Eşimle olan sorunları çözemiyorum

Sana tavır almasının nedeni kendisinin yaptığında bir şey olmaması seni de böyle bastırmaya ve alıştırmaya çalışıyor bence. Bende çok trip atardım konuşmazdım uzun süre bu sefer eşim ne yaptım sanki kötü bir şey mi yapıyorum bıktım bu triplerinden diye kavga çıkarırdı. Şimdi sınırını az çok biliyor bazen ipin ucunu kaçırdığı oluyor ama bende alıştım artık. Ben artık bir ara arkadaşı arayınca falan sesli sesli hayır gidemezsin benimle kalacaksın falan diyordum biraz rahat bırakmışlardı ama huylu huyundan vazgeçmiyor. Eğer özellikle iş sonrası buluşuyorsa sizde onun eve geleceği zamanlar evde olmayın onsuz da çok güzel eğlenebileceğinizi vakit geçirebileceğinizi gözüne gözüne sokun. Hatta her güne bir plan yapın zaten yok gibisin bari mutlu olduğum şeyleri yapayım düşüncesinde olduğunuzu anlarsa belki işe yarar. Ay çok gıcık bir durum vallahi.Ç

Sana tavır almasının nedeni kendisinin yaptığında bir şey olmaması seni de böyle bastırmaya ve alıştırmaya çalışıyor bence. Bende çok trip atardım konuşmazdım uzun süre bu sefer eşim ne yaptım sanki kötü bir şey mi yapıyorum bıktım bu triplerinden diye kavga çıkarırdı. Şimdi sınırını az çok biliyor bazen ipin ucunu kaçırdığı oluyor ama bende alıştım artık. Ben artık bir ara arkadaşı arayınca falan sesli sesli hayır gidemezsin benimle kalacaksın falan diyordum biraz rahat bırakmışlardı ama huylu huyundan vazgeçmiyor. Eğer özellikle iş sonrası buluşuyorsa sizde onun eve geleceği zamanlar evde olmayın onsuz da çok güzel eğlenebileceğinizi vakit geçirebileceğinizi gözüne gözüne sokun. Hatta her güne bir plan yapın zaten yok gibisin bari mutlu olduğum şeyleri yapayım düşüncesinde olduğunuzu anlarsa belki işe yarar. Ay çok gıcık bir durum vallahi
Kızdığım 2. Nokta benim eşimi arkadaşları değil
Hep eşim yazıyor onlara çay içelim mi oturalım mı bir yanına uğrıyım
Evlendik 2. Haftanın pazarı arkadaşıyla buluşcak
Evlendiğimden beri böyle bıkmış durumdayım hiç tahammülüm yok en ufak şeyde beynime vuruyor sinir
Eşim dışarıyı seviyor evde canı sıkılıyor sevgiliykende böyleydi dışarı çıkacak muhakkak bende ev kusu değilim bneimlede çıkabilir hep önce onlar aklına gelmesi simir ediyor sorsan işin vardı senin der

Gitsin arkadaslariyla evlensin madem😐

Seninde
Kumarin ickin gece hayatin yoktur.. onda yok diye meziyet degil zaten, olmasi gereken bu. Daha aile oldugunu idrak edememis.

Bi
Laf var: kadini ac birak
Ama
Ilgisiz birakma
Diye.. cok dogru..
Aynenn öyle söyledim söylüyorumda yanlış kişiyle evlendin diye

Back
X