Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlaşmalı boşanmayın bu tarz bir adamdanKavga gurultu patirti derken 13 aylik cocukla geldim baba evine. Cekismeli Bosanma davasi actim yazliga gittim esyalari zaten hepsini biz aldik cocuk sende ben esya almicam diyen adam anasi ablasi girmis once sonra spotcuya anahtar verilmis adam toplamis satmis. Kiyafetlerimizi bile vermiyolar cocugun da benim de hicbi seyimiz yok. Evde kiralik yaziyo bombos. Spotcuyu buldum ama satilmis esyalar. Gorumcemle kalıyormuş benimki o da bosandi zira. Esyalarin yarisi ona gitmis klimami gorumce takmis evine.Sikayet ettim esler arasi hirsizlik olmuyormuş ceza almiyo. Dava acilcak 3 aydir cok yıprandım avukata bi ton para verdim adam evli 2 cocuklu bi de hacı yani o da bana ikinci esi olmami imam nikahli ev acip bakmayi teklif etti. Hayalindeki tipmisim. Birinden kurtulmadan oteki basladi. Bu ne curret diyip kafalari kiriyorum. Esim de avukat bari onla anlasmali bosanayim diyorum daha ilk durusma olmadi. Ama esyalarimi satmis pisligin teki yanina kalmasini da istemiyorum. Uzatmak istemiyorum yazlik kiyafetlerle kalakaldil vermiyolar da cocugumun benim esyalari belki attilar yaktilar. Rezil aç insanlar. Benim avukatta boyle yaptı lanet olsun ya kimsenin 2. Esi olmuycam tabiki allah korusun. Iyice tiksindim erkeklerden. Naayim simdi 3 4 yil cekismeli mi gideyim yoksa bosani cekileyim mi ama esim ohh hicbi sey vermedim nafaka ziynet dahil basimdan attim diycek ona yariycak anlasmali olursa. Napayim
kurtulmuşsuun böyle bir pislikten ve ailesinden her şeyin en iyisi olur bir gün üzülmeKavga gurultu patirti derken 13 aylik cocukla geldim baba evine. Cekismeli Bosanma davasi actim yazliga gittim esyalari zaten hepsini biz aldik cocuk sende ben esya almicam diyen adam anasi ablasi girmis once sonra spotcuya anahtar verilmis adam toplamis satmis. Kiyafetlerimizi bile vermiyolar cocugun da benim de hicbi seyimiz yok. Evde kiralik yaziyo bombos. Spotcuyu buldum ama satilmis esyalar. Gorumcemle kalıyormuş benimki o da bosandi zira. Esyalarin yarisi ona gitmis klimami gorumce takmis evine.Sikayet ettim esler arasi hirsizlik olmuyormuş ceza almiyo. Dava acilcak 3 aydir cok yıprandım avukata bi ton para verdim adam evli 2 cocuklu bi de hacı yani o da bana ikinci esi olmami imam nikahli ev acip bakmayi teklif etti. Hayalindeki tipmisim. Birinden kurtulmadan oteki basladi. Bu ne curret diyip kafalari kiriyorum. Esim de avukat bari onla anlasmali bosanayim diyorum daha ilk durusma olmadi. Ama esyalarimi satmis pisligin teki yanina kalmasini da istemiyorum. Uzatmak istemiyorum yazlik kiyafetlerle kalakaldil vermiyolar da cocugumun benim esyalari belki attilar yaktilar. Rezil aç insanlar. Benim avukatta boyle yaptı lanet olsun ya kimsenin 2. Esi olmuycam tabiki allah korusun. Iyice tiksindim erkeklerden. Naayim simdi 3 4 yil cekismeli mi gideyim yoksa bosani cekileyim mi ama esim ohh hicbi sey vermedim nafaka ziynet dahil basimdan attim diycek ona yariycak anlasmali olursa. Napayim
Kabul edersem sartlari yerine getiri ekonomik sıkıntı cekmiycekmisim ailemi biliyo burasi kucuk yer arkadasimin komsusuÇok geçmiş olsun eşiniz iğrenç bir insanmış. Yalnız ben avukatın ne cürretle kapanacaksın, gece aramayacaksın dediğini anlamadım.
Yani neye dayanarak böyle bir kelime kullandı?
