasarlı olacak şekilde patlar
bırde tek bır kısının ıyı olmayı ıstemesıyle olmaz karsılıklı ıstenmesı lazım
ben hep altdan alayım esımın hatırı ıcın
ama karsı taraf hatır gonul bılmesın
aılenın tek enayısı ben mıyım
aaa resmen konu sahıbının kocasıyla aynı cumleyı kurdum
demek kı adam bunu demek zorunda kalmıs :KK70:

bana deselerkı ölümlü dunya,esının aılesı onun hatırı ,buyuktur sen kucuksun
derım kı olum tek ona mı tek o mu buyuk ? ya ben ? hosgoru saygı karsılıklıdır bana nasıl gelırsen bende sana oyle gelırım

Aile sorunlari benim icin kotu gercekten cunku herkes birbiriyle iyi gecinsin isterim elimden geleni de yapardim bu kez ise yaramasa da.. allah oncelikle saglik versin tabi de herseyin bi cozumu var
sıze karsı da davranıslarının baskın oldugu bellı zaten
:KK43:
ıkı taraflada cozemeyecegınız bellı zaten elınızden bırsey gelmez kımsenın kahrını cekmeyın kalan sabrınızı cocugunuza verın bosverın gercekten hıc kafanızı yordugunuza degmez

kendı aralarında halletsınler benı ılgılendırmez der cekılırsınız :)
hepsı kocaman ınsan el ele tutusturup hadı barısın demek zaten olmaz akısına bırakın
Evet hani bazilari bosanmanin esprisini yapti burada okumussunuzdur buda cozum degil ki gercekten baskin karakterli bi ailem var esimin bana sundugu ozgurlugu seviyorum baba evinde boyle olmazdi

ACAFEA59-B32C-4A90-9D98-E1C5DB469459.webp

Ay üyeler birbirine girdi burada, damatçılar ve babacılar olarak 2 grup oluştu :bicak:

Aile sorunlari benim icin kotu gercekten cunku herkes birbiriyle iyi gecinsin isterim elimden geleni de yapardim bu kez ise yaramasa da.. allah oncelikle saglik versin tabi de herseyin bi cozumu var

Evet hani bazilari bosanmanin esprisini yapti burada okumussunuzdur buda cozum degil ki gercekten baskin karakterli bi ailem var esimin bana sundugu ozgurlugu seviyorum baba evinde boyle olmazdi
ya yok bu konuyla bosanılır mı hıc ıncır cekırdegını doldurmayacak mesele

Back
X