Eşim ailemle konuşmak istemiyor

ya yok bu konuyla bosanılır mı hıc ıncır cekırdegını doldurmayacak mesele
Aynen oyle aslinda sunu sormaliymisim annemin dirdirindan nasil kaçarım😄. Cok sukur evliligimde sorun yok bu konuyla basa cikamadım careyi sizlerde aradim kimi kızdı bana kimi hak verdi kizanlari anlayamadim nerdeyse adimi kemalim yapmaza cikaracaklardi😄

bırde tek bır kısının ıyı olmayı ıstemesıyle olmaz karsılıklı ıstenmesı lazım
ben hep altdan alayım esımın hatırı ıcın
ama karsı taraf hatır gonul bılmesın
aılenın tek enayısı ben mıyım
aaa resmen konu sahıbının kocasıyla aynı cumleyı kurdum
demek kı adam bunu demek zorunda kalmıs :KK70:

bana deselerkı ölümlü dunya,esının aılesı onun hatırı ,buyuktur sen kucuksun
derım kı olum tek ona mı tek o mu buyuk ? ya ben ? hosgoru saygı karsılıklıdır bana nasıl gelırsen bende sana oyle gelırım
Biz seninle daha öncede bu kadar hemfikir miydik ya

Aynen oyle aslinda sunu sormaliymisim annemin dirdirindan nasil kaçarım😄. Cok sukur evliligimde sorun yok bu konuyla basa cikamadım careyi sizlerde aradim kimi kızdı bana kimi hak verdi kizanlari anlayamadim nerdeyse adimi kemalim yapmaza cikaracaklardi😄
aslında sız ıkı tarafında hatalı ve bazı noktalarda haklı oldugunu bılıyorsunuz o yuzden ne yapacagınızı bılemıyorsunuz aılenızın huyu yanlısını da goruyorsunuz esınızın ınadınıda
en ıyısı ölü taklıdı yapmak
aılenız sıze bu kadar ısrarcı olmasa bu denlı bunalmazdınız burası bır gercek bır salsınlar sızı ummedı muhammed askına ya

Aile sorunlari benim icin kotu gercekten cunku herkes birbiriyle iyi gecinsin isterim elimden geleni de yapardim bu kez ise yaramasa da.. allah oncelikle saglik versin tabi de herseyin bi cozumu var

Evet hani bazilari bosanmanin esprisini yapti burada okumussunuzdur buda cozum degil ki gercekten baskin karakterli bi ailem var esimin bana sundugu ozgurlugu seviyorum baba evinde boyle olmazdi
Sizin hatanız da bu işte, koca insanlar iyi geçinsin diye siz niye birşey yapıyorsunuz
Siz kocanızla iyi geçinin diye aileniz mi uğraşıyor
Siz ailenizle iyi geçinin diye kocanız mı uğraşıyor
Bunlar ikili ilişkiler siz kendinize çocuğunuza baksanıza

aslında sız ıkı tarafında hatalı ve bazı noktalarda haklı oldugunu bılıyorsunuz o yuzden ne yapacagınızı bılemıyorsunuz aılenızın huyu yanlısını da goruyorsunuz esınızın ınadınıda
en ıyısı ölü taklıdı yapmak
aılenız sıze bu kadar ısrarcı olmasa bu denlı bunalmazdınız burası bır gercek bır salsınlar sızı ummedı muhammed askına ya
Hay siz cok yasayın sanki beni tanır gibi konustunuz kesinlikle olay bu israrci olmasalar ben takmicam bu meseleyi o yuzden arar arar diye gecistiriyordum bunca zaman ama iki gundur mevzu degisti sıkıştırılıyorum bende ölü taklidi yapiyorum gercekten onlarda buna sasiyorlar herzaman arayan kiz az ariyor ve az konusuyor diyorlar

Oy benim güzel arkadaşım oy dediğin hemen herşeyde haklısın
Ailesi olmayanın eksiği çok olur
Benim ailem de eşimin ailesi de canım eşimin güzel kalbide benim için çok değerli
Ben yalnızca kendimi düşünürüm kocamı incitmek önemli değildir benim için gibi mi geldi sana, öyle değil, kendimden örnekle gidiyorum yine şimdi ben bu görümceyle onun bunun lafına he deyip görüşmeye devam etsem kendime saygımı yitirecem bir susacam iki konuşacam kırılacam kızacam e ne oldu eşime bir ona bir buna üzül stres sıkıntı huzur kalmayacak bu daha mı iyi, böyle olunca eşimi düşünmüş de olmuyor muyum
Aile ilişkileri birilerinin dürtmesiyle zorlamasıyla lafımın üstüne laf edilemez demesiyle hatırla gönülle ilerlemez bir yerde çok daha hasarlı olacak şekilde patlar
Ama ben sürekli görüşülen can ciğer kuzu sarması olunan bir ilişkiden bahsetmiyorum ki. Sadece küslüğün olmadığı bir ilişkiden bahsediyorum. Küslük benim çok rahatsız olduğum ve fazla pasif agresif bulduğum bir tepki biçimi. Zaten kayınbirader ve enişte farklı şehirdeler bu konuda, ne kadar sıkı fıkı biriktirip patlayacak ilişkileri olabilir ki?

