Eşin şöyle yapsın 5 yıldızlı otele götürsün hepinizi tatileAynen ama beni anlayan yok ne yazık ki. Ve bunu ailesini istemedigime kadar getirdi esim.
Ay zorundalar mı ne ayıp şey. Onlar oradayken ziyaret edelim falan da demiyorlar, direkt anahtarı istiyorlar bir de. YüzsüzlükDedim, ama bu Sefer aileme tepki alıyorlar.
Ailemin evine götürmem aslaMerhabalar arkadaşlar
Aranıza yeni katıldım. 5 gün sonra 8 senelik evli olacağım. 8 senedir her sene ailemin yazligina gidiyoruz. Bu sene illa ailemde gelsin diye tutturdu. Benim ailem yasli oldugu için bizle gelmiyorlar. Onun ailesi de orası boş bize anahtarı verin siz de sonra gelin dote tutturuyor. Ben dinlenmek istiyorum çünkü çalışıyorum. Ama esim bunu anlamıyor ve beni suçluyor. Kendisi ailesiyle ne zaman bir araya gelse hep ben ilgileniyorum. Kendisi bana yüklüyor sorumluluğu. İlgilenmesi ailesi bozuluyor. Aramız çok fena. Onlarla çıkmak istemiyorum. Siz ne yapardınız?
Ben olsam hiç gitmezdim. Çok gitmek istiyorsam da gelmelerine izin vermezdim. Eş istediği kadar konuşsun dursun.Merhabalar arkadaşlar
Aranıza yeni katıldım. 5 gün sonra 8 senelik evli olacağım. 8 senedir her sene ailemin yazligina gidiyoruz. Bu sene illa ailemde gelsin diye tutturdu. Benim ailem yasli oldugu için bizle gelmiyorlar. Onun ailesi de orası boş bize anahtarı verin siz de sonra gelin dote tutturuyor. Ben dinlenmek istiyorum çünkü çalışıyorum. Ama esim bunu anlamıyor ve beni suçluyor. Kendisi ailesiyle ne zaman bir araya gelse hep ben ilgileniyorum. Kendisi bana yüklüyor sorumluluğu. İlgilenmesi ailesi bozuluyor. Aramız çok fena. Onlarla çıkmak istemiyorum. Siz ne yapardınız?
İşte onu çözemedim. 8 senedir hiç onlar tatile cikmamisim cok ayıpmıs. Ailemin evine gelseler ne olurmuş çünkü onlar eşimin anne babasiymis. Hayir eşin ailesiyle illa tatile cikma gibi bir kural mı var? Anlamadim.Eşiniz ne diye sizi suçluyor anlamadım. Ailesiyle tatil yapmak istiyosa bassın parayı otele götürsün. Sizin ailenizin malı mülkü üstünden ne bu planlar tripler yav
Öncelikle yazlık konusunda sizin ailenizin malı haklısınız.Anagtarı ister verirsiniz ister vermezsiniz eşiniz dahi karışamaz.Merhabalar arkadaşlar
Açıkçası bu sene neden direttigini anlamış değilim. Ailesine gittiğimizde 2 gün zor dayanıyor ve kaçıyor. Bunu da her yerde dile getiriyor ama bu sene tatil diye tutturdu. Ve bu yüzden kavga ediyor benle. Ona dinlenmek istediğimi ailesi gelirse benim ilgilenmek zorunda kalacağımi söylüyorum ama dinlemiyor. Benim dışarıda ki herkese iyi olduğumu ama gerçek yüzümün farklı olduğunu soyluyor. Bu bu kadar büyütülecek bir olay mı Hala çözemedim? Acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye buraya yazdım. Bazen insan dogru düşünemiyor. Kendisine ailesiyle tatile çıkmasını önereceğim. Benim ailem hasta ve cok yasli. Onlari bir yere goturemem. Ben de şehir de kalıp ailemle zaman geçiririm.Öncelikle yazlık konusunda sizin ailenizin malı haklısınız.Anagtarı ister verirsiniz ister vermezsiniz eşiniz dahi karışamaz.
İkinci olarak birlikte tatil konusu daha önceki senelerde sizin ailenizle beraber tatil yapıyorsanız bunun için beraber tatil
Kendi ailemin yazlığına kendi ailem gidemiyorken onları götürmez ben de gitmezdim.Merhabalar arkadaşlar
O süper, kıskandımEşimin ailesiyle tatil
Kimseyi memnun etmek zorunda değilsin hele eş ailesini asla , sakın taviz verme hayır de geç, birak küssünler...Aynen ama beni anlayan yok ne yazık ki. Ve bunu ailesini istemedigime kadar getirdi esim.
alsınlar ne olacak. en fazla görüşmezler çok da tınDedim, ama bu Sefer aileme tepki alıyorlar.
Eşiniz çok bencil ve düşüncesiz, yaşlı başlı ailenizin yazlığında her sene beleşe tatil yaptığı yetmiyormuş gibi bir de ailesini götürüp onlarla yan gelip yatacak tüm hizmeti de size mi yaptıracak ?Benim ailem yasli oldugu için bizle gelmiyorlar. Onun ailesi de orası boş bize anahtarı verin siz de sonra gelin dote tutturuyor. Ben dinlenmek istiyorum çünkü çalışıyorum. Ama esim bunu anlamıyor ve beni suçluyor. Kendisi ailesiyle ne zaman bir araya gelse hep ben ilgileniyorum. Kendisi bana yüklüyor sorumluluğu.
çok yanlış bir yerden savunuyorsunuz kendinize eşinize karşı. ailemin yazlığının anahtarını ben kimseye veremem senin ailenin de bunu istemesi hoş değil deyip bu konuyu tartışmaya kapalı hale getireceksiniz. ailenle tatil yapmak istiyorsan tutun bir yer gidip kalalım birkaç gün onların da gönlü olsun deyin. ceplerinden para çıkacak olursa beraber tatilden vazgeçerler. ama ailenizin yazlığı anahtarı mevzu oldukça şoke olmuş gibi davranın ailen böyle bireyi nasıl ister çok ayıp diye utandırın. yüzsüzlere bak. dert beraber tatil değil beleş tatilAçıkçası bu sene neden direttigini anlamış değilim. Ailesine gittiğimizde 2 gün zor dayanıyor ve kaçıyor. Bunu da her yerde dile getiriyor ama bu sene tatil diye tutturdu. Ve bu yüzden kavga ediyor benle. Ona dinlenmek istediğimi ailesi gelirse benim ilgilenmek zorunda kalacağımi söylüyorum ama dinlemiyor. Benim dışarıda ki herkese iyi olduğumu ama gerçek yüzümün farklı olduğunu soyluyor. Bu bu kadar büyütülecek bir olay mı Hala çözemedim? Acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye buraya yazdım. Bazen insan dogru düşünemiyor. Kendisine ailesiyle tatile çıkmasını önereceğim. Benim ailem hasta ve cok yasli. Onlari bir yere goturemem. Ben de şehir de kalıp ailemle zaman geçiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?