Eşim akşam arkadaşlarıyla çıktığında eve gelme saatine karışmak benim hakkım mı değil mi?

ev de bazı kurallar olmalı, dingonun ahırı değil sonuçta eviniz.. keyfi giriş ve çıkışların bir saati olmalı.. ısrara dayanamıyorsa gitmesin o zaman, ya da siz de çıkıp haftada 1 arkadaşlarınızla takılın..

Bacılar tasma boylarını kaç metre bırakıyorsunuz bende ona göre bırakayım. (Şaka şaka)

İçki alem kumar var mı? Her akşam mı çıkıyor? Evde huzursuzluğa sebep olmuyorsa haftadan haftaya adam istediği gibi vakit geçirsin. Erkekleri bu kadar sıkmayın. Kadınlar gibi sürekli bir arada durmak istemezler

Sen tek başına olsan neyse.

O kafa dağıtmaya gittiğinde sen çocuğun tüm sorumluluğunu aşmaua devaö ediyorsun. Madem geç saatlere kadar oturuyorlar, çocuğu yıka, uyut, ders çalıştır öyle git deyin:))

arada bi gidiyorsa karismaniza gerek yok derim benim esimde gider giderken sorar 2 de 3 de geldigi olur ayni ortama benide goturur bazen ama surekli yanlarinda bitmemin manasi yok birazda kendi kendilerine takilsinlar diye rahat birakirim... ha eve gelince hal ve hareketlerine gizliden telefonuna ne yaptiniz ne ettiniz diye laf almalarina kadar didiklerim :)

ben karışmazdım ve bana karışmasına da izin vermezdim. Evlendim diye kendimi tamamen başkasına adayamam. Herkesin kendi hayatı var, arkadaşının bekar olması da birşeyi değişirmez bekar insanları evli insanları yoldan çıkaracak potansiyel tehlike görmekten vazgeçsek sorunlar çözülür aslında, yapacak adam her türlü yapar zaten.

Tabiiki de karisirim bu yuzden cok kavgalar etdim zaten cok sukur yavas yavas azaltdi cok yiprandim ama duzeliyor sonucta

10 günde bir fazla bana göre. ay da yılda bir olur özlerler çok sey paylaşırlar olur diyelim yılda 2-3... ben karışırdım canım.

arada sırada oluyorsa pek bişey demezdim heralde...şurdan diyorum bizim apartman günümüz var ayy 12 ye kadar falan oturuyoruz ama o bile yetmiyor :) ayda bir görüşüyoruz bu arada...herkesin bir nefes almaya hakkı var..seninde var..

Ara sıra oluyorsa büyütmemek lazım bence. Onunda sosyal bir hayatı olsun. gece kluplerine gitmiyorlar ya.

Adamları sıkıyorsunuz bence ya. Ha her şeyin bir ölçüsü olmalı elbette haftada 2 olmaz. Bende istemem ama 10 günde bir arkadaşlarına gidiyorsa merak ettirmeyecek şekilde istediği zaman gelebilir. Gece 12-1 ne fark var. Uyutun çocuğu keyfinize bakın sizde, kendi başınıza vakit geçirme ihtiyacınız olmuyor mu? Sizde bazen arkadaşlarınızla çıkın. Bizimkinin yıllardır halı saha maçı vardır, bu yazdan beri gitmiyorda. Hep gece 1 de gelirdi hafta içi üstelik. Haftada 1 gün. Hiçte dert etmedim. Adamın sosyal aktivitesi bu,bundan zevk alıyor ne yapayım, zaten evde birarada olduğumuzda zamanımızı kaliteli ve mutlu geçiriyoruz. 1 gün de nerede olduğunu biliyorsam bırakayım da adam kafa dağıtsın

kesinlikle karışırdım. 10 günde bir de olsa bekar arkadaşının evinde rutin şekilde buluşmak neyin nesi? üstelik de vakitli gelmiyor. ne yapıyolar evde o kadar saat ben bunu düşünürüm. evli barklı adam bekar gibi hareket edemez kusura bakmasın.

ya evde playstation falan oynuyorlardır genelde erkekler bir araya gelince konsol oyunları oynarlar o yüzden de saatin farkına varmıyordur ayrıca telefon diye bir şey var arayın nerede kaldın diye bara falan takılmıyor ki sonuçta kendi yaşam alanı da olmalı bence arada arayıp nerede diye kontrol edebilirsiniz ama normalde evine bağlıysa sizi ihmal etmiyorsa takılmayın.

Bence saat vermek saçma çocuk gibi. Benim eşimde haftada bir bazen iki çıkar bazen 11 de gelir bazen 12 buçukta nadiren 1 de ama ben karışmam. Sadece yatarken haber veririm. Eğer eşiniz mantıklı insansa zaten geleceği saati bilir

sohbet ediyoruz arkadaşlarımla diyo arada bi çıkdığımızdan hemen kalkamıyoruz var yok demeden saat geçiyo diyo
Sohbet en fazla 1 e kadar olur da gece 5 ne demek? Çok enteresan. Alkol veya alem olsa anlarım gece 5 in hikmetini ama bu işte ki hikmet çok enteresan.

Eşimin samimi olduğu iki arkadaşı var,öğretmen arkadaşları, gündüz gorusme durumları yok bu nedenle bekar olanın evinde gorusurler genelde aksamlari. Dün yine çağırdı arkadaşı 8 bucukta gitti. Saat 12 olmadan gel yoksa kapıyı kilitlerim orada kalırsın dedim şakayla karisik. Tabi bu arkadaşı her zamanki gibi bırakmadı ki eşim israra dayanamaz. Saat 1 e geliyordu geldiğinde, o arkadaşın bekar senin evde yalnız karın çocuğun var diyorum ne desen haklisin desede genelde böyle oluyor on günde bir. Karismamali mi ne yapmali böyle bir hakkım var mı ikidir rahatsız olduğumu belirtiyorum
Karisirim ben o benim eşim o saatlerde eve gelmesi hoş degil evli ve bir aile babasi yolu yordami bilmeli...

Eşimin samimi olduğu iki arkadaşı var,öğretmen arkadaşları, gündüz gorusme durumları yok bu nedenle bekar olanın evinde gorusurler genelde aksamlari. Dün yine çağırdı arkadaşı 8 bucukta gitti. Saat 12 olmadan gel yoksa kapıyı kilitlerim orada kalırsın dedim şakayla karisik. Tabi bu arkadaşı her zamanki gibi bırakmadı ki eşim israra dayanamaz. Saat 1 e geliyordu geldiğinde, o arkadaşın bekar senin evde yalnız karın çocuğun var diyorum ne desen haklisin desede genelde böyle oluyor on günde bir. Karismamali mi ne yapmali böyle bir hakkım var mı ikidir rahatsız olduğumu belirtiyorum
Hakkin var elbette. Zaten gorusmesini sikinti etmiyorsun . Ayarini kacirmamasi gerekir es ve baba olarak.

Back
X