Ömrümde kimseye küsmüş değilim kaldı ki eşimin ailesinden birine küsecem. Koyarım mesafemi, gerektiğinde bir araya gelir merhaba der hal hatır sorarım olur biter. Çok zarar veren bir şey yapıldıysa ayrı mesele tabi, ama sırf görüşmek istemiyorum canım öyle istiyor diye de kimseye küsüp hayat arkadaşım dediğim insanı huzursuz etmem, ailesine karşı mahcup etmem.

Sizin hatanız da bu işte, koca insanlar iyi geçinsin diye siz niye birşey yapıyorsunuz
Siz kocanızla iyi geçinin diye aileniz mi uğraşıyor
Siz ailenizle iyi geçinin diye kocanız mı uğraşıyor
Bunlar ikili ilişkiler siz kendinize çocuğunuza baksanıza
Evet olmasi gereken bu sanirim tesekkur ederim bende ayni bizimkiler gibi fazla taktim bu konuya farkinda olmadan

Evet olmasi gereken bu sanirim tesekkur ederim bende ayni bizimkiler gibi fazla taktim bu konuya farkinda olmadan
ya kımse evınde huzursuzluk olsun eslerle aıleler arasında gerılım olsun ıstemez kı
ama ınsanın oldugu yerde sorunun olmaması ımkansız
ıcınız rahat olsun konu sızınle alakalı degıl en azından :)

Ama ben sürekli görüşülen can ciğer kuzu sarması olunan bir ilişkiden bahsetmiyorum ki. Sadece küslüğün olmadığı bir ilişkiden bahsediyorum. Küslük benim çok rahatsız olduğum ve fazla pasif agresif bulduğum bir tepki biçimi. Zaten kayınbirader ve enişte farklı şehirdeler bu konuda, ne kadar sıkı fıkı biriktirip patlayacak ilişkileri olabilir ki?

Ömrümde kimseye küsmüş değilim kaldı ki eşimin ailesinden birine küsecem. Koyarım mesafemi, gerektiğinde bir araya gelir merhaba der hal hatır sorarım olur biter. Çok zarar veren bir şey yapıldıysa ayrı mesele tabi, ama sırf görüşmek istemiyorum canım öyle istiyor diye de kimseye küsüp hayat arkadaşım dediğim insanı huzursuz etmem, ailesine karşı mahcup etmem.
👏👏👏👏ondan istegim bu ama o boyle dusunemiuor iste kimse sana git sarmas dolas ol demiyor konusman gerektigi kadar konus diyorum yok anlamiyor

ya kımse evınde huzursuzluk olsun eslerle aıleler arasında gerılım olsun ıstemez kı
ama ınsanın oldugu yerde sorunun olmaması ımkansız
ıcınız rahat olsun konu sızınle alakalı degıl en azından :)
Evet Allahtan konu ben degilim ama yarin bi bombaya hazir olmam gerekecek annem acimayacak bana bam bam cakicak laflari

👏👏👏👏ondan istegim bu ama o boyle dusunemiuor iste kimse sana git sarmas dolas ol demiyor konusman gerektigi kadar konus diyorum yok anlamiyor
babanız her cuma aramasını bekledıgı ıcın olabılır mı :)
esınız mesafelı gorusmek ıstese babanız o mesafeyı koruyamayacak gıbı
sıze kapım acık demesıne ragmen hos tutamadı ya babanızın gonlunu
her cuma her cuma aramasını bekledıler ya... belkıde ondan

Her cuma degil ya eskiden aradigi kadar iste ama evet babam korumayabilir o mesafeyi hicbisey olmamis gibi davranmaya baslar bi zaman sonra

Valla varya hakkinizi helal edin bu gece ruyanizda bu olayi gorursunuz kesin😅goren olursa sabah yazsın kac saattir laf anlatiyoruz birbirimize gicik ettiysem affola😘

Her cuma degil ya eskiden aradigi kadar iste ama evet babam korumayabilir o mesafeyi hicbisey olmamis gibi davranmaya baslar bi zaman sonra
ya ıste... o yuzden yadırgamamak gerek bazı seylerı
zaten babam gelse bıze esım surat asmaz dedınız... babanıza terbıyesızlık yapacak bırı degıl zaten babanıza sıze kapım acıkda demıs ... ama telde gorusmek ıstemıyor olabılır yanı ;)

Valla varya hakkinizi helal edin bu gece ruyanizda bu olayi gorursunuz kesin😅goren olursa sabah yazsın kac saattir laf anlatiyoruz birbirimize gicik ettiysem affola😘
ayy askolsun ne gıcık etmesı asıl yardımımız dokunamadı ,el elde bas basta oturduk oyle, ne tarafa donsek bır sıkıntı care olamadık...

ayy askolsun ne gıcık etmesı asıl yardımımız dokunamadı ,el elde bas basta oturduk oyle, ne tarafa donsek bır sıkıntı care olamadık...
Herkes baska birsey soyledi ama benim cikardigim mesaj akisina birakmak eger aramadi diye kizarlarsa hala beni bu olayin disinda tutun ondan bi adim gelene kadar bu konuyu kapatin demek olacak

konudaki teşekkür edilmedi diye kp re küsen kayınçoyu engelleyen kocayı haklı bulanlarda ne bileyim😎
çocuk gibi önüne gelene küsmüş adam..

Back
X