Eşim akşam arkadaşlarıyla çıktığında eve gelme saatine karışmak benim hakkım mı değil mi?

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.809
798
Eşimin samimi olduğu iki arkadaşı var,öğretmen arkadaşları, gündüz gorusme durumları yok bu nedenle bekar olanın evinde gorusurler genelde aksamlari. Dün yine çağırdı arkadaşı 8 bucukta gitti. Saat 12 olmadan gel yoksa kapıyı kilitlerim orada kalırsın dedim şakayla karisik. Tabi bu arkadaşı her zamanki gibi bırakmadı ki eşim israra dayanamaz. Saat 1 e geliyordu geldiğinde, o arkadaşın bekar senin evde yalnız karın çocuğun var diyorum ne desen haklisin desede genelde böyle oluyor on günde bir. Karismamali mi ne yapmali böyle bir hakkım var mı ikidir rahatsız olduğumu belirtiyorum

Ben karışırım.
Sonuçta evlisiniz akşam herkes evde olsun ne o oyle bekar gibi dışarlarda.
Çok şükür oyle bı sorunumuz yok :))

10 günde birse bence çok büyütülecek birşey değil. ama ne yapıyolar birlikte bunlarıda bilmekte fayda var

Ben olsam karışırım çok nadir belki karışmam
Yani geniş olamıyorum bu konuda evde neticede bekleyen yavruları ve eşi var
Bekar gibi şartlandırmasın kendini
Birde az buzda değil 20:00 gece 01:00 yok artık patlatırım gözünü

Bende karışırdım galiba o ne öyle ben evde bekliycem o gezecek bekar arkadaşı ile evlerde keyf yapacak madem amaç görüşüp sohbet etmek arada arkadaşını da çağırsın eve her zaman her zaman onun evine gitmek de neymiş saat sekizden bire kadar ne yapıyorlarmış acaba bi fikriniz yada bilginiz varmı???

Ben karışırım arkadaş. Ben geç gelirsem eşim de bana karışsın, herşey karşılıklı.
Arkadaşlarını bazen de kendi evine davet etsin,öyle olmuyor mu?
Ediyoruz arada bir rahat edemiyorlar tabi orada daha rahat muhabbet ediyorlar.

hakkın tabiki. ne işi var gece yarılarına kadar dışarda. diğeri bekar kafasına göre takılıyo, anlamazki eşini. evli bi insan olarak sorumluluklarının farkında olmalı

Bebeğimiz olalı on günde bir çıkıyor ondan önce haftada iki akşam görüşürlerdi

Bende karışırdım galiba o ne öyle ben evde bekliycem o gezecek bekar arkadaşı ile evlerde keyf yapacak madem amaç görüşüp sohbet etmek arada arkadaşını da çağırsın eve her zaman her zaman onun evine gitmek de neymiş saat sekizden bire kadar ne yapıyorlarmış acaba bi fikriniz yada bilginiz varmı???
Bol bol muhabbet ediyolar tekin insanlar kötü birşey yaptıklarını düşünmüyorum

Öyle bir karışırımkiiiiii , kusura bakmasınlar bekarlık ayrı evli olmak ayrı. Sık sık yapıyorsa sorun ama ayda yılda bir oluyorsa çokta takılmayın yarım saat geç gelmesine.

Eşimin samimi olduğu iki arkadaşı var,öğretmen arkadaşları, gündüz gorusme durumları yok bu nedenle bekar olanın evinde gorusurler genelde aksamlari. Dün yine çağırdı arkadaşı 8 bucukta gitti. Saat 12 olmadan gel yoksa kapıyı kilitlerim orada kalırsın dedim şakayla karisik. Tabi bu arkadaşı her zamanki gibi bırakmadı ki eşim israra dayanamaz. Saat 1 e geliyordu geldiğinde, o arkadaşın bekar senin evde yalnız karın çocuğun var diyorum ne desen haklisin desede genelde böyle oluyor on günde bir. Karismamali mi ne yapmali böyle bir hakkım var mı ikidir rahatsız olduğumu belirtiyorum

Yani bekar arkadaşı ile görüşmek istiyorsa buna karışamazdım. Arkadaşlarını sadece evli olanlardan seç demeye hakkım yok.

Bekar arkadaşını benim evime getirmesindense onun evine gitmesini de tercih ederim.

Saat 12 yerine 01 derdim ben olsam. Sonuçta 1'den önce geliyor, benim de otoritem sarsılmamış olurdu :rolleyes:

10 günde bir gidiyorsa bence makul bir sayı, önceden haftada 2 diyorsunuz, orası çokmuş.

AMMAAAAAAAA

Ben de eşimi karşıma alır konuşurdum. Canım, benim de bekar arkadaşım var ve gece 21'deki sinema seansına gideceğiz, sen de bebeğimizle başbaşa baba-bebek gecesi geçirin beraber derdim. Hangi gün müsaitsin, bana haber verir misin lütfen aşkımmmmm derdim.

Gideceğiz yazdım farkındaysanız
Gitmek istiyorum yazmadım.
Gidebilir miyim de yazmadım.
İzin verir misin de yazmadım.

Ve mutlaka bir bekar arkadaşımla ya sinema seansı ya da Starbucks'ta kahve keyfi vs artık sizin aklınıza ne gelirse, neyden hoşlanırsanız, mutlaka ama mutlaka bunu ayarlardım ve uygulardım.

Yani bekar arkadaşı ile görüşmek istiyorsa buna karışamazdım. Arkadaşlarını sadece evli olanlardan seç demeye hakkım yok.

Bekar arkadaşını benim evime getirmesindense onun evine gitmesini de tercih ederim.

Saat 12 yerine 01 derdim ben olsam. Sonuçta 1'den önce geliyor, benim de otoritem sarsılmamış olurdu :rolleyes:

10 günde bir gidiyorsa bence makul bir sayı, önceden haftada 2 diyorsunuz, orası çokmuş.

AMMAAAAAAAA

Ben de eşimi karşıma alır konuşurdum. Canım, benim de bekar arkadaşım var ve gece 21'deki sinema seansına gideceğiz, sen de bebeğimizle başbaşa baba-bebek gecesi geçirin beraber derdim. Hangi gün müsaitsin, bana haver evrir misin lütfen aşkımmmmm derdim.

Gideceğiz yazdım farkındaysanız
Gitmek istiyorum yazmadım.
Gidebilir miyim de yazmadım.
İzin verir misin de yazmadım.

Ve mutlaka bir bekar arkadaşımla ya sinema seansı ya da Starbucks'ta kahve keyfi vs artık sizin aklınıza ne gelirse, neyden hoşlanırsanız, mutlaka ama mutlaka bunu ayarlardım ve uygulardım.
Canım sen şehir merkezinde yaşıyorsun sanırım ne Starbucks u kahvehane var burada :KK48: onada kadınlar gitmez burada küçük bi yerde görev yapıyoruz

Back
X