8 yılda bir ilkse ve ailem içinde yazlığı kullanmalarında sorun yoksa bizden 2 gün öncesinden gitmelerini sorun etmezdim.Merhabalar arkadaşlar
Aranıza yeni katıldım. 5 gün sonra 8 senelik evli olacağım. 8 senedir her sene ailemin yazligina gidiyoruz. Bu sene illa ailemde gelsin diye tutturdu. Benim ailem yasli oldugu için bizle gelmiyorlar. Onun ailesi de orası boş bize anahtarı verin siz de sonra gelin dote tutturuyor. Ben dinlenmek istiyorum çünkü çalışıyorum. Ama esim bunu anlamıyor ve beni suçluyor. Kendisi ailesiyle ne zaman bir araya gelse hep ben ilgileniyorum. Kendisi bana yüklüyor sorumluluğu. İlgilenmesi ailesi bozuluyor. Aramız çok fena. Onlarla çıkmak istemiyorum. Siz ne yapardınız?
Valla sizin ailenizin yazlığı ile ilgili neye dayanarak inisiyatif alıp planlama yapıyorlar anlayamadım ben gidim sonra sen gel falanMerhabalar arkadaşlar
Aranıza yeni katıldım. 5 gün sonra 8 senelik evli olacağım. 8 senedir her sene ailemin yazligina gidiyoruz. Bu sene illa ailemde gelsin diye tutturdu. Benim ailem yasli oldugu için bizle gelmiyorlar. Onun ailesi de orası boş bize anahtarı verin siz de sonra gelin dote tutturuyor. Ben dinlenmek istiyorum çünkü çalışıyorum. Ama esim bunu anlamıyor ve beni suçluyor. Kendisi ailesiyle ne zaman bir araya gelse hep ben ilgileniyorum. Kendisi bana yüklüyor sorumluluğu. İlgilenmesi ailesi bozuluyor. Aramız çok fena. Onlarla çıkmak istemiyorum. Siz ne yapardınız?
Evlendigimiz günden beri Kayinbabam anahtarı verde gidelim diyor. Ne olduysa artık eşim bu sene baskı yapıyor. Orasi benim evim değil ailemin diyorum anlamıyor.8 yılda bir ilkse ve ailem içinde yazlığı kullanmalarında sorun yoksa bizden 2 gün öncesinden gitmelerini sorun etmezdim.
Gitmek istemediğimi söyledim. Çünkü biyorum ki gidersem bu son olmayacak her sene gelmek isteyecekler.Ailesi, sizin ailenizin yazlığına emri-vaki yaparak gelmek istiyor diye anladım. Resti cekin, gitmeyin.
Annem babam uygun bulmadı kabul etmiyorlar deyin geçin. Niye uğraşıyorsunuz?Evlendigimiz günden beri Kayinbabam anahtarı verde gidelim diyor. Ne olduysa artık eşim bu sene baskı yapıyor. Orasi benim evim değil ailemin diyorum anlamıyor.
Aynen ama beni anlayan yok ne yazık ki. Ve bunu ailesini istemedigime kadar getirdi esim.Valla sizin ailenizin yazlığı ile ilgili neye dayanarak inisiyatif alıp planlama yapıyorlar anlayamadım ben gidim sonra sen gel falan
Bir kaç gün onlar kalıp sonra gönderin siz bir kaç gün de başbaşa yapın tabi sizin aileniz izin veriyorsa.
İster kızı olun ister dünür ben istemem ya evime kafalarına göre gitmelerini nezaketen izin alın bari
Ben gitmiyorum eller kavga ediyor yazlık için ey gidi derim
O zaman haklısın. Her sene bu istekle geliyorlarsa yüzsüzlük. Ailem yazlıgına kimseyi kabul etmiyor diyip konuyu kapatın.Evlendigimiz günden beri Kayinbabam anahtarı verde gidelim diyor. Ne olduysa artık eşim bu sene baskı yapıyor. Orasi benim evim değil ailemin diyorum anlamıyor.
Dedim, ama bu Sefer aileme tepki alıyorlar.Annem babam uygun bulmadı kabul etmiyorlar deyin geçin. Niye uğraşıyorsunuz?
Tek gitsin ? Gelmiyorum iyi tatiller ailenle bende ailemle olucam de bukadar basit aileni al tatile götür ozaman yaşlı diye onlar gün yüzü görmesin tatil yapmasın mı bi tuzlu suya sokun yada alın ailenizi beraber götürün madem öyle yattı balık yan giderMerhabalar arkadaşlar
Alsınlar ne olacak? Aileniz muhtaç mı onların ilgisine sevgisine?Dedim, ama bu Sefer aileme tepki alıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?