Eşim ailesinde devamlı kalmak istiyor bn gtmek istemeyincede inat ediyor evine alışsın istiyorum ne

Sedasedacan11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
124
41
13
28
Eşim is dönüşü annem gile gidicem sende bugün oraya git orda kalalim diyor ama daha geçen gün kaldık bende gitmicem kalmak istemiyorum dedim bn senin demenlemi hareket edecem seni annen gile de gondermicem diyor bu konuda çok sorun yaşıyoruz ne yapmalıyım yardım edin nasıl hareket etmeliyim kocami kendime nasıl baglayabilirim bana bağlansin istiyorum alıştı bi kaç zamandır gidip gelmeye bıktım artık

Bazı şeyleri kavga ederek çözmek konuşarak çözmekte daha hızlı sonuca götürür senn annen kendin git ben evimzdeyim de bi süre izle

Kendime nasıl baglarim nedir yahu? Evlenmissiniz artik daha bağlı degilse ne yapilabilir? Adam sana saygı duymuyor, değer vermiyor sen kendine bağlamaktan bahsediyorsun. Seni insan yerine koymuyor ki "ben senin demenle mi hareket edecegim" diyor. Lakin seni annene göndermeme hakkini kendinde goruyor.
:)

Kavga etmek istemiyorum askerden yeni geldi en ufak şeyde sinirleniyor ama böyle küçük bir şey içinde boşanma söz konusu olmamalı bnce sizce ne yapıyım

Kavga etmek istemiyorum askerden yeni geldi en ufak şeyde sinirleniyor ama böyle küçük bir şey içinde boşanma söz konusu olmamalı bnce sizce ne yapıyım
askerden gelenin aklı 40 gün havada olur derler.

hiçbir şey yapma.
sen kendi evinde kal. eşin annesinde kalsın.
arada mesaj at ara.
ama tartışma.
40 ı dolunca yine aynı şeyleri yaparsa kıyameti kopar.

askerde aldigi emirleri simdi sende uygulamaya kalkiyor belli ki. bence al karsina ve konus, annesigilde kalmanin bi anlami olmadigini anlat ona.. biraz da hayir ben gitmem etmem degil, farkli bahaneler üreterek.. Misal: istersen sabah gidelim ama aksam geri dönelim, kanamam var, regl oldum ve orda rahat rahat lavaboya gidemiyorum vs. benim senin ailenle bi alip veremedigim yok, ama aksam oldu mu kendi yatagimizda seninle birlikte uyumak istiyorum vs.

yani ise yarar mi bilmiyorum tabi, ama bazi erkekler böyle disiliklere dayanamiyorlar..

Kayınvaliden anlayışlıysa onunla konuş dicemde anlayışlı düşünceli olsa oğluna oğlum sen yeni evlisin ne zırt pırt buraya geliyorsun evinde karınla otursana derdi

kavga etmeden sadece canım ben yorgunum evime geçmek sitiyorum de, ve evine geç o istedğini yapsın annesine giderse sinrlenme, ayrı takılın ,
napcak bi süre gider sonr a paşa paşa evine gelir, evlenmeseydi o halde

Bir arkadasim da ayni durumdaydi kv kaldiklari bir gece adama cilve yapmis ama burda olmaz filan demis bir muddet yatili kalmamislardi.

askere gitmeden önce de sürekli anamda kalalım diyor muydu?
yani kendi evinde yatmayacaksa niye evlenir bu adamlar?

Ne yaparsa yapsın.Sen kendi evinde kal.Sinme niye siniyorsun.Kavgaysa kavga.Bir de seni göndermem annene diye tehdit etmiyorlarmı deliriyorum.Dik durun şu adamların karşısında.Nedir bu ya evlilik değil kölelik.

Tersleşme canım. Arkadaşların dediği gibi sen kendi evinde kal. Güzel güzel konuş. Özlediysen git tabi ama ben evimde uyumak istiyorum filan de. Bir süre sonra gelecektir yanına zaten. Sorun yapma.

Yok bugün adam gbi konuştum sabah ise gttiginde yok bn kalcam diyo kaynanam çok iyi ama çok yüz veriyo oğullarına kaynimda böyle orda kalma hastaları bıktım gtmicem ne olcaksa olur

karsına al sen evlisin de .evin ayrı artık kus uctu yuvadan de.tammam annen annenm baban babam ama böyle olmaz de bak cevrene kim evliliğinde böyle de bu normal degil de bunu bana yapma de . ben seninle vlendim insan karısı cocuklarıyla zman gecirir de

Dedim ama kafası biraz kalın ama kincide değil unutuyo hemen içinde birsey yok

Back
X