Eşim ailesiyle tatil

Merhabalar arkadaşlar

Aranıza yeni katıldım. 5 gün sonra 8 senelik evli olacağım. 8 senedir her sene ailemin yazligina gidiyoruz. Bu sene illa ailemde gelsin diye tutturdu. Benim ailem yasli oldugu için bizle gelmiyorlar. Onun ailesi de orası boş bize anahtarı verin siz de sonra gelin dote tutturuyor. Ben dinlenmek istiyorum çünkü çalışıyorum. Ama esim bunu anlamıyor ve beni suçluyor. Kendisi ailesiyle ne zaman bir araya gelse hep ben ilgileniyorum. Kendisi bana yüklüyor sorumluluğu. İlgilenmesi ailesi bozuluyor. Aramız çok fena. Onlarla çıkmak istemiyorum. Siz ne yapardınız?

8 yılda bir ilkse ve ailem içinde yazlığı kullanmalarında sorun yoksa bizden 2 gün öncesinden gitmelerini sorun etmezdim.

Valla sizin ailenizin yazlığı ile ilgili neye dayanarak inisiyatif alıp planlama yapıyorlar anlayamadım ben gidim sonra sen gel falan
Bir kaç gün onlar kalıp sonra gönderin siz bir kaç gün de başbaşa yapın tabi sizin aileniz izin veriyorsa.
İster kızı olun ister dünür ben istemem ya evime kafalarına göre gitmelerini nezaketen izin alın bari
Ben gitmiyorum eller kavga ediyor yazlık için ey gidi derim

8 yılda bir ilkse ve ailem içinde yazlığı kullanmalarında sorun yoksa bizden 2 gün öncesinden gitmelerini sorun etmezdim.
Evlendigimiz günden beri Kayinbabam anahtarı verde gidelim diyor. Ne olduysa artık eşim bu sene baskı yapıyor. Orasi benim evim değil ailemin diyorum anlamıyor.

Aynen ama beni anlayan yok ne yazık ki. Ve bunu ailesini istemedigime kadar getirdi esim.

Evlendigimiz günden beri Kayinbabam anahtarı verde gidelim diyor. Ne olduysa artık eşim bu sene baskı yapıyor. Orasi benim evim değil ailemin diyorum anlamıyor.
O zaman haklısın. Her sene bu istekle geliyorlarsa yüzsüzlük. Ailem yazlıgına kimseyi kabul etmiyor diyip konuyu kapatın.

Tek gitsin ? Gelmiyorum iyi tatiller ailenle bende ailemle olucam de bukadar basit aileni al tatile götür ozaman yaşlı diye onlar gün yüzü görmesin tatil yapmasın mı bi tuzlu suya sokun yada alın ailenizi beraber götürün madem öyle yattı balık yan gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…