Kesinlikle cok dogru soyluyosunuz. Esim de avukatti zaten isin icinde olup bildigi için bosaltmis ve suc duyurusunda bulunmama ragmen ceza almadi. Esler arasi hirsizlgeçmiş olsun kesinlikle kendine çok düzgün iyi bir avukat bul ve bu yaptıkları için klima takmış görümcen ve kocan eşyalarınızı gasp etmiş dava aç ama sakın kocanın yanına bırakma bunları nafakanı da al tazmınat davasıda aç paranıda al neden yanına kalsın yada mesela hızlı şekilde bugun bosansan diyelim hayatında boşanmanı bekleyen bir erkekmi var ayrı yaşıyorsun bırak kağıt üstünde evli kal başka kadınlar yiyeceğine çocugun yesin adamın parasını hiç bieysenden vazgecme ilerde pişman olursunn Allah yardımcın olsun dua et çocugunun yanında ol namusunla yaşadığın surece kimse sna bişey yapamaz erkekler hep aynı kötü zamanda belli oluyor gerçek yüzleri
Ben de oyle dusunuyorum esya icin nakliyat parasi verme sat yardim ederiz demislerdir anasi ve catlak ablasi. Anlasmali bosanayim gitsin mi diyosunuzÇocuğunun kıyafetine bile göz diken bi baba çok iğrenç gerçekten ama bence bu akılları o görümcen kaynanan vermiştir senim safta onların peşine takılmıştır. Bence biran önce kurtulmaya bak bu insanlardan hayatını kurman gerek evladın için
Insallah oyle olur herkes kurtulmussun diyo ama oln oldu cocuguma ve bana rabbim onlari da tez zamanda beter etsinkurtulmuşsuun böyle bir pislikten ve ailesinden her şeyin en iyisi olur bir gün üzülme
En güzeli bu zaten aile ayarsız baksana upraştırırlar allah göstermesin bu kadar alçalan insan iftira da atmaya kalkar senin yerinde olsam hiç uğraşmam bak ne güzel ailen yanında geç onların yanına bul bi iş kendince yapabileceğin rabbine güven gerisi çok kolay. Hiç geçim endişesine kapılma inan bana sen yüreğini iyi tuttuğun sürece ve rabbine güvendiğin sürece herşey ömrüne yığılır.Kabul edersem sartlari yerine getiri ekonomik sıkıntı cekmiycekmisim ailemi biliyo burasi kucuk yer arkadasimin komsusu
Kesinlikle cok dogru soyluyosunuz. Esim de avukatti zaten isin icinde olup bildigi için bosaltmis ve suc duyurusunda bulunmama ragmen ceza almadi. Esler arasi hirsizl
Ben de oyle dusunuyorum esya icin nakliyat parasi verme sat yardim ederiz demislerdir anasi ve catlak ablasi. Anlasmali bosanayim gitsin mi diyosunuz
Amin cok sagolunallah yardımcınız olsun diyecek cümle bulamadım
![]()
Evet bazen boyle dusunuyorum o igrenc aileden kurtuldum en azindan bosa git bulsun belasini diyorum ama cok cektim evliligimde ve hamileligimde bu surecte de pes etmesem rezil olsa diyorum allahim beni hayirlisi neyse o yola cevitsinEn güzeli bu zaten aile ayarsız baksana upraştırırlar allah göstermesin bu kadar alçalan insan iftira da atmaya kalkar senin yerinde olsam hiç uğraşmam bak ne güzel ailen yanında geç onların yanına bul bi iş kendince yapabileceğin rabbine güven gerisi çok kolay. Hiç geçim endişesine kapılma inan bana sen yüreğini iyi tuttuğun sürece ve rabbine güvendiğin sürece herşey ömrüne yığılır.
merak etme cnm benim yaradan hiç birşeyi yanına bırakmaz çektiğin kadar çektirir emin ol.Evet bazen boyle dusunuyorum o igrenc aileden kurtuldum en azindan bosa git bulsun belasini diyorum ama cok cektim evliligimde ve hamileligimde bu surecte de pes etmesem rezil olsa diyorum allahim beni hayirlisi neyse o yola cevitsin
Evet bazen boyle dusunuyorum o igrenc aileden kurtuldum en azindan bosa git bulsun belasini diyorum ama cok cektim evliligimde ve hamileligimde bu surecte de pes etmesem rezil olsa diyorum allahim beni hayirlisi neyse o yola cevitsin
Insallah ya esyalarimin yarisi gorumceye gitmis spotcu diyo talan etmisler resmen emlakci topluyolardi mutfagi dedi yansin o evleri evime girip camasirima kadar goturdukleri elleri kopsun insallah benim bebegimi rezil ettiler karaktersiz ac kopekler allah bana gostersin onlarin kotu gunlerini insmerak etme cnm benim yaradan hiç birşeyi yanına bırakmaz çektiğin kadar çektirir emin ol.
Tabiki konuşuldu avukatim oldugu icin her seyi anlattim ona esimin ters iliski istedigini beni zorladığını falan. Zaten cok da sevmedim onu bir daha evlenirsem dini inanci olan Merhametli biriyle olsun istiyorum dedim. Ben varim iste dedi ben espri yapiyo diye onemsemedim. Ben acik giyinmem 30 yasindayim ogretmenim konusmayi oturmayi bilirim. Ne cesaret anlam veremedim zira. Kabul ettigin takdirde haram degil helal bi sey olsun isterim dedi. Ofiste yalnizdik hava da kararmisti ben korktum biraz da bagirip tersleyemedim ben de saka yollu laflar soyledim adimi da degistireyim hic olmadi falan gibi. Onun istedigi gibi bi hayat surmem uygun olurmus kapan derken buymus yani. Ben kendimi cok sorguluyorum ama bi sey bulamiyorum anlam veremiyorum lanet olsun erkeklere tiksindim hepsi ayni bunlarinEşler arası hırsızlık bireysel cezasızlık sebebi evet.
Avukatı şikayet edin.
Kurcalamayacaksanız azledin
Ben ki bunca zaman kadın düşmanlarına laf söyledim.
Ama yok kardeşim, adam durduk yerde mi sana kapan diyor?
Aranızda hiç konuşma geçmemişken?
Bana aranızda bir şeyler konuşulmuş ve anlatmadıkların var gibi geldi
Hayalimdeki kadınsın ama kapanacaksın demiş
E bunu da yalnızca saç rengine bakarak söylemedi değil mi? Bi şeyler konuşulmuş.